2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Haklısın canım ben yeni ayrıldım idari izne müdüre dilekçemi raporumu götürdüm işleme alınması için o havale etti. Benim kurumda birde kaymakamlık oluru var onu bekledim izne çıkmak için.

Bu mağduriyet oluşturur hemde çok fazla hak kaybı olur idareciler gıcıklığına da göndermeyebilir o zaman ne anladık biz bu işten
Öyle canım mağduriyet oluşturuyor. bazısı personel sayım yeterli değil deyip izni kullandırmıyor. Ama öle bir durumda bi üst merciye dilekçe sunma Hakkı olur hem silsileye uygun olur müdürü es geçip başvurulmaz çünkü.

Ben hiç
Gecmis olsun canim bende cok etkileniyorum bende pazartesi gunu gidcem sekeri ictikten sonra kan tahlili yapiyolar dimi 3 saat suruyomus nasil oluyoki
Ben hiç etkilenmedim canım. Açlık bakıldı hemen ogt için uygun olan 50 gr bi Çilekli gazoz gibi birşey içtim tadı bayağı keskindi. İçtikten bi saat sonra tokluk bakıldı bitti geri.

Üzgünüm kızlar benim de sonum diger kadınlar gibi......
Canım neden diğer kadınlar gibi olsun ki başvurabileceğin çok yer var hiç bi şey yapmazsan bu hep böle devam eder ve çocuklarındaki tramva hiç geçmez psikolojik olarak kötü büyürler. Kadın sığınma evleri var nüfustan adres kaydını gizleyebilirsin seni hiç bir yerde bulamaz. Kades uygulamasını telefonuna yükle acil butonuna bastığında hemen polis gelir susup razı olma hiç bir şeye

inanamıyorum dert dolu kadın olduguna

Neler olmus
Neden kk üyeliğini kapıyorsun ah canım buradan insalar yardımcı olurdu elimizden ne geliyorsa...
Eşi mi kapattırdı ki gördü mü yazdıklarını acaba... Neden daha öncesinde hiç söylemedin ah be canım.
Birde bu adamdan 3.cocuga hamilesin sanırm. Çok üzgünüm çok..
Uyku da uyuyamam ben bu gece Allahım yardımcın olsun

Ben doğumu Dublin de yapacağım kısmet olursa. Ya Ekim sonu ya Kasım başı gibi, soğuk olur. Kendime Suwen den gecelik ve kalın bir sabahlık aldım polar gibi, hastanede giymeye. Trendyolda emzirme atleti ve sütyeni buldum markasını hatırlamıyorum onu aldım. Aldığım atletlerin ikisi de hem hamile hem emzirme atleti. Eylül Ekim Türkiye'de değilim ben burası gibi sıcak olmiyor yaşadığım yer. Korse aldım bel korsesi dogumdan sonra takmak için. Yine Suwenden hamilelikte takmak için sütyen aldım goguslerim büyüdü bir beden. Demirsiz balensiz yumuşacık rahat sütyen. Aynı sekilde Debenhamdan evde giymeye sutyen aldım bir beden büyük.
Hamile şortu kolsuz tişört HMden. Iki adet hamile elbisesi İstanbul'da Clandestiona diye bir butikten. Bol bol iç çamaşırı aldım (bir beden büyük pamuklu kilotlar) trendydol'dan Nicoletta marka. Hastanede giymeye depend emici kilot aldım.
Hamile tayti, kot tayt, hamile polar tayt, kilotlu çorap vs aldim. Benim karnım baya büyüdüğü için bunlara çok öncelik verdim.
Dr organic vücut kremi aldım goguslerime ve karnıma sürüyorum çok geriliyorlar.
Ben hep kendime aldım :))
Bebeğe ise biraz hediye geldi, annem sakladığı benim 36 senelik bebek kiyafetlerimi verdi el örgüsü, annem ve kayinvalidem hırka yelek, patik vs dokudular, eşimin ablasi geçen yil doğum yapmıştı bebeğin bir kaç kıyafetini gonderdi, bebek arabası aldık, kalan eksikleri de Eylül gibi alicaz.

