2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah teşkkür ederm bnde öyle avutuyorum kendimi.. bnde kimyasal gebelik geçirdim o zmn daha çok üzülmüştüm olmuyordu olmuştu ve gitmişti..kısmet

Eşime diyorum daha smdiden böyle ne zormus annelik. Baba olarak ne iişe yarıyon ne çekiyon ki diyorum seni cekiyorum yeterli bence diyor bu bulantılar ve acılar icin totoya vura vura sevelim gelince
Ben son gebeliğim de 5 ay 10gün sezeryan sonrası kaldımçok korktuğum için baya dikkatliydim ama bunda sanki hiçççç hamile değilim bütün gün kızım kucağımda evde 3 çocuk var bide koca çocuk var adamım.... Bütün gün ayaktayım diğerşbde 10 öğün yiyordum mecburen şimdi valla yemek falan göresim yok... İnş bundada mecbur kalmam okadar yemeğe gerçekten zorla yemek yemek çok zor

Ben de üzüldüm canım. Ama vardır bir hayr her şey kader kısmet. Allah olan yavrunuza sağlık sıhhat versin inşallah

Okurken acaba ben mi yazdım bunu diye bir an düşünmedim değil benm de 1,5 yaşımda bebeğim var benm de düşünmediğim anda oluverdi ve tüm planlar iptal. Kısmet böyleymiş allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar çalıştığı kamu kurumuna corona sebebi ile hamilelere 12 gün idari izin verildiğini yazan Bi yazı gelen oldu mu

Canım çok üzüldüm. İnş haftaya gittiğinde bi değişiklik olur da yüzünü güldürür inşallahhh

Hepinize slm nasipse inşallah Kasım annesi olucam 4 haftalık hamileyim 29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum(13 haftalıktı) 1 kere adet gördüm hcg çrşmba günü 140 çıktı bi daha ölçtürmedim pazartesi günü gidicem doktora sonuç için bel ve kasık ağrım var siz de de var ı yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum çünkü

Hayırlı günler kuzum ❤
Amin kuzum insallah
Inşallah tutmuştur kuzum bebisin seninledir
Inşallah canım allah razı olsun adet günüm pazar günü dayanamadim akşam üstü gitip test aldım yarin sabah ilk idrarla yapcam varsa çıkarmı sizce

Aramıza hoşgeldin canım. Anneliğin hayırlı olsun sağlakla gelsin miniğin ❤ söylediğin ağrılar çoğu kişide var normal yani kanama olmadığı sürece. İçini ferah tut stres yapma ki bebeğin etkilenmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…