Kamuda calisiyorum canim zaten ayrilacaktim ben sabah kalkamiyorum gun icinde agrilarim oluyo is yerinde vaka cok olunca aldim artik evet bazi dr veriyolarmis
İnşallah kızlar bende minyon bir bebek olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Bu arada tatlılar dışında bebeğin suyunu arttıran yiyecekler meyveler neler kızlar onları yemiycem
Burda hiç boy söylenmiyor bile, sorarsan ancak kiloyu söylüyorlar o da sorarsan yani. Ölçümler tahmini diyorlar haftasıyla uyumlu hadi güle güle diyip gönderiyorlar. Ben alıştım artık doğunca gorucem ne yapayım. Standart hastanede burada henuz bebeği 3-4 boyutlu bile göremedim hala siyah beyaz iskeletor formunda :)
Burda hiç boy söylenmiyor bile, sorarsan ancak kiloyu söylüyorlar o da sorarsan yani. Ölçümler tahmini diyorlar haftasıyla uyumlu hadi güle güle diyip gönderiyorlar. Ben alıştım artık doğunca gorucem ne yapayım. Standart hastanede burada henuz bebeği 3-4 boyutlu bile göremedim hala siyah beyaz iskeletor formunda :)
Neden yurtdışında öyle anlamak mümkün değil. Bir yandan iyi bir yandan kötü. Çok ayrıntıya inip sık sık kontrol yaptırmakta bazen gereksiz üzüntülere sebep oluyor. Ben her gittiğimde 4boyutlu ultrason çekiyor doktor gördükçe mutlu oluyordum bu kez ona bile sevinemedim boy konusu çıkınca.
Bu çantadan alan var mı kızlar büyüklüğünü merak ediyorum normal zamanlar için sırt çantası aldım ama çalışıyorum annaneye falan bırakacağım zaman eşya fazla oluyor o zaman için düsündümde büyüklüğünü kestiremedim
Canım söylemiyor onu malesef sanırım cok telasli oldugum için..insallsh eder canım ya senin igne dozun ne. Birde korkuyorum aslinda ameliyat olcaz iğne dozu aspirin yuksek gibi geldi bana ama ne diyim ki neler olcak bakalım
Kizlar sizdede nefes darligi oluyo mu ? Benim bi kac gundur ozellikle gunduzleri cok n3fes darligi yasiyorum is yaparken yarim saatt3 bir oturmak zorunda kaliyorum .
bence atlete gerek yok kı kzum zıbının icine atlet giyilmıyor diye biliyorum atletleri esim almıs benim hep. 1-3 ayı 1 ay anca gıyıyorlar 36 ayı da 4. ayda giremiyorlar icine diyorlar artık 3 6 almaya basla istersen.
E bebekte zaten yarım kollu 3 ay atlet yok 3 ay olanların hepsi uzun kollu yaşadığım şehirde bir sürü e bebek var hepsinde aynı manzara 2 tane 3 aylık uzun kollu atlet var elimde 6aylık mı alayım diyorsun canım
ya size anlatıcam artık burda sırdas olduk bunu dusunmem benı kotu anne yapıyor gibi hissediyorum ama artık bir yere giderken surekli birine bağlı olmak fikri bana cok garip geliyor. yani mesela devlet dairesinde bir isim var ya da sıkıldım avmde dolanmak istiyorum surekli cocukla 24 saat onla olmak onla ilgilenmek fikri cok sıradısı ve zor geliyor babası 9 6 iste babanesi ve halasıyla aynı sehirdeyiz ama kimseye de minnet etmeyi sevmem hic mi yalnız kalınmıyor ya of bunları falan dusunmeye basladm son gunelrde.
bende bazen bunları düşünüyorum sonra birilerine bırakma fikrinde bile rahatsızlık duyuyorum nasıl güveneceğim birine de bırakıp işe gideceğim diye tedirgin oluyorum. Hele bide artık haber izlemiyorum iyice psikolojim bozuluyor çocuğumu iyi yetiştirebilecek miyim diye
Kamuda calisiyorum canim zaten ayrilacaktim ben sabah kalkamiyorum gun icinde agrilarim oluyo is yerinde vaka cok olunca aldim artik evet bazi dr veriyolarmis
Bende riske atmak istemedim ayrıldım izne bu aralar hiç enerjim yok bide işe çok zor giderdim. uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum 10 saat uyku yetmiyor
Kızlar soluma yattığım zaman burnum tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorum hep sağa da yatamıyorum bazen uyandığımda kendimi sırtı üstü buluyorum bu haftalar artık zor mu geçecek böyle
Sonradanmi geriye dustu eger bastan beri oyleyse sorun oluyormuki onemli olan surekli geriye dusmemesi canim benimde bastan beri 6 gun geri ama sorun olmaz dedi doktorlar