Yok ben senin erkek bebeği çok istediğini hatırlıyorum , o yüzden sordum kaç çocuğun var diye ... şimdi ne haldesin ne yapıyorsun ? Çocukların yanında mı ?Kızlar siz haklısınız ya bişey demedim lütfen bana bişey sormayın.
Komşun yok mu ? Kimse duymuyor mu kavgayı , çocukların bağırışını ?Üzgünüm kızlar benim de sonum diger kadınlar gibi......
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm adına..Üzgünüm kızlar benim de sonum diger kadınlar gibi......
Canım once açlık tokluk kan sekeri yaptır derim.benim dr ilk bunu yaptı.Geçmiş olsun canım şeker mi yaptı şekerin mi aniden yükselince bayıldın banada dr um 26 27 haftada yükleyeceğiz dedi ama ben istemiyordum yaptırmalı mıyım acaba
canım pil takılmıyor mu? manuellerde iyi sağım yapamazsın.Bana mamajoo nun elektriklisi hediye olarak geldi ama birkaç kişide çalıştığın dönemde dışardayken manuel daha iyi oluyor dediler ben de kararsız kaldım alıp almamakta
O günler geçmiş gitmiş çok şükğr canım Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla büyütmek nasip etsin
Canim benim ya cocuklarini dusun sen dimdik ayakta kalacaksinki cocuklarina sahip cikabilesin Rabbim sana uzun omurler versinki ayni seyleri cocuklarin yasatmayasin elleri kirilsin bide sen 2 can tasiyosun biseyin yok degilmi Rabbim yardimcin olsun bazen hickimseye anlatamadiklarimizi burda anlatiyoruz hic cekinme yapabilecegimiz bisey varsada yaparizSizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Canim benim okurken o kadar içim acıdı kiSizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Bu yuzden erkekleri sevmiyorum madem evliligi yuretemeyeceksin ne diye evlenip hayatlarini mahvedersin annen baban yokmu veya calisiyomusun Rabbim islah eylesin boyle k8sileriKatlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim
Bir derdim var bölümünde forum yöneticisine haber veriliyordu öyle görmüştümMune inşallah bişey yapabiliriz
Üyeye erişim yetkim yok, kaldı ki telefon numarası vb yok bildiğim kadarıylaKadın yardım dernekleri bir şey yapamaz mi acaba nasıl ulasabilrz onlara. Allah yardımcın olsun kzum hangi sehirdesnDlk bbbn belki Twitter üzerinden kamuoyu oluşturul seni o korkuncun elinden kurtarablrz Mune ben de etiketliyim forumun gerekliliklrni bilmiyorum ama belki yardımcı olmanın bir yolu vardr.
simdi iyi misin bi ambulans çağır kötüysen adam evde mi? seni en yakın acile götürsünler ve sen de darp raporu alabilirsn. Su an bu haftaki kayıplardan ☹ dolayı normalde olduklarından daha ilgili olablrler.
cok kotu oldm ben napabilirz? Yapcak bir şey yok mu?
Evet canım şeker yüklemesinden oldu ama herkeste aynı olmaz.Doktoruna iyice sor canım gerekli der ise yaptırGeçmiş olsun canım şeker mi yaptı şekerin mi aniden yükselince bayıldın banada dr um 26 27 haftada yükleyeceğiz dedi ama ben istemiyordum yaptırmalı mıyım acaba
Öncelikle çok geçmiş olsun böyle bir şey yaşamayı hiç bir insan hak etmez. Ama sandığın gibi değil gidecek yer de bulunur yanında olacak insan da yeter ki sen ondan kurtulmayı iste. Bir sürü kadın derneği var barolar var bu konuda sana yardımcı olabilirler. Ama önce güçlü olmalısın sana senden başkası yardım edemez sen istemedikçe. Ama önce izler kaybolmadan Hemen bir hastaneye gidip darp raporu almalısın.Katlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim
Üye siteden gitmek istemiş, bu durumda talebini yerine getirmekten başka yapacak bir şeyimiz kalmıyor ne yazık ki.Şimdi de profiline ulaşılamıyorMune ... bişey mi oldu acaba ?
Bende sağ kaburganın altında bit baskı hissi oluyorerken geliyor çocuk daha orda değilken amaMerhaba kasım anneleri . Sizler de benim gibi sırt ve bel ağrıları yaşamaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?