Bende bi değişik oluyorum.
Enerjim hep düşük bu aralar.
Ama yatsam da uyumak istemiyorum.
Boş boş tavana bakıp durayım istiyorum.
İçimden hiç bişey gelmiyor.
Ne gezmek ne oturmak.
Çekilmez nalet bi haldeyim yani.
Bakalım ne zaman düzelecek.
3 gündüe böyleyim
Ben de öyle hep sürekli yatıştayım. Eşim artık dayanamayacak durumda ev temizliği tamam ama bulasıklar ve yatağı bile toplamamışsın bu kadarına yetişemem diyor. Haklı olarak da yapcak halim yok o da hiç sevmez o görüntüyü illa hemen toplancak valla az daha kızdırırsan beni şimdi aşereceğim ve bulmak icin 3 saat gezeceksin diyorum yine yatıyorum
Ben de öyle hep sürekli yatıştayım. Eşim artık dayanamayacak durumda ev temizliği tamam ama bulasıklar ve yatağı bile toplamamışsın bu kadarına yetişemem diyor. Haklı olarak da yapcak halim yok o da hiç sevmez o görüntüyü illa hemen toplancak valla az daha kızdırırsan beni şimdi aşereceğim ve bulmak icin 3 saat gezeceksin diyorum yine yatıyorum
Bende bi değişik oluyorum.
Enerjim hep düşük bu aralar.
Ama yatsam da uyumak istemiyorum.
Boş boş tavana bakıp durayım istiyorum.
İçimden hiç bişey gelmiyor.
Ne gezmek ne oturmak.
Çekilmez nalet bi haldeyim yani.
Bakalım ne zaman düzelecek.
3 gündüe böyleyim
Ben kuzum gunde 1 2 kere yokluyor öyle dayanilmicak gibi deil ama adet sancısına benziyor ben çevremdekilere sordum hepsi yaşamış normal diyorlar kese olusuo bebek rahim buyuyo vücut tepki veriyor ondan ağrı oluyormuş böyle alisicaz zamanla Ben salı doktora gidicem o zamanda sorarım bu ağrıları yazarım kuzum burayada nedenini bide gazın varsa gaz sancisida ağrı yapio bende çok gaz var oda ağrı yapio