2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar günaydın. Sizinde kalbiniz çok hızlı atıyor mu bazen daha çok yarı uzanır pozisyonda

İnşallah kızlar bende minyon bir bebek olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Bu arada tatlılar dışında bebeğin suyunu arttıran yiyecekler meyveler neler kızlar onları yemiycem

Beyaz akmek yerine tam bugday tercih edebilirsin karpuz kavun uzum bunlarda cok seker var ben armut yesil elma tuketiyorum genelde meyve yerken yaninda sut ve yogurt yersen o da sekeri dengeliyor dondurmada yememeye calis o da cok sekerli bunlar aklimda suan canim

bir de kızlar evini klima ile ısıtanlar veya ısıtacaklar, bebek doğduğunda buhar Makinesi alacak mısınız? Klima havayı kuruttuğundan bronşit olabiliyormuş ne düşünüyorsunuz

bir de kızlar evini klima ile ısıtanlar veya ısıtacaklar, bebek doğduğunda buhar Makinesi alacak mısınız? Klima havayı kuruttuğundan bronşit olabiliyormuş ne düşünüyorsunuz
Buhar makinesini benim dr hiç tavsiye etmedi.cocuga yapılacak en büyük kötülük dedi.peteklere su koymanız yeterli dedi canım.ben tuz lambası kullanıyorum odada ayriyeten.

Günaydın hanımlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız. Ben 13 kilo aldım neden böyle oluyor bilmiyorum giderek sürekli artıyor. Çok korkuyorum
13 kilo aslında normal çok stres yapma kendinde olacak böyle kilolar yediklerine biraz daha dikkat et istersen pilav hamur işi makarna tatlı bunlardan uzak durmaya çalış. Benim iştah artışım olmadı aşermeyen bir hamilelik geçiriyorum pek yemiyorum ona rağmen 8.5 kilo aldım

Buhar makinesini benim dr hiç tavsiye etmedi.cocuga yapılacak en büyük kötülük dedi.peteklere su koymanız yeterli dedi canım.ben tuz lambası kullanıyorum odada ayriyeten.
Öyle miymiş iyi ki sormuşum ya ama kalorifer yok maalesef bizde klima var peteklere su koyma gibi bir durumum yok. Tuz lambası ne ola ki

Kendini rahat bırak neden zorluyorsun canım.. Sağ sol fark etmez hata ben bazen kısa da olsa dinlendirmek için sırtımı, sırtüstü de yatıyorum.. Rahatm ne ağrım var ne bir sey çok şükür

Bana doktorum nasil rahat hissediyorsan oyle yat bebege birsey olmaz dedi sadece sirtustu yatmak anneye rahatsizlik verebilir tansiyon dusuklugi bayilma hissi gibi ama ben zaten sirtustu hic yatamiyorum ustumde koca bir agirlik atmislar gibi oluyor sag sol daha rahat heliyor ama her turlu bacaklarim kalcam agriyor

Günaydın hanımlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız. Ben 13 kilo aldım neden böyle oluyor bilmiyorum giderek sürekli artıyor. Çok korkuyorum

Ben 35+5im 8.8 kg aldim canim hamurisi tatli beyaz ekmek yeme kilo alimin azalir ama bu son haftalarda mecburen aliyorsun cunku bebek cok hizli kilo aliyor

Ben 35+5im 8.8 kg aldim canim hamurisi tatli beyaz ekmek yeme kilo alimin azalir ama bu son haftalarda mecburen aliyorsun cunku bebek cok hizli kilo aliyor
ortalama haftada 250gr alırmış bu haftalarda bi o kadar da biz alsak bu ay eşi vs ile beraber 2-3kg garanti gibi görünnüyor

Kızlar günaydın. Sizinde kalbiniz çok hızlı atıyor mu bazen daha çok yarı uzanır pozisyonda

Bana oluyor bazen yatarken kalp atisimdan uyuyamiyorum resmen bi kackere boyleyken tansiyon nabiz olctum normal cikmisti ama niyeyse sevmiyorum bu durumu kalkip dolasiyorum direk

ortalama haftada 250gr alırmış bu haftalarda bi o kadar da biz alsak bu ay eşi vs ile beraber 2-3kg garanti gibi görünnüyor

Aynen oyle cnim ben bu gidisimde 2 haftada bebis yarim kilo bende yarim kilo almisim yani ayda 2 kilo garanti gibi duruyor son aylarda

İnternette beğendiğim andywawa hastane çıkışları vardı 270 falandı fiyatları, orda pazarlıkla 140 civarına aldık yeni doğan alışverişi için nakite çok indirim yapıyolar.
Lohusa pijama seçenekleri de çok vardı ama onları internetten almıştım,deneyemem iade etmeye gelemem diye
Fiyatlar nasil uygun mu bari gittiginize degdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…