Peki ikili test nasıl çıkmıştı ya da detaylı ultrasonda görüldü mu birşey? Down sendromu tespit ediliyor o şekilde. Biz DNA testi yaptırmıştık 9.haftamda. bence içini ferah tut minyon bebektir en fazla. Diğer türlü detaylıda ortaya cikardiMinyon olmasını sorun etmiyorum yapısal olarak ufak tefek olabilir bana çektiyse. Sadece down sendromu gelişim geriliği vs gibi bi durum olmasından korkuyorum.
Ayyy ne güzel konusmussun. Insallah. Valla korkuyorum cok hata yapacagim diyr. Eşimle ikimiz olcaz kimse dE olmayacak yanımızdaCanim annelik oyle biseyki dogunca sanki yillardir bebek buyutmussun gibi geliyo allttan kisa kollu veya uzun kollu cit citli atlet ustune bi kiyafet duruma gore yelek giydirince olur evin durumuna gore giydirirsiniz
Canim 24 .haftadan beri banada suyum cok fazla dediler hatta ust siniri gecmissin dediler sekerde bisey cikmadi ama bu surecte kavun karpuz cok abartmadim bugun komtrole gittim normale donmus cok sukur sende oyle yap insallah bisey olmaz endiselenme
Guzel gunlerde otur canim dikkat et krndine yorma kendini uavas yavas yaparsin
Olmaz canim benim 2.kizim 2 hafta onde gidiyodu cok sukur bi sikinti yasamadik
[QUOTE="Dasmeer, post: 65273420, member:
Canim benimde aklimdaydin bugun kilosu iyimis insallah en kisa zamanfa cikar
İlk çocuğum olacak bu ama benim dusuncem kendini bu derece çocuğa adamak yanlış. İlk aylarda anneye çok bağımlı olur normal olarak ama onun dışında baba da sorumluluk alır, mesela biraz büyüsün en a 6 - 8 ay geçince sen mesela spora yazilirsin ne bileyim seni ne mutlu ediyorsa onu yaparsın o sırada eşin ilgilenir. Onun boş zamanina denk getirmeye çalışırsın. Biraz daha buyunce 1 yaşından sonra yavaş yavaş babannesi bakar bir kaç saat bile olsa. İlk 6 aydan sonra bile bir kaç saatte olsa bakarlar bence.ya size anlatıcam artık burda sırdas olduk bunu dusunmem benı kotu anne yapıyor gibi hissediyorum ama artık bir yere giderken surekli birine bağlı olmak fikri bana cok garip geliyor. yani mesela devlet dairesinde bir isim var ya da sıkıldım avmde dolanmak istiyorum surekli cocukla 24 saat onla olmak onla ilgilenmek fikri cok sıradısı ve zor geliyor babası 9 6 iste babanesi ve halasıyla aynı sehirdeyiz ama kimseye de minnet etmeyi sevmem hic mi yalnız kalınmıyor ya of bunları falan dusunmeye basladm son gunelrde.
5. aydan sonra ise gidicem zten babaanesiyle konusmadık ama esim bakacağnı dusunuyor bakmazsa da bakıcı ayarlıcaz artık. ben zten mumkun olduğunca babacıl yapmayı dusunuyorum onu her seye fazla fazla dahil edicem emzirmek dısında her seyi beraber yapmak istiyoruz insallah ama boyle surekli onu dusunuyorsun ya uzaktayken de yaptığın seyden tad alamıyosn falan diyolar ne bileym ya cok gerildmİlk çocuğum olacak bu ama benim dusuncem kendini bu derece çocuğa adamak yanlış. İlk aylarda anneye çok bağımlı olur normal olarak ama onun dışında baba da sorumluluk alır, mesela biraz büyüsün en a 6 - 8 ay geçince sen mesela spora yazilirsin ne bileyim seni ne mutlu ediyorsa onu yaparsın o sırada eşin ilgilenir. Onun boş zamanina denk getirmeye çalışırsın. Biraz daha buyunce 1 yaşından sonra yavaş yavaş babannesi bakar bir kaç saat bile olsa. İlk 6 aydan sonra bile bir kaç saatte olsa bakarlar bence.
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay Turkuaz | Trendyol bu mu aslıhan o? indirme falan girerler mi yoksa bu fiyattan alim mi ben cok arastırmaynca bilmiyorum genelde indirim kovalarm da bu marka galiba pek girmiyo. bir de asıya falan giderkn dısarı gıderken iyi olur gibi ben de sevdm.Ben owlinin dış kundağını aldım
minnet olarak düşünme alıştır. rahat edersin. ilk zamanlar ben anneme bırakıp 1-2saatliğine hava almaya çıkıyordum. büyüdükçe artık baba da bakabiliyor o zaman çıkıyordum ben. sütümü sağıp bırakıp az kafa dağıtıp geliyordum. eğer araba kullanıyorsan bu daha kolay oluyor. benim ilk gebeliğimde şöförlüğüm yoktu. şimdi aktif olarak araç kullanıyorum. bu da iyi birşeyya size anlatıcam artık burda sırdas olduk bunu dusunmem benı kotu anne yapıyor gibi hissediyorum ama artık bir yere giderken surekli birine bağlı olmak fikri bana cok garip geliyor. yani mesela devlet dairesinde bir isim var ya da sıkıldım avmde dolanmak istiyorum surekli cocukla 24 saat onla olmak onla ilgilenmek fikri cok sıradısı ve zor geliyor babası 9 6 iste babanesi ve halasıyla aynı sehirdeyiz ama kimseye de minnet etmeyi sevmem hic mi yalnız kalınmıyor ya of bunları falan dusunmeye basladm son gunelrde.
