- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Öyle ama idari izin kurum insiyatifine bırakılmış bir izin. benim personelim az idari izin veremem derse kurum izne çıkamıyorsunResmi olarak açıklandı sen müdüre niye soruyorsun cnm bnm
Bu mağduriyet oluşturur hemde çok fazla hak kaybı olur idareciler gıcıklığına da göndermeyebilir o zaman ne anladık biz bu iştenÖyle ama idari izin kurum insiyatifine bırakılmış bir izin. benim personelim az idari izin veremem derse kurum izne çıkamıyorsun
Haklısın canım ben yeni ayrıldım idari izne müdüre dilekçemi raporumu götürdüm işleme alınması için o havale etti. Benim kurumda birde kaymakamlık oluru var onu bekledim izne çıkmak için.Bu idari izin olduğu için dilekçe verilse de fark eden bir şey olmuyor maalesef ki, dilekçe de sürekli bi üst makama görüş sorulacak, aynı süre dolmuş olacakBir de idari izin olduğu için idari amirine mecbur danışmalı. Öyle kafama göre ben gidiyorum nasıl diyeceksiniz
Evet biraz haksızlık ama yapacak bir şey yok sanırım. Ama bence zaten il milli eğitim müdürlüğü olumlu yanıt verir merak etme.
Öyle canım mağduriyet oluşturuyor. bazısı personel sayım yeterli değil deyip izni kullandırmıyor. Ama öle bir durumda bi üst merciye dilekçe sunma Hakkı olur hem silsileye uygun olur müdürü es geçip başvurulmaz çünkü.Bu mağduriyet oluşturur hemde çok fazla hak kaybı olur idareciler gıcıklığına da göndermeyebilir o zaman ne anladık biz bu işten
Ben hiç etkilenmedim canım. Açlık bakıldı hemen ogt için uygun olan 50 gr bi Çilekli gazoz gibi birşey içtim tadı bayağı keskindi. İçtikten bi saat sonra tokluk bakıldı bitti geri.Gecmis olsun canim bende cok etkileniyorum bende pazartesi gunu gidcem sekeri ictikten sonra kan tahlili yapiyolar dimi 3 saat suruyomus nasil oluyoki
Canım neden diğer kadınlar gibi olsun ki başvurabileceğin çok yer var hiç bi şey yapmazsan bu hep böle devam eder ve çocuklarındaki tramva hiç geçmez psikolojik olarak kötü büyürler. Kadın sığınma evleri var nüfustan adres kaydını gizleyebilirsin seni hiç bir yerde bulamaz. Kades uygulamasını telefonuna yükle acil butonuna bastığında hemen polis gelir susup razı olma hiç bir şeyeÜzgünüm kızlar benim de sonum diger kadınlar gibi......
Sizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Ben doğumu Dublin de yapacağım kısmet olursa. Ya Ekim sonu ya Kasım başı gibi, soğuk olur. Kendime Suwen den gecelik ve kalın bir sabahlık aldım polar gibi, hastanede giymeye. Trendyolda emzirme atleti ve sütyeni buldum markasını hatırlamıyorum onu aldım. Aldığım atletlerin ikisi de hem hamile hem emzirme atleti. Eylül Ekim Türkiye'de değilim ben burası gibi sıcak olmiyor yaşadığım yer. Korse aldım bel korsesi dogumdan sonra takmak için. Yine Suwenden hamilelikte takmak için sütyen aldım goguslerim büyüdü bir beden. Demirsiz balensiz yumuşacık rahat sütyen. Aynı sekilde Debenhamdan evde giymeye sutyen aldım bir beden büyük.Kızlar hep bebişlere aldıklarımızı konuşuyoruz azıcıkta kendime ne alacağımızı konuşalım mıben pijama bulamıyorum , nerden ne alacağımı bilmiyorum .. ilk kızımda kom dan aldığım takımlarım duruyor ama dar geliyor siz aldınız mı ? Paylaşalım mı?
Ne diyeceğini bilemedim. Ben 3 sene önce tutkiyeden ayrılırken medyada bu gibi haberlerden dolayı erkek düşmanı olmuştum resmen. Bir kaşık suda boğacak gibiydim erkekleri. Kendim birşey yasamasam da şiddet haberleri bu ülkede beni çok ama çok gerdiSizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
24 Ağustosİkinci için ne zaman dediler
Inanamiyorum ya bu ciddi mi bebeğe birşey olabilirdi mutlaka kaçacak biryer olur devlete falan başvursan kadın sığınma evlerine sığınsan şok oldum Allah o adamın cezasını versin hamile kadina bu nasıl yapılır üstelik ilk de değil sürekli dövüyor diyorsun çok üzgünüm peki hesap neden gri neden engel kondu kiKatlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim
Ayrılmış kk dan arkadaş dün akşam mune de yazdı buraya canım birkaç geçmiş sayfayı okuInanamiyorum ya bu ciddi mi bebeğe birşey olabilirdi mutlaka kaçacak biryer olur devlete falan başvursan kadın sığınma evlerine sığınsan şok oldum Allah o adamın cezasını versin hamile kadina bu nasıl yapılır üstelik ilk de değil sürekli dövüyor diyorsun çok üzgünüm peki hesap neden gri neden engel kondu ki
Bendekine usb ya da powebank takılabiliyormuş canım pil takılmıyorcanım pil takılmıyor mu? manuellerde iyi sağım yapamazsın.
folik asit erken bırakılıyor ama. sonra normal vitaminlere geçtik çoğumuz burda. folik asit gebelik boyunca hiç duymadım benGünaydın ben sabah sabah yine bazı şeylere kafayı takmış durumdayım fikirlerinizi merak ediyorum.ben özel doktora gidiyorum aynı zamanda da devlete gitmeye başladım.tabi bunlar yeni değil. Özelde gittiğim doktor bana folibol verdi yani bırakma zamanında falan sanırım ve hamilelik boyunca haftada iki kere kullanmamı söyledi. Ben bunu yaparken devletteki doktor ben söyledim diye hatirliyorum ama unutmuş da olabilirim bana RE Genesis diye vitamin yazdı ve onu bir kutu kullanıp bırakmamı söyledi. Ben folibolu içerken onu da içtim. Neyse digeri bitse de folibolu haftada iki kere devam ediyordum hala.sekerim çıkıp dahiliye gidince testler yapıldı insülin başlandı ama dün farklı bir dahiliyeye gittim o da folik asitiminyuksek olduğunu kullanmasan da olur ama bire dusurelim dedi. Çok olunca bazı araştırmalarda çocuklarda hiperaktiviteye neden oluyor dedi. Ben bunu araştırayım diye bakarken folik asit fazlalığının otizme neden olduğuna dair şeyler okudum. Ve aklıma içtiğim ilaclar geldi verilen vitaminin içeriğinde de folik asit varmış yani ben o donem fazla dozda folik asit kullanmışım bilmeden . Şuan merak ediyorum ve üzülüyorum gerçekten ya benim dikkatsizliğimden bebegime bişey olursa diyekusura da bakmayın çok çok uzun oldu
bendeki lansinoh pille de çalışıyor.Bendekine usb ya da powebank takılabiliyormuş canım pil takılmıyor
Biraz kaba gibi geldi bana bir yere giderken götürmek sıkıntı olabilir
Alıp almamak konusunda kararsız kaldımbendeki lansinoh pille de çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?