Ben de öyle hep sürekli yatıştayım. Eşim artık dayanamayacak durumda ev temizliği tamam ama bulasıklar ve yatağı bile toplamamışsın bu kadarına yetişemem diyor. Haklı olarak da yapcak halim yok o da hiç sevmez o görüntüyü illa hemen toplancak valla az daha kızdırırsan beni şimdi aşereceğim ve bulmak icin 3 saat gezeceksin diyorum yine yatıyorumBende bi değişik oluyorum.
Enerjim hep düşük bu aralar.
Ama yatsam da uyumak istemiyorum.
Boş boş tavana bakıp durayım istiyorum.
İçimden hiç bişey gelmiyor.
Ne gezmek ne oturmak.
Çekilmez nalet bi haldeyim yani.
Bakalım ne zaman düzelecek.
3 gündüe böyleyim
Ekliyorum hemen kuzumİzmir, 25 ilk cocuk tahmini doğum 29 ekim gösteren de var 1 kasım gösteren de. Sat 23 ocak kilo 57 R Rainbow3461 eklersen sevinirm canm
görükleNeresinden canım bende bursaa
Ben de öyle hep sürekli yatıştayım. Eşim artık dayanamayacak durumda ev temizliği tamam ama bulasıklar ve yatağı bile toplamamışsın bu kadarına yetişemem diyor. Haklı olarak da yapcak halim yok o da hiç sevmez o görüntüyü illa hemen toplancak valla az daha kızdırırsan beni şimdi aşereceğim ve bulmak icin 3 saat gezeceksin diyorum yine yatıyorum
Şu anda kac yasindasin canimAy biz aynı yaşta anne olmuşuz bende 15 te evlendim ilk ay gebe kaldim 16 da doğumyaptım❤
22 kuzumŞu anda kac yasindasin canim
Bu akşam çok sancım oldu regl gibi 4+2 deyim var mı böyle yaşayan
Evet evet işte bu anlattigin benim ayni benBende bi değişik oluyorum.
Enerjim hep düşük bu aralar.
Ama yatsam da uyumak istemiyorum.
Boş boş tavana bakıp durayım istiyorum.
İçimden hiç bişey gelmiyor.
Ne gezmek ne oturmak.
Çekilmez nalet bi haldeyim yani.
Bakalım ne zaman düzelecek.
3 gündüe böyleyim
Ben kuzum gunde 1 2 kere yokluyor öyle dayanilmicak gibi deil ama adet sancısına benziyor ben çevremdekilere sordum hepsi yaşamış normal diyorlar kese olusuo bebek rahim buyuyo vücut tepki veriyor ondan ağrı oluyormuş böyle alisicaz zamanlaBu akşam çok sancım oldu regl gibi 4+2 deyim var mı böyle yaşayan
Ohh valla ne güzel ya :))Biz 9 ay dışarda yemek yedik.
Ben yaptığımı asla yiyemiyordum.
Eve gelince de yayılıp dizi izlerdim. Ne güzel günlerdi yaaa tadını çıkar :)))
Takvim sevmiyorum benNeden takvimin yokMelodiminEsi Msj alanina sende ekle görelim birbirimizi
Yolk sac ne canmAma ağrın olmaz mıydı öyle olsaydı İnşallah bir şeyi yoktur bebeğin
Bilmiyorum yolk sac görünür diye çok umut etmiştim, belirti de olmayinca...
Hamitler bendegörükle
Benim 4. Bebeğim canım aslında 5. 12 günlük yavrumu kaybettim böyle 4 diyince onu unuttuğumu sancak üzülecek sanıyorumKacinciya hamilesinZeynepsrkn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?