2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kendini rahat bırak neden zorluyorsun canım.. Sağ sol fark etmez hata ben bazen kısa da olsa dinlendirmek için sırtımı, sırtüstü de yatıyorum.. Rahatm ne ağrım var ne bir sey çok şükür
aynen bende nasıl rahatsam öyle uyuyorum. sırtüstü çok yatıyorum mesela en rahat öyle uyuyorum

Hakkaten geri sayım basladı 29ekim doğumum benimde inşaallah hayırlısı ile....
Zamanında olsun hepsi inşaallah zamanlıca doğsunlar ❣
Ayyy amin kuzumm amin benim burdaki doktorum 23 ekim dedi adanadaki 25ile 29 ekim arasi demisti gittigimde kesin bir tarih verir sanirim yaaa cok az kaldi seninkide 29 ekim bebişi olacak ne guzel

Ben aldım bu çantadan
sürekli kullanım için baya büyük
hatta ben hastane çantasını kendim için olanı buna hazırladım
günlük alınıp çıkılmaz ama ben anneme kayınvalideme giderken uzun süreli gidişte bir iki gün kalmada falan ideal olacaktır diye düşündüm
içi baya geniş ve biberon için de termal gözü var
tavsiye ederim kalitesi gayet iyi

Hakkaten geri sayım basladı 29ekim doğumum benimde inşaallah hayırlısı ile....
Zamanında olsun hepsi inşaallah zamanlıca doğsunlar ❣
29 Ekim bebekleri artıyor demek ki
benim de nasipse 29 ekim sezeryan olacak
ay çok az kaldı sağlıkla gelsin kuzucuklarımız

Tesekkur ederim aynen bende ayni senin gibi uzun süreli gidisler icin düsündüm hemen alayım madem büyük

Ayyy amin kuzumm amin benim burdaki doktorum 23 ekim dedi adanadaki 25ile 29 ekim arasi demisti gittigimde kesin bir tarih verir sanirim yaaa cok az kaldi seninkide 29 ekim bebişi olacak ne guzel
Atatürk imzalı sapka tulum almıstım hastane çıkışı ben simdi 29ekşm doğum deyince Dr, Allahım tevafuk a bak ddm
İnşallah da hayırlısı ile zamanlıca gelsinler de

Sonradanmi geriye dustu eger bastan beri oyleyse sorun oluyormuki onemli olan surekli geriye dusmemesi canim benimde bastan beri 6 gun geri ama sorun olmaz dedi doktorlar
Evet canim bir hafta sorun olmaz ama benim baya var gelisim geriliği ondan iki kat cikti.sonradan oldu canım bu 23 yada 24. Haftadan sonra kendini gösterdi ..

Bu harika bir tesadüf fikrine bayıldım
Bir de 2020 ya 100.yıl yazıyor tulum da sapka da Atatürk imzalı
Öyle bşr sey yapmsıtım kendimce
İnşallah 29ekim de nasip olur sağlıkla giydirmek
Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Sağlıkla gelsin günlerimiz

Eyvah bunlar logusalik psikolojileri degil mi sende erken baslamis sanki bence oyle dusunme canim hatta sana arkadas yoldas olacak arada bunaldiginda falan esine birakirsin sonucta o da cok gc gelmiyor eve kafani dinler kendine vakit ayirabilirsin benim arkadasimin 2 tane var kucuk ama hicbir sosyal aktiviteden geri kalmuyor valla boyle dusuncelere dalipta strese sokma kendini cogumuz yilladir bu nebislerin hayalini kuruyoruz rabbim herkese saglikla dogirmayi nasip etsin

Atatürk imzalı sapka tulum almıstım hastane çıkışı ben simdi 29ekşm doğum deyince Dr, Allahım tevafuk a bak ddm
İnşallah da hayırlısı ile zamanlıca gelsinler de
Yaaaa nerden aldinn masallah insallah zamaninda gelir bende adanadaki doktoruma o zaman demistim 29 ekim olmazmi diye foto atarmisin
Evet canim bir hafta sorun olmaz ama benim baya var gelisim geriliği ondan iki kat cikti.sonradan oldu canım bu 23 yada 24. Haftadan sonra kendini gösterdi ..
İnsallah daha fazla olmaz bi bakarsin arayı hemen kapatir rabbim bilir en dogrusunu

Kızlar soluma yattığım zaman burnum tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorum hep sağa da yatamıyorum bazen uyandığımda kendimi sırtı üstü buluyorum bu haftalar artık zor mu geçecek böyle
Ben tuz lambası kullanıyorum ve cam i sürekli açık bırakıyorum.evle alakalı haVa almıyorsa kurutuyor.burnuma hafif vazelin sürüp yumuşatiyorum

Günaydın hanımlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız. Ben 13 kilo aldım neden böyle oluyor bilmiyorum giderek sürekli artıyor. Çok korkuyorum

Yaaaa nerden aldinn masallah insallah zamaninda gelir bende adanadaki doktoruma o zaman demistim 29 ekim olmazmi diye foto atarmisin

İnsallah daha fazla olmaz bi bakarsin arayı hemen kapatir rabbim bilir en dogrusunu
Saol canım benim allah razı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…