2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay biz aynı yaşta anne olmuşuz bende 15 te evlendim ilk ay gebe kaldim 16 da doğumyaptım
Erken annelik güzel şey nasıl geçti 9 ay hiç. Bilmiyorum ama unutmadığım şey acaba oğlum ölürmü diye gece nefesini dinlerdim korkardım büyüdükçe sıkıntılarda artıyor sağlık sorunları artıyor nerddee. O hamilelik yatardım mis gibi vallahi

Guzel kuzum en azından kafa rahat böyle takmıyordum bencik rahattım ama hamilelik ile ilgili pek bisi hatırlamıyorum malesef mesela belirti ultrason kese kalp nezaman duydum gördum hep unutmusum bazi şeylerihatırlıyorum ama keşke herşeyi hatirlasam hep uyurdum bende miss gibi uyanmak bilmezdim ama kız ilk dogdugu zamam bende.kusmugunu yutar korkusundan başında sabahlardım ilk aylar ay ay ne çabuk büyüdüler

Merhabalar kızlar
Ben de 6. Haftaya girdim bugun, göğüslermde gerginlik ve ateşlenme oluyor, bulantı hiç yok, inşallah kuzumuz bizimledir Henüz göremedik.

İşte bende hep biri kendini kurtarsın öyle dedim hep araları 8 9 yaş 3 çocuğun ama bu kendi geldi olsun napalım buda büyür inşallah
İnşallah canım benim sağlıkla gelsin sürpriz gelen daha kıymetli olurmus sanırım daha tatlı olurmus

Ozamanlar hafta hesabı yoktuki hep özele gittim hiç şukadar hafta demedi şu kese şu yolk şaç şu kalp hiçççç yat mal mal bak iyi eve gel buydu tedirdinlikte yoktu be negüzel

Ozamanlar hafta hesabı yoktuki hep özele gittim hiç şukadar hafta demedi şu kese şu yolk şaç şu kalp hiçççç yat mal mal bak iyi eve gel buydu tedirdinlikte yoktu be negüzel
Aynen kuzum aynen bende oyle gittim kalp duydum öyle valla başka bisi hatirlamiom bakmadi soylemedi bende özele gittim hep cok rahatti ozaman kafa relax şimdi cok tedirgin insan bilincinde olunca anlıyor herşeyi

Sizin işiniz daha zor :)) Allah kolaylık versin hepimize

Aminn.
Ben oğlumda 28-30 Haftalarda annemlerde kalmıştım 1 hafta.
Artık nasıl uyuduysam babam anneme peripellada bi sorun yok demi sen hamileyken bu kadar uyumuyordun bu kız niye uyuyor demişti ahaahhahah
Benim oğlanda sağa sola dönmesi ve emeklemesi falan geç oldu. Tembel totoydu biraz.
Ben bigün neden geç kaldı diye üzülmüştüm de babam 9 ay camış gibi yattın ondandır demişti

Çok kardeş benimde hayalim. Ama eşim daha istemiyor çocuk 2 yeter diyor. Bakalım nasip belki 3. Olur bigün

Hahhaha :)) ben normalde de cok uyurum smdi uyanık olduğum vakit cok az

Hahhaha :)) ben normalde de cok uyurum smdi uyanık olduğum vakit cok az

Bende bi değişik oluyorum.
Enerjim hep düşük bu aralar.
Ama yatsam da uyumak istemiyorum.
Boş boş tavana bakıp durayım istiyorum.
İçimden hiç bişey gelmiyor.
Ne gezmek ne oturmak.
Çekilmez nalet bi haldeyim yani.
Bakalım ne zaman düzelecek.
3 gündüe böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…