Ben gelmeyi pek istemedim aslında eşimin ısrarı ve işi gereği geldik canım Türkiyemm şimdiden çok özledim. Bende 7.haftaya girdim. 20 marta randevu verdiler bakalım inş güzel haberlerle geliriz hormonlar duygularımı çorba etti dün türkiyedeki evimi eşyalarımı özledim diye hıçkıra hıçkıra ağladım yarım saat sonrada hiçbişi olmamış gibi komedi filmi açıp izledim
Ben gelmeyi pek istemedim aslında eşimin ısrarı ve işi gereği geldik canım Türkiyemm şimdiden çok özledim. Bende 7.haftaya girdim. 20 marta randevu verdiler bakalım inş güzel haberlerle geliriz hormonlar duygularımı çorba etti dün türkiyedeki evimi eşyalarımı özledim diye hıçkıra hıçkıra ağladım yarım saat sonrada hiçbişi olmamış gibi komedi filmi açıp izledim
Bende cok özledim Türkiyemi ailemi alışmak çok zor aynı söylediğin gibiyim birde şimdi virüs yüzünden eve tıkılıp kaldık. günler geçmiyor umarım hepsi geçer güzel günler gelir
Bende cok özledim Türkiyemi ailemi alışmak çok zor aynı söylediğin gibiyim birde şimdi virüs yüzünden eve tıkılıp kaldık. günler geçmiyor umarım hepsi geçer güzel günler gelir
Kalp atışı içindir o.
Benim oğlumda geç döllenme.
Adete 3 4 gün kala ovulasyon olmuştu.
Haftalar ilerledikçe sata uyumlu oldu.
Yani öylr 1 2 hafta geri, veya ileri çıkması kötü bişey değil.
Her cihazın parametreleri bile farklı.
Her doktorda farklı çıkar ölçümler.
Sakın öyle takılıp üzmeyin kendinizi.
Kalp atışı içindir o.
Benim oğlumda geç döllenme.
Adete 3 4 gün kala ovulasyon olmuştu.
Haftalar ilerledikçe sata uyumlu oldu.
Yani öylr 1 2 hafta geri, veya ileri çıkması kötü bişey değil.
Her cihazın parametreleri bile farklı.
Her doktorda farklı çıkar ölçümler.
Sakın öyle takılıp üzmeyin kendinizi.
Bir de doktorum progestan fitil olarak kullanmamı istedi. Bunu bana daha önceki gebeliğimde düşün tehlikesi icin vermişti. Şimdi diyor ki bu hormonu sen zaten üretiyorsun biz de ek takviye yapmıs olalım bebeğin gelişimine yardımcı olacak. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
iyi olmaya çalışıyorum canım. Gittim bugün doktora baktı kese yok dedi zaten değerimde düşmeye devam ediyor. tutunamadı. İnşallah gelecek aya olur sağlıklı bir bebek gelir.
Arkdaşlar bugün bütün evi temizledim ve tuvalete gittiğimde gördüm ki kahverengi su gibi akıntı gelmiş. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım ama gene de ürküttü tabi beni.. Bu yerleşme kanaması mıdır sizce de?
slm kızlar size bi sorum var
yarın başka bi dr a gidicem ama sorunumu söylesemmi yoksa haberim yokmuş gibi yapsam karar vermedim
ewt dr haklı deyip geçer mi acba ?
iyi olmaya çalışıyorum canım. Gittim bugün doktora baktı kese yok dedi zaten değerimde düşmeye devam ediyor. tutunamadı. İnşallah gelecek aya olur sağlıklı bir bebek gelir.
Hayırlı sabahlar kızlar, smdi doktordan geldim 7+4 sat a göre ancak doktorum 1 hafta geriden geliyor 6+5 gözüküyor dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Ne yapsam ki bilgis olan?
Hiçbir sıkıntınız yoksa sırf bu salgın yüzünden kıyılırmı cana canım benim... Ölümün nerde neazaman geleceğini bilemiyoruz ki ayriyeten.... Bitkisel hayatta kalıp yavrusunu doğurup can veren anneler var... Ve bir kalp atışı için canını veren insanlar var... Ve benim gibi evladını toprağa koyanda var.... Okadar acıki hergün bidaha gömüyorum yavrumu li benim 3 yavrum daha var sakın kıymayın Allah İn verdiğini sadece Allah alır.... Verdiyse vardır bir hikmeti onunkadar merhametli olan varmı biz ondan daha merhametli değiliz
Arkdaşlar bugün bütün evi temizledim ve tuvalete gittiğimde gördüm ki kahverengi su gibi akıntı gelmiş. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım ama gene de ürküttü tabi beni.. Bu yerleşme kanaması mıdır sizce de?
Forumları okuyun, cocuk sahibi olmak icin yanip tutusan insanlari! Empati yapin ! Ben kac yil sonra melegime kavustum, Allahim esirgesin onu.. Siz bu kafayla.. Neyse sinirlenmeyecegim..... Allahim kimseyi imtihan etmesin diyorum sadece !