Çok mutsuzum kızlar çok bunaldim doğuma kadar böyle mi geçecek. Nefes alamıyorum göğüs ortasına sanki bisey kaçmış yanma ayaklarimda şişlik. Gece yatmadan 1 bardak su ıctim 5 kere tuvalete kalktım uyumiycam koltukta oturuyorum cilt hast var ellerim kan içinde artık yıkamaktan
benim midem de çok ağrıyor ama yanma yemek borusuna çıkmıyo baya midem ağrıyor. Çok sıkıntıda olduğum zaman bol yürüyorum sonra çiğ patates suyu içiyorum. Dün yaptım baya bi iyiyim şu anda. Doktora söylemeden önce elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum ilaç almamak için.
canım maden suyu inanılmaz yatıştırıyor. bana doktorum günde 2 tane iç dedi. düzenli içiyorum, artık nerdeyse hiç yanmıyor. bir de kızartma ve hamur işini fazla tüketme, onlar yakıyor mideyi. geçmiş olsun.
bu gece benim de midem bulanıyordu yatarken. bir ara uyandım acıkmışım ama kalkıp bir şeyler yemedim. şimdi midem ağzımda gibi yatıyorum kalkmadım. bu durumlarda aslında oturur vaziyette uyumak lazım. bebek baskı yaptıkça mide suyu çıkıyor yukarı. az eğimli yatmayı deneyin birde.
benim de mesaneme bıçak saplanıyor bazen gece kıvranıyorum. sanırım dolu olunca başını da gömüyor oraya boşaltana kadar işkence
ben geçen hafta e bebeğin emzirme kampına katılım için form doldurmuştum online olarak. kabul etmişler. yarın saat 2-4 arası online kamp olacak. bakalım emzirme ile alakalı bilmediğim şeyleri öğreneceğim. size de aktarmaya çalışırım
Kendini rahat bırak neden zorluyorsun canım.. Sağ sol fark etmez hata ben bazen kısa da olsa dinlendirmek için sırtımı, sırtüstü de yatıyorum.. Rahatm ne ağrım var ne bir sey çok şükür
ben geçen hafta e bebeğin emzirme kampına katılım için form doldurmuştum online olarak. kabul etmişler. yarın saat 2-4 arası online kamp olacak. bakalım emzirme ile alakalı bilmediğim şeyleri öğreneceğim. size de aktarmaya çalışırım
Aynen cok fena biseymis bide yemekten hemen oncede su icmemek gerekiyormus ac kalmamak ama mideyi cok doldurmamak az az yemek aci baharat yememek gerekiyormus hepsini
benim midem de çok ağrıyor ama yanma yemek borusuna çıkmıyo baya midem ağrıyor. Çok sıkıntıda olduğum zaman bol yürüyorum sonra çiğ patates suyu içiyorum. Dün yaptım baya bi iyiyim şu anda. Doktora söylemeden önce elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum ilaç almamak için.
Günaydın kızlar, hamileliğin başındaki gibi en zor 2. Döneme geldik artık, ağrılar uykusuzluklar normal maalesef ki başında bulantı sonunda bunlar neyse ki bitiyor, özleyeceğiz hamileliği de
Kendini rahat bırak neden zorluyorsun canım.. Sağ sol fark etmez hata ben bazen kısa da olsa dinlendirmek için sırtımı, sırtüstü de yatıyorum.. Rahatm ne ağrım var ne bir sey çok şükür