2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Uyuyamiyoruummmmmm

5 gundur inanilmaz midem yaniyor boyle ara ara oluyor ne yaptiysam olmadi suan yine basladi suyla bastirmaya çalışıyorum varmi ayni sorunu yasayan
Maden suyu iç kuzum Beypazarı hamilelikte öneriliyor zaten . Bide geçen bir ark. Sakız çiğneyin demişti evde maden suyu yoktu oda rahatlamıştı biraz

Çok mutsuzum kızlar çok bunaldim doğuma kadar böyle mi geçecek. Nefes alamıyorum göğüs ortasına sanki bisey kaçmış yanma ayaklarimda şişlik. Gece yatmadan 1 bardak su ıctim 5 kere tuvalete kalktım uyumiycam koltukta oturuyorum cilt hast var ellerim kan içinde artık yıkamaktan

Uyuyamiyoruummmmmm

5 gundur inanilmaz midem yaniyor boyle ara ara oluyor ne yaptiysam olmadi suan yine basladi suyla bastirmaya çalışıyorum varmi ayni sorunu yasayan

benim midem de çok ağrıyor ama yanma yemek borusuna çıkmıyo baya midem ağrıyor. Çok sıkıntıda olduğum zaman bol yürüyorum sonra çiğ patates suyu içiyorum. Dün yaptım baya bi iyiyim şu anda. Doktora söylemeden önce elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum ilaç almamak için.

Uyuyamiyoruummmmmm

canım maden suyu inanılmaz yatıştırıyor. bana doktorum günde 2 tane iç dedi. düzenli içiyorum, artık nerdeyse hiç yanmıyor. bir de kızartma ve hamur işini fazla tüketme, onlar yakıyor mideyi. geçmiş olsun.

Ben her zmAn olduğu gibi :) uyudum uyandim daha dalmak ne mümkün. Gece gece bir depresifim de hormonlardan mıdır nedir
aynı ben ya. bi de bu aralar acayip acayip rüyalar görüp de uyanıyorum. artık uyanma saatim sabah 4-5 oldu. nedir bu hal anlamadım.

günaydınnnn

bu gece benim de midem bulanıyordu yatarken. bir ara uyandım acıkmışım ama kalkıp bir şeyler yemedim. şimdi midem ağzımda gibi yatıyorum kalkmadım. bu durumlarda aslında oturur vaziyette uyumak lazım. bebek baskı yaptıkça mide suyu çıkıyor yukarı. az eğimli yatmayı deneyin birde.
benim de mesaneme bıçak saplanıyor bazen gece kıvranıyorum. sanırım dolu olunca başını da gömüyor oraya boşaltana kadar işkence

Günaydın, sola yatmaktan çürüdüm
Kendini rahat bırak neden zorluyorsun canım.. Sağ sol fark etmez hata ben bazen kısa da olsa dinlendirmek için sırtımı, sırtüstü de yatıyorum.. Rahatm ne ağrım var ne bir sey çok şükür

Çok iyi olur canım

Beenn ağlıycam artık az kaldı. Suyu da bir deneyim dur bakalim belki ise yarar
Aynen cok fena biseymis bide yemekten hemen oncede su icmemek gerekiyormus ac kalmamak ama mideyi cok doldurmamak az az yemek aci baharat yememek gerekiyormus hepsini
Geçmiş olsun nane cayini denesene mideyi çok yatisririyor.
Sagol canim deneyecem mutlaka yok yani geçmiyor bide onu deneyeyim
Maden suyu iç kuzum Beypazarı hamilelikte öneriliyor zaten . Bide geçen bir ark. Sakız çiğneyin demişti evde maden suyu yoktu oda rahatlamıştı biraz
sakizi deneyim kuzum ama maden suyu herzaman iciyorum bu aralar icmiyordum tekrar baslayim bakalim icmeye
sanada gecmis olsun canim sendekide reflu gastrit olabilir sende dikkat et yediklerine

Kendini rahat bırak neden zorluyorsun canım.. Sağ sol fark etmez hata ben bazen kısa da olsa dinlendirmek için sırtımı, sırtüstü de yatıyorum.. Rahatm ne ağrım var ne bir sey çok şükür
Ben normalde hep sırt üstü yatardım ama şu an tek nefes alabildiğim yatış şekli sola... diğer taraflarda nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…