• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok üzüldüm, kimyasal geçirdiğimde de bu denli hissetmiştim. Allahım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz vardır bi hayır zamanı değilmiş diye teskin ettim kendimi. Geçmiş olsun🙏🏻 Umarım en hayırlı vakitte sağlıkla kucağına almak nasip olsun❤
İnşallah teşkkür ederm bnde öyle avutuyorum kendimi.. bnde kimyasal gebelik geçirdim o zmn daha çok üzülmüştüm olmuyordu olmuştu ve gitmişti..kısmet

Eşime diyorum daha smdiden böyle ne zormus annelik. Baba olarak ne iişe yarıyon ne çekiyon ki diyorum seni cekiyorum yeterli bence diyor 😂😂 bu bulantılar ve acılar icin totoya vura vura sevelim gelince🥰
Ben son gebeliğim de 5 ay 10gün sezeryan sonrası kaldımçok korktuğum için baya dikkatliydim ama bunda sanki hiçççç hamile değilim bütün gün kızım kucağımda evde 3 çocuk var bide koca çocuk var adamım.... Bütün gün ayaktayım diğerşbde 10 öğün yiyordum mecburen şimdi valla yemek falan göresim yok... İnş bundada mecbur kalmam okadar yemeğe gerçekten zorla yemek yemek çok zor

Herkeze teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için
öğrendiğimde şok geçirdim sonra kendimi hazırlamıştım hamielliğe ama biliyordum boş yada sağlıksız olacaığını üzülmemeye çalışıyorum kısmet diyorum elden bişey gelmiyor
Ben de üzüldüm canım. Ama vardır bir hayr her şey kader kısmet. Allah olan yavrunuza sağlık sıhhat versin inşallah 🌸

sizin heyecanlı heyecanlı yazdıklarınızı okuyunca kızıyorum kendime dünden beri. İlk çocuğum 1,5 yaşında. Bedenen ve ruhen hiç hazır değilim 2. ye....doğumdan sonra ocak ve şubattta regl oldum ilk defa bu ay olmayınca bi korku bi panik. 6+3 de kan verdim 200 çıktı, bu haftada daha yüksek olmalı dedi hemşire bugün 7. hafta tekrar verdim sonuç akşama...Allah hayırlısını versin tabi de çok huzursuzum. tüm planlar altüst...içim çok sıkılıyor... bu arada ilkini de bu haftalarda öğrenmiştim ama 1000 lerde çıkmıştı. anlayamadım
Okurken acaba ben mi yazdım bunu diye bir an düşünmedim değil😂😂 benm de 1,5 yaşımda bebeğim var benm de düşünmediğim anda oluverdi ve tüm planlar iptal. Kısmet böyleymiş allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah💜

Kızlar çalıştığı kamu kurumuna corona sebebi ile hamilelere 12 gün idari izin verildiğini yazan Bi yazı gelen oldu mu

Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.

Canım çok üzüldüm. İnş haftaya gittiğinde bi değişiklik olur da yüzünü güldürür inşallahhh :dua:

Hepinize slm🙋‍♀️ nasipse inşallah Kasım annesi olucam 4 haftalık hamileyim 29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum(13 haftalıktı) 1 kere adet gördüm hcg çrşmba günü 140 çıktı bi daha ölçtürmedim pazartesi günü gidicem doktora sonuç için bel ve kasık ağrım var siz de de var ı yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum çünkü

Hayırlı günler kuzum ❤
Amin kuzum insallah 🤲🤲🤲
Inşallah tutmuştur kuzum bebisin seninledir 🤲🤲🤲
Inşallah canım allah razı olsun adet günüm pazar günü dayanamadim akşam üstü gitip test aldım yarin sabah ilk idrarla yapcam varsa çıkarmı sizce

Hepinize slm🙋‍♀️ nasipse inşallah Kasım annesi olucam 4 haftalık hamileyim 29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum(13 haftalıktı) 1 kere adet gördüm hcg çrşmba günü 140 çıktı bi daha ölçtürmedim pazartesi günü gidicem doktora sonuç için bel ve kasık ağrım var siz de de var ı yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum çünkü

Aramıza hoşgeldin canım. Anneliğin hayırlı olsun sağlakla gelsin miniğin ❤ söylediğin ağrılar çoğu kişide var normal yani kanama olmadığı sürece. İçini ferah tut stres yapma ki bebeğin etkilenmesin canım 😇

Back
X