- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Yok kuzu ben uyuyamiyorum nedense cin gibiyim geceleri sabahları ama gündüz ruh gibi ama gündüz uyumam imkansızSeni düşününce birkez daha yoruldumben 2 gündür esnemekten bi hal oldum tuvaletim gelmese hiç yerimden kalkasımda yok fena tembelleştim 2 saat arayla uyuyorum resmen
Yok kuzu ben uyuyamiyorum nedense cin gibiyim geceleri sabahları ama gündüz ruh gibi ama gündüz uyumam imkansızzaten tuvalet yuzunden gece kalkinca daha uyuyamiyorum yatakda donedone zar zor uyuyorum ama en fazla 6 7 ye kadar sonra uyku yok
Ne güzel sen uyuyorsun kuzu
Orda daha iyi diyorlar aslında hani böyle sürekli bakmak daha tehlikeli diyo onlar ama biz maşallah sürekli doktor dayız mesela ben ssbah devletteydim öğlede özelde kontrol hakkım vardı ikisi aynı güne geldi gittim dedim belki özelde kalp duyulur ama yine duyamadım geri geldim şimdi 10 gün sonra bidahaİsveçteyim canım
Niye duyulmadı canım kalp.. Kaç haftalık çıktı usg ye göreOrda daha iyi diyorlar aslında hani böyle sürekli bakmak daha tehlikeli diyo onlar ama biz maşallah sürekli doktor dayız mesela ben ssbah devletteydim öğlede özelde kontrol hakkım vardı ikisi aynı güne geldi gittim dedim belki özelde kalp duyulur ama yine duyamadım geri geldim şimdi 10 gün sonra bidaha
Orda daha iyi diyorlar aslında hani böyle sürekli bakmak daha tehlikeli diyo onlar ama biz maşallah sürekli doktor dayız mesela ben ssbah devletteydim öğlede özelde kontrol hakkım vardı ikisi aynı güne geldi gittim dedim belki özelde kalp duyulur ama yine duyamadım geri geldim şimdi 10 gün sonra bidaha
Bende öyle diyimdi belki tersi olur uyurum az ya2 gün önceye kadar bende senin gibiydim hatta kendi kendime millet kendini yorgun hissediyor hamillelikten dolayı ben niye aşırı dinç hissediyorum diyip duruyordum 2 gündür pelte gibi yatıyorum eşim evin altında çalışıyor hemen arada kontrele geliyor iyimiyim diyeo gelmese deliksiz uyurum bi hafta heralde
Amin canm sağolBen de üzüldüm canım. Ama vardır bir hayr her şey kader kısmet. Allah olan yavrunuza sağlık sıhhat versin inşallah
6+3canım daha kalp atışlarını duymadık malesefNiye duyulmadı canım kalp.. Kaç haftalık çıktı usg ye göre
İnşallah canm ama sanmıyorumCanım çok üzüldüm. İnş haftaya gittiğinde bi değişiklik olur da yüzünü güldürür inşallahhh
Hımm anladım canım haftaya filan duyulur6+3canım daha kalp atışlarını duymadık malesef
Canım bana uyumlu dediSat 27 ocaksa şuan normalde 6 -7 haftalık hamile olman gerekirdi ama 4 haftalık demiş bende buna benzer durumdayım som adet tarihinle uyumlu değil dedi. Kafam karıştı.
Allah bağışlasın kızınızıda ❤Bende öyle diyimdi belki tersi olur uyurum az yabenimki akşam gelio az otur dio dedim yemeği sen koycan bulasigida yikican çay yapican onuda yikican kızla.ilgilencen arkasını toplican galiba dedim sustu sonra nerde dinleniyim iş bitmioki benim cadı da cok yaramaz oluo bazen ozellikle buara başa çıkamıyorum
İnşallah canım yaHımm anladım canım haftaya filan duyulur
Benimde hep kanamam oldu canım inşallah değerin yükselir minnağını görürsünCanım merhaba ne yaptın acaba ben de aynı durumdayım sat a göre 5 haftalık hamileyim ama beta hcg 2 gün önce 114di ve ara ara kanamam var çok korkuyorum
Inşallah kuzum çok sağolAllah bağışlasın kızınızıda ❤burada saat 21:30 eşim yarım saat sonra gelecek diye kalktım valla çok dalga geçiyor sinir oluyorum duygularımda kontrolden çıktı 2 gündür hayırlı olsunnnn
Selam aynı tarihlerde aynı acıları yaşamışız bende 31 aralıkta 9 haftalık bebeğimin 7+4 günlükken kalbi durmuştu kürtaj oldum çok zordu .bi kere adet oldum ve hamile olduğumu öğrendim aynı korkular bendede var doktorum tedaviye başlattı hemen bel ve kaşık ağrısı bende de mevcut salı günü kalp atışı icin gidicem kalbim pir pir Rabbim herseyin hayirlisini nasp etsin insallah cümlemizeHepinize slmnasipse inşallah Kasım annesi olucam 4 haftalık hamileyim 29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum(13 haftalıktı) 1 kere adet gördüm hcg çrşmba günü 140 çıktı bi daha ölçtürmedim pazartesi günü gidicem doktora sonuç için bel ve kasık ağrım var siz de de var ı yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum çünkü
Benim de şimdi pembe renkte akıntı olduBenim klap atışı duyulmadı istersen alttan bakalım dedi gerek yok hocam dedim zaten kanamam durmuyor riske atmak istemedim
Tırtıllarımız sağlıklı olsunda ben bütün belirtilere açığımInşallah kuzum çok sağol❤
Saat burda 00.06 uyku baktım geldimalumsabahın körunde kalkıom bari erken yatım
Yok ben öyle çok miyismadim ama.duygu olarak bende bazen karışıyorumhayırlı olsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?