2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Seni düşününce birkez daha yoruldum ben 2 gündür esnemekten bi hal oldum tuvaletim gelmese hiç yerimden kalkasımda yok fena tembelleştim 2 saat arayla uyuyorum resmen
Yok kuzu ben uyuyamiyorum nedense cin gibiyim geceleri sabahları ama gündüz ruh gibi ama gündüz uyumam imkansız zaten tuvalet yuzunden gece kalkinca daha uyuyamiyorum yatakda donedone zar zor uyuyorum ama en fazla 6 7 ye kadar sonra uyku yok
Ne güzel sen uyuyorsun kuzu

2 gün önceye kadar bende senin gibiydim hatta kendi kendime millet kendini yorgun hissediyor hamillelikten dolayı ben niye aşırı dinç hissediyorum diyip duruyordum 2 gündür pelte gibi yatıyorum eşim evin altında çalışıyor hemen arada kontrele geliyor iyimiyim diye o gelmese deliksiz uyurum bi hafta heralde

İsveçteyim canım
Orda daha iyi diyorlar aslında hani böyle sürekli bakmak daha tehlikeli diyo onlar ama biz maşallah sürekli doktor dayız mesela ben ssbah devletteydim öğlede özelde kontrol hakkım vardı ikisi aynı güne geldi gittim dedim belki özelde kalp duyulur ama yine duyamadım geri geldim şimdi 10 gün sonra bidaha

Niye duyulmadı canım kalp.. Kaç haftalık çıktı usg ye göre

Tabi her aklımıza estiğinde gitmemiz de iyi değil ama hiçbişi bilmemek daha kötü. Allah korusun sağlıksız bi gebelikse büyük sıkıntı.dış gebelikten çok korkuyorum birde 12. Haftaya kadar beklemek çok zor. Hiç olmazsa kan alsalar bari değerimden gidişatı anlardım az çok o da yok

Bende öyle diyimdi belki tersi olur uyurum az ya benimki akşam gelio az otur dio dedim yemeği sen koycan bulasigida yikican çay yapican onuda yikican kızla.ilgilencen arkasını toplican galiba dedim sustu sonra nerde dinleniyim iş bitmioki benim cadı da cok yaramaz oluo bazen ozellikle buara başa çıkamıyorum

hayal etmek insanı daha yüksekten düşürüyor

Allah bağışlasın kızınızıda ❤ burada saat 21:30 eşim yarım saat sonra gelecek diye kalktım valla çok dalga geçiyor sinir oluyorum duygularımda kontrolden çıktı 2 gündür hayırlı olsunnnn

Canım merhaba ne yaptın acaba ben de aynı durumdayım sat a göre 5 haftalık hamileyim ama beta hcg 2 gün önce 114di ve ara ara kanamam var çok korkuyorum

Canım merhaba ne yaptın acaba ben de aynı durumdayım sat a göre 5 haftalık hamileyim ama beta hcg 2 gün önce 114di ve ara ara kanamam var çok korkuyorum
Benimde hep kanamam oldu canım inşallah değerin yükselir minnağını görürsün

Inşallah kuzum çok sağol
Saat burda 00.06 uyku baktım geldi malumsabahın körunde kalkıom bari erken yatım
Yok ben öyle çok miyismadim ama.duygu olarak bende bazen karışıyorum hayırlı olsun bize

Selam aynı tarihlerde aynı acıları yaşamışız bende 31 aralıkta 9 haftalık bebeğimin 7+4 günlükken kalbi durmuştu kürtaj oldum çok zordu .bi kere adet oldum ve hamile olduğumu öğrendim aynı korkular bendede var doktorum tedaviye başlattı hemen bel ve kaşık ağrısı bende de mevcut salı günü kalp atışı icin gidicem kalbim pir pir Rabbim herseyin hayirlisini nasp etsin insallah cümlemize

Benim klap atışı duyulmadı istersen alttan bakalım dedi gerek yok hocam dedim zaten kanamam durmuyor riske atmak istemedim
Benim de şimdi pembe renkte akıntı oldu şok oldum hemen yattım
yarın hastaneye gidecegim ama inşallah bebegim sağlıklıdır dua edin lütfen

Inşallah kuzum çok sağol
Saat burda 00.06 uyku baktım geldi malumsabahın körunde kalkıom bari erken yatım
Yok ben öyle çok miyismadim ama.duygu olarak bende bazen karışıyorum hayırlı olsun bize
Tırtıllarımız sağlıklı olsunda ben bütün belirtilere açığım daha ne gibi değişikler olacak çok merak ediyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…