1 ya da 2 hafta kalır en fazla kuvezde artık ciğerleri gelisti kılosu da iyiyms uzulmesn kzum süt sağsın bol bol.Kızlar arkadasim erken doğum yapti 2800 dogdu normalde kasim başı bekleniyrodu
Şimdi kuvezde bebek
evt normal doğumda sıkıntı sezaryende değil ama soyle bir sey var iri bebeklerin diabetli anneden doğan bebeklerin sekerlerinin kontorl edilmesi lazım ani dusmeler olabılıyormus. kuvez ihtiyacı olabiliyormus. bi ara takık gibi sureklı bu konularda okuma yapıyodm. ama nadiren cok sık değlHamilelikte fazla kilo yada bebegin önde gitmesi sezaryende sıkıntı olmaz dimi.Normal dogumda riskli.sezaryende kilonun sıkıntısı olurmu
solunum sıkıntısı yaşıyormuş suan bakalim inşalalh iyi olur1 ya da 2 hafta kalır en fazla kuvezde artık ciğerleri gelisti kılosu da iyiyms uzulmesn kzum süt sağsın bol bol.
evt normal doğumda sıkıntı sezaryende değil ama soyle bir sey var iri bebeklerin diabetli anneden doğan bebeklerin sekerlerinin kontorl edilmesi lazım ani dusmeler olabılıyormus. kuvez ihtiyacı olabiliyormus. bi ara takık gibi sureklı bu konularda okuma yapıyodm. ama nadiren cok sık değl
Benim ilk bebegimde 32.haftada dogdu 2300. 10 gün kuvezde kaldı kısa surede yasıtlarını gecti.Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.32haftaydı cnm
32 haftalık 2800 mü32haftaydı cnm
43 cm çıkıyorKaç cm canım boyu
Minyon olmasını sorun etmiyorum yapısal olarak ufak tefek olabilir bana çektiyse. Sadece down sendromu gelişim geriliği vs gibi bi durum olmasından korkuyorum.Bence sorun yapmayın. Benimde en son bel ölçüsü 2 hafta geriydi, zayıf bir bebek olabilir dediler. Buralarda boyu falan hiç söylemiyorlar. Herşey haftasiyla uyumlu diyip gönderiyor doktor ya da ebe. Ben de minik bir bebek olarak doğmuşum annem söyler hep emzirmek için bile tutamıyorum yamuluyuordun hamur gibi ancak yastıkla birlikte tutuluyordun der. 1 ay içinde yiyip toparlamisim doğduktan sonra. Hala minyon bir insanım ama kötü birşey değil bu 37, yaşıma geldim yasimi gostermiyorum hiç. Bence hiç sorun yapmayın. Sağlıkla doğsun, bakılır beslenir büyür minnoş
43 cm kısa değil ki canım doktor boşuna panik yaptırmış. Benim ilk kızım 48 cm doğdu hem de 40 haftalık :) Benim de boym 155.43 cm çıkıyor
öyle bir sorun olsa yaptırdığım ikili test detaylı usg vs orda görülürdü. bence dert edilecek birşey değil.Minyon olmasını sorun etmiyorum yapısal olarak ufak tefek olabilir bana çektiyse. Sadece down sendromu gelişim geriliği vs gibi bi durum olmasından korkuyorum.
Ayyy cok guzelmis ben de ondan alayim. Owli uyku gurusu ya da kundan hakkinda bilgin var miBen owlinin dış kundağını aldım
Amin canım.Şuan Biran evvel 37.haftaya ulaşıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum kapalı bir kutu içindekini Allah biliyor birtek. İnşallah hiçbir sorun yoktur genetik bir durumdur
Bildiğim kadarıyla olmuyo. Hatta kilo yüksekse sezeryan yapıyolarHamilelikte fazla kilo yada bebegin önde gitmesi sezaryende sıkıntı olmaz dimi.Normal dogumda riskli.sezaryende kilonun sıkıntısı olurmu
İnşallah hemen toparlanır annesine kavuşur.Kızlar arkadasim erken doğum yapti 2800 dogdu normalde kasim başı bekleniyrodu
Şimdi kuvezde bebek
amin cnmBenim ilk bebegimde 32.haftada dogdu 2300. 10 gün kuvezde kaldı kısa surede yasıtlarını gecti.Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.
amin aynen kilosu gayet iyi32 haftalık 2800 müben 38. haftada 2900 doğurmuştum, maşallah çok iyiymiş kilosu haftasına göre. Çabuk toparlanacaktır inşallah allahım ailesine bağışlasın
aynen seker cikmis ve seekr yuklemesi yapilmamsi bu 3.bebektiDasmeer bence de toparlar hemen. ama kilosu oldukça ilerdeymiş. şekeri falan varmıydı annesinin?
