2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de öyle hep sürekli yatıştayım. Eşim artık dayanamayacak durumda ev temizliği tamam ama bulasıklar ve yatağı bile toplamamışsın bu kadarına yetişemem diyor. Haklı olarak da yapcak halim yok o da hiç sevmez o görüntüyü illa hemen toplancak valla az daha kızdırırsan beni şimdi aşereceğim ve bulmak icin 3 saat gezeceksin diyorum yine yatıyorum

Biz 9 ay dışarda yemek yedik.
Ben yaptığımı asla yiyemiyordum.
Eve gelince de yayılıp dizi izlerdim. Ne güzel günlerdi yaaa tadını çıkar :)))

Evet evet işte bu anlattigin benim ayni ben Peripella

Bu akşam çok sancım oldu regl gibi 4+2 deyim var mı böyle yaşayan
Ben kuzum gunde 1 2 kere yokluyor öyle dayanilmicak gibi deil ama adet sancısına benziyor ben çevremdekilere sordum hepsi yaşamış normal diyorlar kese olusuo bebek rahim buyuyo vücut tepki veriyor ondan ağrı oluyormuş böyle alisicaz zamanla Ben salı doktora gidicem o zamanda sorarım bu ağrıları yazarım kuzum burayada nedenini bide gazın varsa gaz sancisida ağrı yapio bende çok gaz var oda ağrı yapio

Kizlar sizinde gobusunuz ciktimi benim cikti daha simdiden nedense esim diyor karnın cıkmış senin bence gaz yuzunden şişmiş çok gazim var 1 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…