Son düzenleme:
Ne diyeceğini bilemedim. Ben 3 sene önce tutkiyeden ayrılırken medyada bu gibi haberlerden dolayı erkek düşmanı olmuştum resmen. Bir kaşık suda boğacak gibiydim erkekleri. Kendim birşey yasamasam da şiddet haberleri bu ülkede beni çok ama çok gerdi
sonnra eşimle tanıştım başka ülkede ve evlendim, şimdi ise erkek bebek bekliyorum. Görebileceğiniz en sakin tatlı adamla evlendim. Yazın Türkiye'ye geldim ve yine şiddet tecavüz ve öldürülme haberleriyle karşılaştim..arkadaşlar bu erkeklere ne oliyor bu ulkede. Hangi hakla dövüyor incitiyor şiddet uyguluyor bunlar ne sıfatla kim bunlar. Bu durumda telefonla aranacak kadın sığınma evleri var. Polis var diyeceğim de polis kimi koruyor Allah askina. En iyisi kadın dernekleri ve sığınma evlerinden yardım talep etmek, bitmez yoksa bu ruh hastalarının şiddet davranışları

Katlanıyorum çünkü ne gidecek yerim var ne bir kaçış yolu ölümle tehdit ediliyorum o kadar dayak yedimki yine öleceğimi hisettim
Inanamiyorum ya bu ciddi mi bebeğe birşey olabilirdi mutlaka kaçacak biryer olur devlete falan başvursan kadın sığınma evlerine sığınsan şok oldum Allah o adamın cezasını versin hamile kadina bu nasıl yapılır üstelik ilk de değil sürekli dövüyor diyorsun çok üzgünüm peki hesap neden gri neden engel kondu ki

Günaydın ben sabah sabah yine bazı şeylere kafayı takmış durumdayım fikirlerinizi merak ediyorum.ben özel doktora gidiyorum aynı zamanda da devlete gitmeye başladım.tabi bunlar yeni değil. Özelde gittiğim doktor bana folibol verdi yani bırakma zamanında falan sanırım ve hamilelik boyunca haftada iki kere kullanmamı söyledi. Ben bunu yaparken devletteki doktor ben söyledim diye hatirliyorum ama unutmuş da olabilirim bana RE Genesis diye vitamin yazdı ve onu bir kutu kullanıp bırakmamı söyledi. Ben folibolu içerken onu da içtim. Neyse digeri bitse de folibolu haftada iki kere devam ediyordum hala.sekerim çıkıp dahiliye gidince testler yapıldı insülin başlandı ama dün farklı bir dahiliyeye gittim o da folik asitiminyuksek olduğunu kullanmasan da olur ama bire dusurelim dedi. Çok olunca bazı araştırmalarda çocuklarda hiperaktiviteye neden oluyor dedi. Ben bunu araştırayım diye bakarken folik asit fazlalığının otizme neden olduğuna dair şeyler okudum. Ve aklıma içtiğim ilaclar geldi verilen vitaminin içeriğinde de folik asit varmış yani ben o donem fazla dozda folik asit kullanmışım bilmeden . Şuan merak ediyorum ve üzülüyorum gerçekten ya benim dikkatsizliğimden bebegime bişey olursa diyekusura da bakmayın çok çok uzun oldu

Ayrılmış kk dan arkadaş dün akşam mune de yazdı buraya canım birkaç geçmiş sayfayı oku

folik asit erken bırakılıyor ama. sonra normal vitaminlere geçtik çoğumuz burda. folik asit gebelik boyunca hiç duymadım ben

Dlklkabani merak ettim ya bi grubu daha vardi olinsallah saimimiyet kurdugu bi arkadsi vardir Rabbim yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…