Yok kimse malesef canım eşimin iş ark. Eşleri var ama benim içime sinmedi o yuzd n ben yavaş yavaş yaparım diyip gecistirdim .sagolsunlar yinede çok yardımcı oldular .bende çok su içiyorum günlük abartmıyorum 4 5 lt buluyor . Yinede bana mısın demiyor bu şişlikler . Bende terlikle geziyorumHayirli olsun canim yardim edecek kimse yokmu sana yardimci olsalar sende fazla yormadan dinlene dinlene yapsaydin hamilelikte cok zor ben o yuzden seneye tasiyacam evim 2+1 oldugu icin bende kimsenin icmedigi kadar inanilmaz su ictim iciyorum yinede odem oldu ayakkabi zaten yazin hic giymedim hamilelikten dolayi bunaliyordum buralarda inanilmaz sicak olunca tayt parmak arasi telrlikle yazi gecirdmsimdi dusunuyorum ne yapacam suan zaten ayaklarim ellerim siş vaziyette ayakkabi mumkun degil olmaz havalar soguyor doguma kadar ne yapacam bilmiyorum ayagima ne giyecegimi
Canim annelik oyle biseyki dogunca sanki yillardir bebek buyutmussun gibi geliyo allttan kisa kollu veya uzun kollu cit citli atlet ustune bi kiyafet duruma gore yelek giydirince olur evin durumuna gore giydirirsinizBana da oyle geldi. Ben de kisa kollu citcitli uzerine 2li takim aldım hep. Dedigin gibi inceler . Yenidoğan icin tulum almistim o da ince. Simdi 0-3 ay tulum alcam sanirsam 2li takimlarin üzerine giydirmek içinlcwda 1.8 tog ve 2.7 tog var ben de napsam bilemedim
Canim 24 .haftadan beri banada suyum cok fazla dediler hatta ust siniri gecmissin dediler sekerde bisey cikmadi ama bu surecte kavun karpuz cok abartmadim bugun komtrole gittim normale donmus cok sukur sende oyle yap insallah bisey olmaz endiselenmeKızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu. Bebeğimin boyu 2 hafta geriden geliyor. Kilosu 2400 gr haftasıyla uyumlu. Doktorum benim ve eşimin boyunu sordu ben 155 falanım eşimde 175 genetik olabilir dedi. Birde suyum çoğalmış tatlıyı azalt dedi. Bugüne kadar hiç sıkıntı yoktu ilk kez olumsuz birşeyler duydum moralim bozuldu. ☹
Guzel gunlerde otur canim dikkat et krndine yorma kendini uavas yavas yaparsinSelam kizlar . Evimi taşıdım yerleştim sayılır . Çok kötü oldum . Bel ağrım var . Ve hala yerleşmeye çalışıyorum. Kızım dönüyor yavaştan . Ama bazen hızlı dönmeye çalışıyor nefesim kesiliyor . Sanki göbeğim aşağıya indi . Kafası hala yukari kısımlarda ama yavaştan iniyor . Ayaklarım balon oldu görseniz korkarsın iz . Magnezyum kullanıyorum ama oda rahatlatmiyor . Cokk zor geliyor herşey. Bidaha asla taşınmak istemiyorum . Rabbim huzurla yaşamayı nasip etsin bana Bide yatarken boğazımda sanki yumru hissi oluşuyor bide bebek dönerken
Olmaz canim benim 2.kizim 2 hafta onde gidiyodu cok sukur bi sikinti yasamadikHamilelikte fazla kilo yada bebegin önde gitmesi sezaryende sıkıntı olmaz dimi.Normal dogumda riskli.sezaryende kilonun sıkıntısı olurmu
Canim hangi marka senin makinenGünaydın.valla elektrikliyi tek gecerim ilk cocukta uzunca bir sure elektrikli kullandım acayip pratik.birgun bozuldu manuel kullanmak zorunda kaldım ellerim agridi gögüslerim acayip acıdı perisan olmustum ogün.ertesi gün makinamı hemen yaptirdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?