Ay ben varim canm yaBu akşam çok sancım oldu regl gibi 4+2 deyim var mı böyle yaşayan
Hayır canım kesenin içinde bebek ve beslenme kesesi oYolk sac ne canmkese mi .
Anladim canm . Insalah kafayi yemeden bebislerin kalplerini duyarizHayır canım kesenin içinde bebek ve beslenme kesesi o
Nasipleri varsa herşey olucak canım Bi bakmışın kocaman olmuş bugun minicik kalbi beklerkenAnladim canm . Insalah kafayi yemeden bebislerin kalplerini duyariz
çocukken o taraflarda oturduk canm b.başı hamilter arasıHamitler bende
kıyamam...çok üzüldüm ama bir meleğin var seni bekleyen öyle düşün...Benim 4. Bebeğim canım aslında 5. 12 günlük yavrumu kaybettim böyle 4 diyince onu unuttuğumu sancak üzülecek sanıyorum
İçin için ağrıyor yumurtalıklarım gibi hissediyorumBen kuzum gunde 1 2 kere yokluyor öyle dayanilmicak gibi deil ama adet sancısına benziyor ben çevremdekilere sordum hepsi yaşamış normal diyorlar kese olusuo bebek rahim buyuyo vücut tepki veriyor ondan ağrı oluyormuş böyle alisicaz zamanlaBen salı doktora gidicem o zamanda sorarım bu ağrıları yazarım kuzum burayada nedenini bide gazın varsa gaz sancisida ağrı yapio bende çok gaz var oda ağrı yapio
IstanbulKızlar tabloda isimlerimizin yanına sehirimizi yazıyorum herkez yaşadığı sehiri yazıp beni etiketleyebilirmi
Benim bacağa vurmuyor ama adetin ilk günü gibi yumurtalıklarım sızlıyıorAy ben varim canm yakorkutuyor beni bi adet sancisi. Dunden beri hemde. Sabahtan beri uzanmisim ama hala dewam ediyor sanci. Sag kasigimdan bacagima dgru vuruyor. Asiri siddetli degil ama kndini hissettoriyor. Normal mi acaba bilemiyrm endiselwniyrm
Kese oluştuktan sonra yolk sac diye bur kese oluşuyomuş canım onun yanında da bebek. Yolk sac göründü mü boş gebelik olmadığı anlaşılıyormuşYolk sac ne canmkese mi .
Korkma kuzum içini ferah tut olumlu düşün bebeklerimiz iyi çok şükür sağlıkla gelecekler inşallahİçin için ağrıyor yumurtalıklarım gibi hissediyorum
Evet evet işte bu anlattigin benim ayni benPeripella
Kizlar sizinde gobusunuz ciktimibenim cikti daha simdiden nedense esim diyor karnın cıkmış senin bence gaz yuzunden şişmiş çok gazim var 1 haftadır
Bu akşam çok sancım oldu regl gibi 4+2 deyim var mı böyle yaşayan
Kızlar tabloda isimlerimizin yanına sehirimizi yazıyorum herkez yaşadığı sehiri yazıp beni etiketleyebilirmi
Aynen kuzu ya şişti bayaBenimde belirgin.
Özellikle bişey yedikten sonra.
Gebelik öncesinde böyle olmazdı.
Bu defa erken büyüyecek gibi hissediyorum bende zaten
Aynen kuzu ya şişti bayabenim kızımda hiç karnım yoktu kucucuktu
Ilginç geldi erken cıktı karınlar maşallah ❤
Bende seviom ya çok tatlıBen erken belli olan kocaman göbüş severim zaten
Hiç şikayetim yok hatta 1 ay sonra bariz belli olacak olsa keşke
Benim de 20 hafta olmadan hiçbirşey belli olmazdı ama bu artık 3. Bebek karın kasları o zamanki gibi sıkı olmuyor simdi hiçbirşey belli degil ama 3 ayda çıkacak gibiAynen kuzu ya şişti bayabenim kızımda hiç karnım yoktu kucucuktu
Ilginç geldi erken cıktı karınlar maşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?