2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de 20 hafta olmadan hiçbirşey belli olmazdı ama bu artık 3. Bebek karın kasları o zamanki gibi sıkı olmuyor simdi hiçbirşey belli degil ama 3 ayda çıkacak gibi
Kuzu onla alakasi yok bence ben fitness yapiordum 4 ay öncesine kadar karin kaslarım dahi vardı ama gobus cıktı şimdiden kızımda hiç yoktu ki ozaman spor yapmıyordum maşallah bebislere

Kızlar yarın sabah 10 30 da randevum var öğlende özelde var dua ıstiyorum güzel şeyler duyayım rabbim acı ve imtihan vermesin birbirimize duamız inşallah kabul olur
Amin cnmm inşallah yarn bnde dra gidiyorm kısmetse

Bebeğim sabahtan beri kanamalarım vardı çok kötü bir duyguydu öldüm öldüm dirildim ama çok şükür kesemde bişey yokmuş uzanıp dinleniyorum sen napıyosun
Geçmiş olsun kuzum kırmızı renkmi kanama neden olmuş..dinlen kanama varsa dikkat et kendine

Kızlar geceleri gerinme oluyor mu sizde de. Hani sabah kalkınca geriniriz ya bunu geceleri rahim ve kasıklarımda hissediyorum ben Baya şiddetli hemde. Bu gerinmeye uyanıyorum. Zararlı mı acaba sizde de oldu mu

Geçmiş olsun kuzum kırmızı renkmi kanama neden olmuş..dinlen kanama varsa dikkat et kendine
Kıpkırmızı ve içinde siyah renkte şeyler vardı düşük mü yaptım acaba dedim gittim doktora ama kesemi gördüm nasıl güzel büyümüş maşallah kesende bozulma yok kese etrafında kanama yook dedi iğne verdi ilacımın dozunu arttırdı bide sürekli görüşelim gerekirse vatsaptan yaz dedi

Kızlar geceleri gerinme oluyor mu sizde de. Hani sabah kalkınca geriniriz ya bunu geceleri rahim ve kasıklarımda hissediyorum ben Baya şiddetli hemde. Bu gerinmeye uyanıyorum. Zararlı mı acaba sizde de oldu mu
Ben çok yaşıyorum canım sadece gece değil gün içinde de sürekli geriniyorum ama kollarımı yukarı kaldırarak değil aşağı doğru geriniyorum

Ben çok yaşıyorum canım sadece gece değil gün içinde de sürekli geriniyorum ama kollarımı yukarı kaldırarak değil aşağı doğru geriniyorum

Aynen benimde öyle oluyor ama sadece uyurken gerinmeye uyanıyorum. Belden aşağı oluyor ayaklarımı aşağı doğru direniyorum. Belden yukarısında bu his olmuyor hiç. Acaba rahim mi geriliyor ne oluyor anlamadım.

Geçmiş olsun canım. Çok şükür ki bişi olmamış meleğine bol bol dinlen dikkat et kendine

Ben de 48. gün yaptığım idrar testinde öğrendim
Bi PCOS’lunun halinden gene bi PCOS’lu anlar :)
Allah sağlıkla kucaklarımıza versin İnşallah.

Kızlar yarın sabah 10 30 da randevum var öğlende özelde var dua ıstiyorum güzel şeyler duyayım rabbim acı ve imtihan vermesin birbirimize duamız inşallah kabul olur
Kuzum inşallahbebisin çok iyidir inşallah bize güzel haberlerle gelirsin inşallah Aminnnnñnn

Kızlar yarın bnmde kontrol var sonunda geldi zman.. inşallah güzel haberlerle gelirim..
Yarın drdan sonra yazarm herhalde.. dua ederken beni de unutmayın ne olur...
Kuzum inşallah bebiş iyi bize güzel haberlerle geliceksin insallah Aminnnnnn❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…