2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Keşke bakmasaydın internete. Bacağı kısa belki de sadece. Bunlar tahmin biliyorsun metre koyup boyu ölçülmğyor ki sonuçta. Hiç kafana takma.

İnşallah kızlar bende minyon bir bebek olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Bu arada tatlılar dışında bebeğin suyunu arttıran yiyecekler meyveler neler kızlar onları yemiycem

Canim hangi marka senin makinen
10 yıl önceki medelaydı cok güzeldi bikere bozuldu ama sonra sıkıntı cikarmadı hic.manueli hatirlamiyorum ilk ve sonkez o gün kullandım.bukez philips avent elektrikli aldım oda cok guzel gibi.ben cok kullanmıstim o yüzden budefada kullanirim gibime geliyor.sagdikca süt daha cok geliyor.ilk zamanlar bebekler gücsuz oluyor önce meme verip sonra biberonla sagdigim sutu verdim güclenince biraz kilo alinca.zaten memede doyuyordu.biberonu biraktik memeye devam ettik.ikisinide aldı.mama hic vermedim.6 aya kadar anne sütü vermistim.insallah bukezde sütüm olur mamaya ihtiyac duymayız

Kamudami calisiyorsunuz.bende cuma rapor isticem verecekmi acaba

Bana verdi ama dr um cok uyumlu birisi isyerinde odada tekim kimse de girip cikmiyor odama o yuzden cok sikinti olmuyor. Esneğe geçirmedi isyerinde hoca ama yaşı 50 nin ustundeki hocalar kafalarına göre esnek clsiylrlar başından beri.

İnşallah kızlar bende minyon bir bebek olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Bu arada tatlılar dışında bebeğin suyunu arttıran yiyecekler meyveler neler kızlar onları yemiycem
Kuzum sen bosuna üzme kendini benim doktorum hic boyunu söylemiyor bebek toplanıyor boy ölcümü yapmak hic dogru sonuc vermez diyor ben soruncada seninde böyle bir durum oldugunu doktorunun hatali oldugunu düsünüyorum

Benimki de boy söylemiyor soruyorum 190 diyor
Benimki de hiç boy söylemedi valla. Fl yi ölçüyor aslında ama hiç bakmadım. Geçen sadece 30 haftada boyu uzun mu olacak dedi, sonra eşimle bana baktı ikimiz de kısayız Daha da yorum yapmadı hahaha.

Canım şimdiden olumsuz şeyleri düşünüp hamileliğini stresle geçirme.arada babaannesine bırakabilirsin yada güven duyduğun birine.anne baba günü yapabilirsiniz...düzene oturtursun,merak etme.her şeyi yapmaya çalışma, kendini sıkma..

Tatlı,hamur is,meyveler (yeşil elma yiyorum ben sadece )

Ara ara geliyor doğum stresi falan bir de bu korkular. Insallah hepimiz icin en hayirlsi olur.

Ntsde belli olmuş 32.haftada
Cinsiyeti ne canim
[/QUOTE]
benimdevaklima o takildi cunku ben en sin o haftalarda gittigimde kilomuz 2037 gr di
benim ayaklar bide normaldede kucuk degildir benim ayakkabiliarim eşime oluyor caresini bulursan banada soyle
kızlar dün sipariş vermiştim bugün hazırlanmış.
Gule gule agiz tadiyla yemek nasip olsun cok sirin olmus canim bende bu hafta siparis verecem
Keşke benim doktorumda söylemeseydi ultrason ölçümleri kesinlik içermiyorsa. Stresten başka bir şey değil bence
ben kac defa sordum belirli gaftadansonra soylenmiyor bacaklarini topluyor soylersem yanlis olur diyor doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…