Nasıl 21 haftada duruyor canım ya yani küçük mu doğuyor bebeklerin yoksa organ gelişimi vs de mi duruyor Allah yardımcın olsun veren rabbim yoluna koysun inşallahVe benim bebeklerim gelişmiyor maalesef 21. Haftada duruyor oyüzden nefes bile alma diyo neredeyse doktorum 10 öğün beslenme saatim var çok stresli gebeliklerim benim... Diğerlerinde yaş farkı vardı azda olsa herkes işini yapıyordu ama şimdi 22 aylık kızım var bakalım bunu veren Rabbımin elbet bir planı vardır
Hayırlı sabahlar test yaptım negatif nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın allaha emanetAmin kuzum insallah Aminnn❤ cümlemizden inşallah ❤
Kuzum benim bat 9 şubattı ben 7 şubatta yaptım pozitif gördüm aynı gün kan verdim sabah 71.01 çıkmıştı varsa çıkabilir kuzum
Aynen kuzum onlar iyi olsun sağ salim kucagimiza gelsin inşallahTırtıllarımız sağlıklı olsunda ben bütün belirtilere açığımdaha ne gibi değişikler olacak çok merak ediyorum doğrusu
Hayırlı sabahlar kuzumHayırlı sabahlar test yaptım negatif nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın allaha emanet
Amin canım cümlemizden inşallah adet günüm yarin zaten olsaydı büyük ihtimale çıkardı yumurtlamanın 14günü herşeyin hayırlısıHayırlı sabahlar kuzum
Canim sen Yine bat bekle gelmezse tekrarlarsın
Amin kuzum inşallah Rabbim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Amin kuzum insallah Allah ragzi olsun❤
Amin kuzumAmin canım cümlemizden inşallah adet günüm yarin zaten olsaydı büyük ihtimale çıkardı yumurtlamanın 14günü herşeyin hayırlısı
Yarın baktıracagim inşallah. Bu sabah yine idrar testi yaptım çizgi düne göre daha koyu çıktı. Peripella cim hamileliklerimiz sağlıkla devam ederse hemen hemen aynı gün gibi görünüyor doğum. Sat ne zamandi senin? Ve doktor kontrolüne gittin mi?Normaldir canım. Herkesin farklı oluyor. Ama değer aralığındasın 2 gün sonra bidaha ver
Yarın baktıracagim inşallah. Bu sabah yine idrar testi yaptım çizgi düne göre daha koyu çıktı. Peripella cim hamileliklerimiz sağlıkla devam ederse hemen hemen aynı gün gibi görünüyor doğum. Sat ne zamandi senin? Ve doktor kontrolüne gittin mi?
Canım senin bat nezamandi kaçıncı gün verdin kanı adet gecikmesinden sonraYarın baktıracagim inşallah. Bu sabah yine idrar testi yaptım çizgi düne göre daha koyu çıktı. Peripella cim hamileliklerimiz sağlıkla devam ederse hemen hemen aynı gün gibi görünüyor doğum. Sat ne zamandi senin? Ve doktor kontrolüne gittin mi?
Çok sağol canım allah razı olsun tabikide her zaman herşeyin hayırlısı diyorum ama şu felaketlerden bu imtihanlardan geçiyorken dünyada bukadar şey olurken sanki düşünmemiz gereken tek şey ahiretimiz diye düşünüyorum istiyorum ama onun için dua etmeye utanıyorumAmin kuzum❤
Hayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın❤
Bol bol dua et kuzum hayirlisini iste ❤
merhabalar, aranıza ben de katılabilir miyim?Hareket edince ve ayakta iş yapınca adet sancısına benzer sancı başlıyor biraz dinlenince geçiyor normal mi?düşük yaşayanlar anlatabilir mi nasıl belirti veriyor?
Cümlemizden KuzumÇok sağol canım allah razı olsun tabikide her zaman herşeyin hayırlısı diyorum ama şu felaketlerden bu imtihanlardan geçiyorken dünyada bukadar şey olurken sanki düşünmemiz gereken tek şey ahiretimiz diye düşünüyorum istiyorum ama onun için dua etmeye utanıyorum
Merhaba Canım tabiki hoşgeldinmerhabalar, aranıza ben de katılabilir miyim?
R Rainbow3461 hangi bilgileri vermem gerekiyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
ben de bu sancıları ara ara yaşıyorum, doktoruma sordum dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok normal dedi
Kuzum bilgim yok ama az sa sıkıntı olmaz inşallah sakin panik yapma sitrese girme doktor kontrolu nezaman oraya gidince bir doktoruna sorarsın inşallah herşey yolundadır korkmaKızlar şimdi tuvalette peçeteye biraz kan geldi bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?