2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Üzgünüm kızlar benim de sonum diger kadınlar gibi......

canım pil takılmıyor mu? manuellerde iyi sağım yapamazsın.

Canim benim ya cocuklarini dusun sen dimdik ayakta kalacaksinki cocuklarina sahip cikabilesin Rabbim sana uzun omurler versinki ayni seyleri cocuklarin yasatmayasin elleri kirilsin bide sen 2 can tasiyosun biseyin yok degilmi Rabbim yardimcin olsun bazen hickimseye anlatamadiklarimizi burda anlatiyoruz hic cekinme yapabilecegimiz bisey varsada yapariz

Canim benim okurken o kadar içim acıdı ki senin adına çok ama çok üzüldüm, keşke senin icin yapabileceğimiz birşey olsa.... kimsem yok diye çaresiz olma , mutlaka yapabileceğin birşey vardır. Çocukların kaç yaşında ?

Katlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim
Bu yuzden erkekleri sevmiyorum madem evliligi yuretemeyeceksin ne diye evlenip hayatlarini mahvedersin annen baban yokmu veya calisiyomusun Rabbim islah eylesin boyle k8sileri

Kadın yardım dernekleri bir şey yapamaz mi acaba nasıl ulasabilrz onlara. Allah yardımcın olsun kzum hangi sehirdesn Dlk bbbn belki Twitter üzerinden kamuoyu oluşturul seni o korkuncun elinden kurtarablrz Mune ben de etiketliyim forumun gerekliliklrni bilmiyorum ama belki yardımcı olmanın bir yolu vardr.

simdi iyi misin bi ambulans çağır kötüysen adam evde mi? seni en yakın acile götürsünler ve sen de darp raporu alabilirsn. Su an bu haftaki kayıplardan dolayı normalde olduklarından daha ilgili olablrler.

cok kotu oldm ben napabilirz? Yapcak bir şey yok mu?

Bir derdim var bölümünde forum yöneticisine haber veriliyordu öyle görmüştüm Mune inşallah bişey yapabiliriz
Üyeye erişim yetkim yok, kaldı ki telefon numarası vb yok bildiğim kadarıyla üyeyi Alo 183'e, 155 ve 112'ye yönlendirmekten başka bir şey de yapamayız maalesef

Kendisi iletişime geçmemizi ve yasal prosedürün işlemesi için yol göstermemizi istemeden elimiz kolumuz bağlı ne yazık ki.

Katlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim
Öncelikle çok geçmiş olsun böyle bir şey yaşamayı hiç bir insan hak etmez. Ama sandığın gibi değil gidecek yer de bulunur yanında olacak insan da yeter ki sen ondan kurtulmayı iste. Bir sürü kadın derneği var barolar var bu konuda sana yardımcı olabilirler. Ama önce güçlü olmalısın sana senden başkası yardım edemez sen istemedikçe. Ama önce izler kaybolmadan Hemen bir hastaneye gidip darp raporu almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…