2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cinsiyeti ne canim
benimdevaklima o takildi cunku ben en sin o haftalarda gittigimde kilomuz 2037 gr di

benim ayaklar bide normaldede kucuk degildir benim ayakkabiliarim eşime oluyor caresini bulursan banada soyle

Gule gule agiz tadiyla yemek nasip olsun cok sirin olmus canim bende bu hafta siparis verecem

ben kac defa sordum belirli gaftadansonra soylenmiyor bacaklarini topluyor soylersem yanlis olur diyor doktorum
[/QUOTE]
cinsiyeti erkek

İnşallah kızlar bende minyon bir bebek olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Bu arada tatlılar dışında bebeğin suyunu arttıran yiyecekler meyveler neler kızlar onları yemiycem
Burda hiç boy söylenmiyor bile, sorarsan ancak kiloyu söylüyorlar o da sorarsan yani. Ölçümler tahmini diyorlar haftasıyla uyumlu hadi güle güle diyip gönderiyorlar. Ben alıştım artık doğunca gorucem ne yapayım. Standart hastanede burada henuz bebeği 3-4 boyutlu bile göremedim hala siyah beyaz iskeletor formunda :)

Canim şu anda sen de hamilesin değil mi ? Daha önce kan sulandırıcı iğne ile.ilgili sormuştun. Kullanıyor musun?
Evet canim fakat direnc var gelisim geriliği vardı. Doktor iğneyi 06×2 ecopirin 150 mg olsun dedi daha once 06 tek dozdu

Neden yurtdışında öyle anlamak mümkün değil. Bir yandan iyi bir yandan kötü. Çok ayrıntıya inip sık sık kontrol yaptırmakta bazen gereksiz üzüntülere sebep oluyor. Ben her gittiğimde 4boyutlu ultrason çekiyor doktor gördükçe mutlu oluyordum bu kez ona bile sevinemedim boy konusu çıkınca.

Bu çantadan alan var mı kızlar büyüklüğünü merak ediyorum normal zamanlar için sırt çantası aldım ama çalışıyorum annaneye falan bırakacağım zaman eşya fazla oluyor o zaman için düsündümde büyüklüğünü kestiremedim

Eklentiler

• IMG-20200923-WA0034.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 12
Evet canim fakat direnc var gelisim geriliği vardı. Doktor iğneyi 06×2 ecopirin 150 mg olsun dedi daha once 06 tek dozdu
Ignenin dozunu artırdı yani, ins fayda etmiştir canim. Kilosu ne kadar ki.simdi canim ?

Ignenin dozunu artırdı yani, ins fayda etmiştir canim. Kilosu ne kadar ki.simdi canim ?
Canım söylemiyor onu malesef sanırım cok telasli oldugum için..insallsh eder canım ya senin igne dozun ne. Birde korkuyorum aslinda ameliyat olcaz iğne dozu aspirin yuksek gibi geldi bana ama ne diyim ki neler olcak bakalım

bence atlete gerek yok kı kzum zıbının icine atlet giyilmıyor diye biliyorum atletleri esim almıs benim hep. 1-3 ayı 1 ay anca gıyıyorlar 36 ayı da 4. ayda giremiyorlar icine diyorlar artık 3 6 almaya basla istersen.
E bebekte zaten yarım kollu 3 ay atlet yok 3 ay olanların hepsi uzun kollu yaşadığım şehirde bir sürü e bebek var hepsinde aynı manzara 2 tane 3 aylık uzun kollu atlet var elimde 6aylık mı alayım diyorsun canım

bende bazen bunları düşünüyorum sonra birilerine bırakma fikrinde bile rahatsızlık duyuyorum nasıl güveneceğim birine de bırakıp işe gideceğim diye tedirgin oluyorum. Hele bide artık haber izlemiyorum iyice psikolojim bozuluyor çocuğumu iyi yetiştirebilecek miyim diye

Son düzenleme:
Kamuda calisiyorum canim zaten ayrilacaktim ben sabah kalkamiyorum gun icinde agrilarim oluyo is yerinde vaka cok olunca aldim artik evet bazi dr veriyolarmis
Bende riske atmak istemedim ayrıldım izne bu aralar hiç enerjim yok bide işe çok zor giderdim. uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum 10 saat uyku yetmiyor

allah razı olsun canım benim benim gelisme geriligi var malesf normalde 31 olmasi lazim ama iki bucuk haftaya yakın geri allahima emanet artık kuzum
Sonradanmi geriye dustu eger bastan beri oyleyse sorun oluyormuki onemli olan surekli geriye dusmemesi canim benimde bastan beri 6 gun geri ama sorun olmaz dedi doktorlar

Uyuyamiyoruummmmmm

5 gundur inanilmaz midem yaniyor boyle ara ara oluyor ne yaptiysam olmadi suan yine basladi suyla bastirmaya çalışıyorum varmi ayni sorunu yasayan

Uyuyamiyoruummmmmm

5 gundur inanilmaz midem yaniyor boyle ara ara oluyor ne yaptiysam olmadi suan yine basladi suyla bastirmaya çalışıyorum varmi ayni sorunu yasayan
Beenn ağlıycam artık az kaldı. Suyu da bir deneyim dur bakalim belki ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…