ama sana şunu söyliyeyim yaptığın şeyden tat almama durumu çocuk olunca seni hiç rahatsız etmiyor. olağan birşeymiş gibi annelik içgüdüsü ile düşünüyorsun yani inan dışarda olup kafanda çocuğunun olması seni şu an mutsuz edebilir ama o an öle olmıyor5. aydan sonra ise gidicem zten babaanesiyle konusmadık ama esim bakacağnı dusunuyor bakmazsa da bakıcı ayarlıcaz artık. ben zten mumkun olduğunca babacıl yapmayı dusunuyorum onu her seye fazla fazla dahil edicem emzirmek dısında her seyi beraber yapmak istiyoruz insallah ama boyle surekli onu dusunuyorsun ya uzaktayken de yaptığın seyden tad alamıyosn falan diyolar ne bileym ya cok gerildm
Benim kedim var 11 yasinda. Aynı şey değil belki ama 11 yıldır onu dusunmeden adım atamadim, tüm planlarımda vardi, benimle taşındı, hasta oldu, ben işlerimi erteledim icabında, dışarı çıktı gelmedi aradım, tatile gideceğim en güvenilir yakınıma emanet ettim falan. Ama yine bebek olsa bir ömrü daha olsa bir 11 yıl daha bakarım. Bence böyle birşey de olabilir çocuk da, belki de daha fazlası. Ama şu da bir gerçek, sorumluluk paylaştıkça yük olmaktan çıkıyor, benim annem, kardeşim icabında komşularım yükümü sırtımdan aldılar çoğu zaman. Bebek de öyle babasına da yakın olsun, aile büyüklerine de. Ben valla annemlere bile birakirim ara sıra az büyüsün. Bebek falan demeden seyahate de çıkmaya çalışırım hepbirlikte , eşimle cinsel hayatımı da aksatmamaya çalışırım hatta ben yüzmeyi çok seviyorum esim diyor bana bırakır yuzersin düzenli diye. Bakalım bu konuştuklarımı ne kadar uygulayabilecegim ama düşüncelerim bunlar.5. aydan sonra ise gidicem zten babaanesiyle konusmadık ama esim bakacağnı dusunuyor bakmazsa da bakıcı ayarlıcaz artık. ben zten mumkun olduğunca babacıl yapmayı dusunuyorum onu her seye fazla fazla dahil edicem emzirmek dısında her seyi beraber yapmak istiyoruz insallah ama boyle surekli onu dusunuyorsun ya uzaktayken de yaptığın seyden tad alamıyosn falan diyolar ne bileym ya cok gerildm
Yok canım ben babyjem kundak aldım kundak olarak. Owli pahalı geldi bana.Ayyy cok guzelmis ben de ondan alayim. Owli uyku gurusu ya da kundan hakkinda bilgin var mi
İşin olduğunda bırakırsın canım minnet etmek değil, bırakmazsan mecbur birlikte götüreceksin. Kötü anne değilsin, bunları düşünmen çok normal. Ama bu bir gerçek ki artık hayatta yalnız olmayacaksın hep düşüneceğin biri olacak bundan sonra.ya size anlatıcam artık burda sırdas olduk bunu dusunmem benı kotu anne yapıyor gibi hissediyorum ama artık bir yere giderken surekli birine bağlı olmak fikri bana cok garip geliyor. yani mesela devlet dairesinde bir isim var ya da sıkıldım avmde dolanmak istiyorum surekli cocukla 24 saat onla olmak onla ilgilenmek fikri cok sıradısı ve zor geliyor babası 9 6 iste babanesi ve halasıyla aynı sehirdeyiz ama kimseye de minnet etmeyi sevmem hic mi yalnız kalınmıyor ya of bunları falan dusunmeye basladm son gunelrde.
Aynen bu tulum. Yaa ben 109 tlye almıştım, bu biraz pahalı geldi şu an. Bir de n11e filan baksana.Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay Turkuaz | Trendyol bu mu aslıhan o? indirme falan girerler mi yoksa bu fiyattan alim mi ben cok arastırmaynca bilmiyorum genelde indirim kovalarm da bu marka galiba pek girmiyo. bir de asıya falan giderkn dısarı gıderken iyi olur gibi ben de sevdm.
İkili test 1:7700 çıktı.Ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi. Detaylı ultrasonda bir sıkıntı görülmedi.Peki ikili test nasıl çıkmıştı ya da detaylı ultrasonda görüldü mu birşey? Down sendromu tespit ediliyor o şekilde. Biz DNA testi yaptırmıştık 9.haftamda. bence içini ferah tut minyon bebektir en fazla. Diğer türlü detaylıda ortaya cikardi
Ne zaman almistinAynen bu tulum. Yaa ben 109 tlye almıştım, bu biraz pahalı geldi şu an. Bir de n11e filan baksana.
Her şeyde hemen down sendromundan bahsediliyor üstelik sorunsuz gelip gelip 34.haftada birden böyle bir şeyle karşılaşmak bir anda psikolojimi alt üst etti. Kafa büyüklüğü 2 hafta ilerde kilosu iyi ama boyu 2 hafta gerideymiş.43 cm kısa değil ki canım doktor boşuna panik yaptırmış. Benim ilk kızım 48 cm doğdu hem de 40 haftalık :) Benim de boym 155.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?