2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen kuzum ruhende bedenende yoruluyoruz ama canları sağ olsun Rabbim onları bize bagislasin insallah ❤çok şükür Elhamdülillah gobusumuzdekileride sag salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah

Zeynepsrkn sen o tempoya nasıl dayanıyorsun kuzum yaa benim ilerdeki hallerim hayal ediyorum da içimi bir korku sarıyor 3 çocuklu senin bide yolda var ki rabbim büyük yardım etsin hepimize güzel güzel yetiştirmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsunlar

Cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz kızlar ben kız hissediyorum 2 oğlandan Sonra
Ben çok bisi hissetmiyordum kuzu ama çevrem.hep erkek hissediyoruz diyince bende oyle hissetmeye başladım hayırlısı tabi sağ salim gelsinlerde inşallah

Benimde son adet tarihim 29 ocak ama bana da keseyi görünce 4 haftalık dedi. Geç döllenme diyor doktor ama umarım bu sorun yaratmaz...

Hoşbuldummmm...
Şimdi de HCG değerimi araştırıyorum normal mi değil mi diye. Şu an 254 çıktı. Ovitrellenin 19. Günü. Normal mi arkadaslar bu değer?

Normaldir canım. Herkesin farklı oluyor. Ama değer aralığındasın 2 gün sonra bidaha ver

Benimde son adet tarihim 29 ocak ama bana da keseyi görünce 4 haftalık dedi. Geç döllenme diyor doktor ama umarım bu sorun yaratmaz...
Canım bana ayıyla uyumlu dedi.kese 3 gün öncesine göre büyümüş ama kalp sesini duymadık henüz.kesede bebek varmı dedim..henüz bir cevap veremem dedi.bazı arkadaşların keselerin içinde bebek olduğu görülmüştü sanırım.ama biz henüz göremedik

Sat 27 ocaksa şuan normalde 6 -7 haftalık hamile olman gerekirdi ama 4 haftalık demiş bende buna benzer durumdayım som adet tarihinle uyumlu değil dedi. Kafam karıştı.

Seni düşününce birkez daha yoruldum ben 2 gündür esnemekten bi hal oldum tuvaletim gelmese hiç yerimden kalkasımda yok fena tembelleştim 2 saat arayla uyuyorum resmen

Ve benim bebeklerim gelişmiyor maalesef 21. Haftada duruyor oyüzden nefes bile alma diyo neredeyse doktorum 10 öğün beslenme saatim var çok stresli gebeliklerim benim... Diğerlerinde yaş farkı vardı azda olsa herkes işini yapıyordu ama şimdi 22 aylık kızım var bakalım bunu veren Rabbımin elbet bir planı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…