2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar arkadasim erken doğum yapti 2800 dogdu normalde kasim başı bekleniyrodu
Şimdi kuvezde bebek
1 ya da 2 hafta kalır en fazla kuvezde artık ciğerleri gelisti kılosu da iyiyms uzulmesn kzum süt sağsın bol bol.
Hamilelikte fazla kilo yada bebegin önde gitmesi sezaryende sıkıntı olmaz dimi.Normal dogumda riskli.sezaryende kilonun sıkıntısı olurmu
evt normal doğumda sıkıntı sezaryende değil ama soyle bir sey var iri bebeklerin diabetli anneden doğan bebeklerin sekerlerinin kontorl edilmesi lazım ani dusmeler olabılıyormus. kuvez ihtiyacı olabiliyormus. bi ara takık gibi sureklı bu konularda okuma yapıyodm. ama nadiren cok sık değl

solunum sıkıntısı yaşıyormuş suan bakalim inşalalh iyi olur

Minyon olmasını sorun etmiyorum yapısal olarak ufak tefek olabilir bana çektiyse. Sadece down sendromu gelişim geriliği vs gibi bi durum olmasından korkuyorum.

Minyon olmasını sorun etmiyorum yapısal olarak ufak tefek olabilir bana çektiyse. Sadece down sendromu gelişim geriliği vs gibi bi durum olmasından korkuyorum.
öyle bir sorun olsa yaptırdığım ikili test detaylı usg vs orda görülürdü. bence dert edilecek birşey değil.

Şuan Biran evvel 37.haftaya ulaşıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum kapalı bir kutu içindekini Allah biliyor birtek. İnşallah hiçbir sorun yoktur genetik bir durumdur
Amin canım.
Hamilelikte fazla kilo yada bebegin önde gitmesi sezaryende sıkıntı olmaz dimi.Normal dogumda riskli.sezaryende kilonun sıkıntısı olurmu
Bildiğim kadarıyla olmuyo. Hatta kilo yüksekse sezeryan yapıyolar
Kızlar arkadasim erken doğum yapti 2800 dogdu normalde kasim başı bekleniyrodu
Şimdi kuvezde bebek
İnşallah hemen toparlanır annesine kavuşur.

Yok kimse malesef canım eşimin iş ark. Eşleri var ama benim içime sinmedi o yuzd n ben yavaş yavaş yaparım diyip gecistirdim .sagolsunlar yinede çok yardımcı oldular .bende çok su içiyorum günlük abartmıyorum 4 5 lt buluyor . Yinede bana mısın demiyor bu şişlikler . Bende terlikle geziyorum o bile olmuyor . Aynı durumdayiz . Benim ayağıma eşimin sporu bile olmaz şuan . Kocaman bombeli bir spor icat ederlerse anca

Canim annelik oyle biseyki dogunca sanki yillardir bebek buyutmussun gibi geliyo allttan kisa kollu veya uzun kollu cit citli atlet ustune bi kiyafet duruma gore yelek giydirince olur evin durumuna gore giydirirsiniz

Canim 24 .haftadan beri banada suyum cok fazla dediler hatta ust siniri gecmissin dediler sekerde bisey cikmadi ama bu surecte kavun karpuz cok abartmadim bugun komtrole gittim normale donmus cok sukur sende oyle yap insallah bisey olmaz endiselenme

Guzel gunlerde otur canim dikkat et krndine yorma kendini uavas yavas yaparsin

Olmaz canim benim 2.kizim 2 hafta onde gidiyodu cok sukur bi sikinti yasamadik

[QUOTE="Dasmeer, post: 65273420, member:
Canim benimde aklimdaydin bugun kilosu iyimis insallah en kisa zamanfa cikar

Canim hangi marka senin makinen

ya size anlatıcam artık burda sırdas olduk bunu dusunmem benı kotu anne yapıyor gibi hissediyorum ama artık bir yere giderken surekli birine bağlı olmak fikri bana cok garip geliyor. yani mesela devlet dairesinde bir isim var ya da sıkıldım avmde dolanmak istiyorum surekli cocukla 24 saat onla olmak onla ilgilenmek fikri cok sıradısı ve zor geliyor babası 9 6 iste babanesi ve halasıyla aynı sehirdeyiz ama kimseye de minnet etmeyi sevmem hic mi yalnız kalınmıyor ya of bunları falan dusunmeye basladm son gunelrde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…