2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı

İyi de zaten şu an çok hamilelik belirtisi olmaz ki.. Mide bulantıları, kokuya duyarlılık bunlar daha çok 6. haftadan sonra başlıyor, 12-13 gibi de bıçak gibi kesiliyor.. Yani benim ilk gebeliğim öyleydi, arkadaşlarımın da öyleydi. Şu anda da öyleyim, henüz başlamadı mide bulantılarım, sadece tansiyonum sık düşüyor, o da yorgunluk ve uykusuzluktan..

Cok gecmis olsun kuzum çok şükür iyiymiş bebiş Allah acilarini göstermesin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah zen uzan dinlen yorma kendini ilaçlarını kullan hiç birşey olmicak Allahın izniyle insallah

Ben de 4+3 teyim kasık sancıları ve yorgunluk dışında bulantı yok içimden hiç bişi yapmak gelmiyor

Ahh o kocaman gönül bide bebis çıkınca gitse sanırım her hamilelikte biraz daha büyüyor bu karın şimdiden 5 aylığım

Doğumdan sonra ilk 6 ay eğer ki dikkat edet şeker ve glüteni keserseniz ne göbek kalır ne kilo.
Süt olsun diye yerseniz o göbek gitmez. Sütü en güzel artıran da sudur zaten.
Gerisi pek etkilemiyor.

Bebeğim sabahtan beri kanamalarım vardı çok kötü bir duyguydu öldüm öldüm dirildim ama çok şükür kesemde bişey yokmuş uzanıp dinleniyorum sen napıyosun
Neden oluyormus bu kanama? Niye durmuyor hala? Hala devam ediyor mu?
Çok geçmiş olsun

günaydın hastaneye gidecek arkadaşlar iyi haberler alır umarım benim dün gece sancılardan zor geçti uyuyamadım, bi an önce eve gidip uyumak istiyorum

Arkadaşlar benim de 4+2 de korkunç adet sancim oldu dayanılmayacak haldeydim ama normalmiş rahim kendine yer hazırlıyormuş kese genişliyormuş ondan dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…