- 11 Mart 2020
- 276
- 372
- 18
- 41
Kaç haftalıktı senin gittiğindeCumartesi
Allah Allah ya niye çoğumuz böyle hissediyoruz Rabbim hayra çıkarsınAl bedende okadar sanki bomboşum ya
Erken annelik güzel şey nasıl geçti 9 ay hiç. Bilmiyorum ama unutmadığım şey acaba oğlum ölürmü diye gece nefesini dinlerdim korkardım büyüdükçe sıkıntılarda artıyor sağlık sorunları artıyor nerddee. O hamilelik yatardım mis gibi vallahiAy biz aynı yaşta anne olmuşuz bende 15 te evlendim ilk ay gebe kaldim 16 da doğumyaptım❤
Sat a göre 5+0 dıKaç haftalıktı senin gittiğinde
Kanamam da çok oldu düştümü acaba benim anlamadım yarın kontrol var bakalımAllah Allah ya niye çoğumuz böyle hissediyoruz Rabbim hayra çıkarsın
E kuzum ne görecen daha 5 te bidaha ki kontrolde burdayım der inş minnakSat a göre 5+0 dı
Guzel kuzum en azından kafa rahat böyle takmıyordum bencik rahattım ama hamilelik ile ilgili pek bisi hatırlamıyorum malesef mesela belirti ultrason kese kalp nezaman duydum gördum hep unutmusum bazi şeylerihatırlıyorum ama keşke herşeyi hatirlasamErken annelik güzel şey nasıl geçti 9 ay hiç. Bilmiyorum ama unutmadığım şey acaba oğlum ölürmü diye gece nefesini dinlerdim korkardım büyüdükçe sıkıntılarda artıyor sağlık sorunları artıyor nerddee. O hamilelik yatardım mis gibi vallahi
Kızzz öyle deme bende asllaaaa derdim hep nasip işteEvet ben tecrübenin verdiği rahatlığı yaşıyorum galiba öyle yoğun oluyorum ki @balbebekk aklimdan çıkıyor hamileliğim biraz daha alışınca tadini çıkarıcam baska bir hamilelik daha dusunmedigim için
İnşallah canım benimİşte bende hep biri kendini kurtarsın öyle dedim hep araları 8 9 yaş 3 çocuğun ama bu kendi geldi olsun napalım buda büyür inşallah
Neresinden canım bende bursaaR Rainbow3461 bursa canm
Ozamanlar hafta hesabı yoktuki hep özele gittim hiç şukadar hafta demedi şu kese şu yolk şaç şu kalp hiçççç yat mal mal bak iyi eve gel buydu tedirdinlikte yoktu be negüzelGuzel kuzum en azından kafa rahat böyle takmıyordum bencik rahattım ama hamilelik ile ilgili pek bisi hatırlamıyorum malesef mesela belirti ultrason kese kalp nezaman duydum gördum hep unutmusum bazi şeylerihatırlıyorum ama keşke herşeyi hatirlasamhep uyurdum bende miss gibi uyanmak bilmezdim ama kız ilk dogdugu zamam bende.kusmugunu yutar korkusundan başında sabahlardım ilk aylar ay ay ne çabuk büyüdüler
Ama ağrın olmaz mıydı öyle olsaydı İnşallah bir şeyi yoktur bebeğinKanamam da çok oldu düştümü acaba benim anlamadım yarın kontrol var bakalım
Bilmiyorum yolk sac görünür diye çok umut etmiştim, belirti de olmayinca...E kuzum ne görecen daha 5 te bidaha ki kontrolde burdayım der inş minnak
Aynen kuzum aynen bende oyle gittim kalp duydum öyle valla başka bisi hatirlamiom bakmadi soylemedi bende özele gittim hepOzamanlar hafta hesabı yoktuki hep özele gittim hiç şukadar hafta demedi şu kese şu yolk şaç şu kalp hiçççç yat mal mal bak iyi eve gel buydu tedirdinlikte yoktu be negüzel
Sizin işiniz daha zor :)) Allah kolaylık versin hepimize
Eskiden bana deseler yuh derdim ama 16 da anne oldum beraber büyüdük oğluşumla şimdi küçük olanların babası gibi maşallah ilgili alakalı 11 yaşındaki de öyle mesela ben hiç zorlanmadım 40 günlükken bıraktım onlara her işimi yaptım benden iyi bakıyolar
Hahhaha :)) ben normalde de cok uyurum smdi uyanık olduğum vakit cok azAminn.
Ben oğlumda 28-30 Haftalarda annemlerde kalmıştım 1 hafta.
Artık nasıl uyuduysam babam anneme peripellada bi sorun yok demi sen hamileyken bu kadar uyumuyordun bu kız niye uyuyor demişti ahaahhahah
Benim oğlanda sağa sola dönmesi ve emeklemesi falan geç oldu. Tembel totoydu biraz.
Ben bigün neden geç kaldı diye üzülmüştüm de babam 9 ay camış gibi yattın ondandır demişti
Hahhaha :)) ben normalde de cok uyurum smdi uyanık olduğum vakit cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?