Ay ben varim canm ya korkutuyor beni bi adet sancisi. Dunden beri hemde. Sabahtan beri uzanmisim ama hala dewam ediyor sanci. Sag kasigimdan bacagima dgru vuruyor. Asiri siddetli degil ama kndini hissettoriyor. Normal mi acaba bilemiyrm endiselwniyrm
Ben kuzum gunde 1 2 kere yokluyor öyle dayanilmicak gibi deil ama adet sancısına benziyor ben çevremdekilere sordum hepsi yaşamış normal diyorlar kese olusuo bebek rahim buyuyo vücut tepki veriyor ondan ağrı oluyormuş böyle alisicaz zamanla Ben salı doktora gidicem o zamanda sorarım bu ağrıları yazarım kuzum burayada nedenini bide gazın varsa gaz sancisida ağrı yapio bende çok gaz var oda ağrı yapio
Ay ben varim canm ya korkutuyor beni bi adet sancisi. Dunden beri hemde. Sabahtan beri uzanmisim ama hala dewam ediyor sanci. Sag kasigimdan bacagima dgru vuruyor. Asiri siddetli degil ama kndini hissettoriyor. Normal mi acaba bilemiyrm endiselwniyrm
Sancılar hep normal kızlar.
Büyüyor bebişler müthiş bir hızla.
Boyutlarını düşününce hemde ışık hızıyla büyüyorlar.
O büyümeye rahim de yardım ediyor.
Kasılmalar gerilmeler hepsi normal.
Oda bebeğe göre şekilleniyor.
Birde 4. 5. Aya kadar her adet tarihiniz geldiğinde muhtemelen adet olacak gibi hissedeceksiniz.
Banada demişlerdi. Takip etmiştim gerçekten de öyleydi
Benim de 20 hafta olmadan hiçbirşey belli olmazdı ama bu artık 3. Bebek karın kasları o zamanki gibi sıkı olmuyor simdi hiçbirşey belli degil ama 3 ayda çıkacak gibi