Ya ama benim mesajım arada kaynadı kimse görmedi
Değerim 66dan 318e çıkmış.
Amin canım sağolasın 8 yaşında 1 kızım var çok şükür önceki yaşadığımdan dolayı korkum son 10 15 gün kadar kanamam olmuştu şimdi wcye gitmeye korkuyorumAramıza hoşgeldin canım. Anneliğin hayırlı olsun sağlakla gelsin miniğin ❤ söylediğin ağrılar çoğu kişide var normal yani kanama olmadığı sürece. İçini ferah tut stres yapma ki bebeğin etkilenmesin canım
Maşallah güzel artış olmuş canımsiz böyle değerleri yazınca nasıl heves ediyorum ben hiç kan veremedim
Ben eğer ovulasyondan sonra 9. Gün öğrenmeseydim şuan ben daha kan vermemiş olurdum :)
Zaten adet görmüyorum.
Üstünde durmazdım. Bi belirtim de yok.
Ha belki şu arada bir gelen bulantıdan düşünürdüm bitek.
Daha bende kan vermiyorum.
3 hafta sonra doktora giderim direk.
Amin canım sağolasın 8 yaşında 1 kızım var çok şükür önceki yaşadığımdan dolayı korkum son 10 15 gün kadar kanamam olmuştu şimdi wcye gitmeye korkuyorum
Benim 6. Haftam bitmek üzere bulunduğum ülkede kanla hiç bakmıyorlar elimdeki testle gittim o da aynısını yaptı yani idrar testibide aa tebrikler evet hamilesiniz dedi eve yolladı 12. Haftaya kadar ultrasonla da asla bakmıyorlar haftaya cuma için randevu verdi ne yapacaklar bana acaba merak ediyorum
Amin kuzum insallah AminnnInşallah canım allah razı olsun adet günüm pazar günü dayanamadim akşam üstü gitip test aldım yarin sabah ilk idrarla yapcam varsa çıkarmı sizce
Kuzum cok guzel artmış maşallah tutundu bebiş sağlıkla gelecek insallahYa ama benim mesajım arada kaynadı kimse görmedi
Değerim 66dan 318e çıkmış.
Yurt dışında genelde böyleymiş ya çok ilginç.
Yarın 11.30 da doktorum 10 gün muayene ücreti almıyor hastane 10 gün sonra kalp atışını duyarız belki diyerek cagırdı. İnşallah yarın güzel haber alırım
EvetKızlar çalıştığı kamu kurumuna corona sebebi ile hamilelere 12 gün idari izin verildiğini yazan Bi yazı gelen oldu mu
Hoşbuldummmm...Hoşgeldin aramıza
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım napiyorsunuz❤
Ben salı gününü iple cekiyorum randevu varya gunler geçmiyor
Bende uyuyamiyorum dinlenemiyorum kiz sağolsun tum gun ayaktayım arkasini toplayemek bulaşık derken ancak akşam keyif yapabiliyorumİyi akşamlar canımben sabahtan beri camış gibi yatıyorum bıraksalar bir hafta uyurum heralde
Benim klap atışı duyulmadı istersen alttan bakalım dedi gerek yok hocam dedim zaten kanamam durmuyor riske atmak istemedimYarın 11.30 da doktorum 10 gün muayene ücreti almıyor hastane 10 gün sonra kalp atışını duyarız belki diyerek cagırdı. İnşallah yarın güzel haber alırım
Hangi ülkedesin canım senBenim 6. Haftam bitmek üzere bulunduğum ülkede kanla hiç bakmıyorlar elimdeki testle gittim o da aynısını yaptı yani idrar testibide aa tebrikler evet hamilesiniz dedi eve yolladı 12. Haftaya kadar ultrasonla da asla bakmıyorlar haftaya cuma için randevu verdi ne yapacaklar bana acaba merak ediyorum
Al bende de okadar sabah 6 da kalk büyük oğlanı yolla sonra ufaklık kalksın yedir topla öğlen ortancayı okula götür eve gel ufağı uyut yemek hazırla hiççç bitmiyor gece oluncada az sessizlik oluyo oturmak istiyorum valla ama ondanda artık keyf alamıyorum yakında huni takıp gezerim herhalde canları sağolsun yavruların yeterki ben razıyım elhamdülillahBende uyuyamiyorum dinlenemiyorum kiz sağolsun tum gun ayaktayım arkasini toplayemek bulaşık derken ancak akşam keyif yapabiliyorumuykuda 12 1 de yat sabah 6 7 de hortla gece boyu uyan Vc ye git 9 10 saat uyuyan insandım Ama şikayet etmiyorum çok şükür ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?