2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canım sağolasın 8 yaşında 1 kızım var çok şükür önceki yaşadığımdan dolayı korkum son 10 15 gün kadar kanamam olmuştu şimdi wcye gitmeye korkuyorum

Maşallah güzel artış olmuş canım siz böyle değerleri yazınca nasıl heves ediyorum ben hiç kan veremedim

Ben eğer ovulasyondan sonra 9. Gün öğrenmeseydim şuan ben daha kan vermemiş olurdum :)
Zaten adet görmüyorum.
Üstünde durmazdım. Bi belirtim de yok.
Ha belki şu arada bir gelen bulantıdan düşünürdüm bitek.
Daha bende kan vermiyorum.
3 hafta sonra doktora giderim direk.

Benim 6. Haftam bitmek üzere bulunduğum ülkede kanla hiç bakmıyorlar elimdeki testle gittim o da aynısını yaptı yani idrar testi bide aa tebrikler evet hamilesiniz dedi eve yolladı 12. Haftaya kadar ultrasonla da asla bakmıyorlar haftaya cuma için randevu verdi ne yapacaklar bana acaba merak ediyorum

Kızlar az önce geldim doktordan.doktor aklımı karıştırdı.son adet tarihim üstüne 2 hafta koyup bana 4 haftalık hamilesin dedi.kesem büyümüş Perşembe günü kalp atışı İçin tekrar gidecem son adet tarihim 27 ocak ama 4 haftalık hamileyim

Amin canım sağolasın 8 yaşında 1 kızım var çok şükür önceki yaşadığımdan dolayı korkum son 10 15 gün kadar kanamam olmuştu şimdi wcye gitmeye korkuyorum

Sende haklısın kanama olunca insan panik yapıyor. Bol bol dinlen canım zaten doktorun sana gerekeni söylemiştir. Güzel düşünelim kötüyü çağırmayalım. Bak bende 7. Haftaya gircem ne kan değerimi biliyorum nede kese var mı yok mu. Mecbur bekliyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin miniğini

Yurt dışında genelde böyleymiş ya çok ilginç.

Inşallah canım allah razı olsun adet günüm pazar günü dayanamadim akşam üstü gitip test aldım yarin sabah ilk idrarla yapcam varsa çıkarmı sizce
Amin kuzum insallah Aminnn❤ cümlemizden inşallah
Kuzum benim bat 9 şubattı ben 7 şubatta yaptım pozitif gördüm aynı gün kan verdim sabah 71.01 çıkmıştı varsa çıkabilir kuzum

Yurt dışında genelde böyleymiş ya çok ilginç.

Meraktan çatlatıyorlar insanı. Şu corona belası olmasıydı kocayı bırakır türkiyeye giderdim ailemin yanına valla. Endişe etmekten hamileliğin tadını çıkaramıyorum

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım napiyorsunuz
Ben salı gününü iple cekiyorum randevu varya gunler geçmiyor

İyi akşamlar canım ben sabahtan beri camış gibi yatıyorum bıraksalar bir hafta uyurum heralde
Bende uyuyamiyorum dinlenemiyorum kiz sağolsun tum gun ayaktayım arkasini toplayemek bulaşık derken ancak akşam keyif yapabiliyorum uykuda 12 1 de yat sabah 6 7 de hortla gece boyu uyan Vc ye git 9 10 saat uyuyan insandım Ama şikayet etmiyorum çok şükür ❤

Yarın 11.30 da doktorum 10 gün muayene ücreti almıyor hastane 10 gün sonra kalp atışını duyarız belki diyerek cagırdı. İnşallah yarın güzel haber alırım
Benim klap atışı duyulmadı istersen alttan bakalım dedi gerek yok hocam dedim zaten kanamam durmuyor riske atmak istemedim

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız hızlı hızlı goz gezdirdim msjlarA
Bende 27 mart a randevu aldım bakalım artik beklemek zamanı 7 hafta bittiği gün gitmiş olacağım dr a
Bende de daha bulantı yok ama cok feci depresyon var ne mutlu olabiliyorum ne hamilelik moduna girebildim

Hangi ülkedesin canım sen

Al bende de okadar sabah 6 da kalk büyük oğlanı yolla sonra ufaklık kalksın yedir topla öğlen ortancayı okula götür eve gel ufağı uyut yemek hazırla hiççç bitmiyor gece oluncada az sessizlik oluyo oturmak istiyorum valla ama ondanda artık keyf alamıyorum yakında huni takıp gezerim herhalde canları sağolsun yavruların yeterki ben razıyım elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…