Hamileliğin başında çok olurdu bana ilk üç ayda. Sonra geçti. İlk ay çok oluyordu vücudum hazırlanıyordu galiba ondan.Kızlar günaydın. Sizinde kalbiniz çok hızlı atıyor mu bazen daha çok yarı uzanır pozisyonda
Cankiridan arkadaşım gönderdi, 1yildir kullanıyorum.arastirabilirsin canım.ben hergun 1-2 saat kullanıyorum..Öyle miymişiyi ki sormuşum ya ama kalorifer yok maalesef bizde klima var peteklere su koyma gibi bir durumum yok. Tuz lambası ne ola ki
Maksimum kilo 15 kilo ama doğuma daha 7 hafta kadar var. Çok bile almışsın dediNormal almışsın canım, dr birşey dedi mi ki.15 kiloya kadar normal
Sen hiç almamışsın canım benim süper yaaa maşşalah13 kilo aslında normal çok stres yapma kendinde olacak böyle kilolar yediklerine biraz daha dikkat et istersen pilav hamur işi makarna tatlı bunlardan uzak durmaya çalış. Benim iştah artışım olmadı aşermeyen bir hamilelik geçiriyorum pek yemiyorum ona rağmen 8.5 kilo aldım
Ben iki haftada bir 1 kilo alıyorum takiplerime göre anlamıyorum çok hızlı alıyorum bu gidişle obezite olcmBende 15 kilo aldım şuana kadar. 34+1 im. Ama son 1 aydır kilo alışım yavaşladı.
Canım bol su iç, saglik sorunun yoksa bence dert etme.bana dr 10 haftadan itibaren kilo almamaya dikkat et dediği için, 38 yasindayimbirde o yüzden çok dikkat ettim,büyük miyomum var ,patlamasın dedi.Maksimum kilo 15 kilo ama doğuma daha 7 hafta kadar var. Çok bile almışsın dedi
Bilmiyormusun hiç karnım yok çok küçücük bişey daha yeni yeni herkes hamile oldugumu anlıyor. Ben aldım bu kadar kiloyu vücudum da hep çatlamalar meydana geldiBen 35+5im 8.8 kg aldim canim hamurisi tatli beyaz ekmek yeme kilo alimin azalir ama bu son haftalarda mecburen aliyorsun cunku bebek cok hizli kilo aliyor
Ama gerçekten rahatsız edici bir durum haklısın sevmemekteBana oluyor bazen yatarken kalp atisimdan uyuyamiyorum resmen bi kackere boyleyken tansiyon nabiz olctum normal cikmisti ama niyeyse sevmiyorum bu durumu kalkip dolasiyorum direk
Ne güzel canım şimdi bu ayda bir de taşikardi uğraşmak daha bi zulüm olurduHamileliğin başında çok olurdu bana ilk üç ayda. Sonra geçti. İlk ay çok oluyordu vücudum hazırlanıyordu galiba ondan.
Immm değişikmiş denemek lazımCankiridan arkadaşım gönderdi, 1yildir kullanıyorum.arastirabilirsin canım.ben hergun 1-2 saat kullanıyorum..
Benim geceleri hep nefesim daralırdı,rahat uyuyoruz..ben herkese aldırdım.etrafimda ki
- Stres, fiziksel, ruhsal yorgunluk, uykusuzluk, ağrılara iyi gelir.
- Nezle, migren, astım gibi rahatsızlıklara iyi gelir, akciğerlerin kapasitesini yükseltir.
- Canlılık, zindelik verir.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Bebek ya da çocukların yanında fiziksel, ruhsal gelişim için temiz hava sağlar.
- İşte verimi ve konsantrasyonu arttırır.
Grubun ilk doğuranları siz olacaksınız sanırımAyyy amin kuzumm amin benim burdaki doktorum 23 ekim dedi adanadaki 25ile 29 ekim arasi demisti gittigimde kesin bir tarih verir sanirim yaaa cok az kaldi seninkide 29 ekim bebişi olacak ne guzel
Ama düşün İştahsız halim yesem ben de bayağı bir alırdım büyük ihtimalle sen de takma bebeğin iyi olsun da kilo verilirSen hiç almamışsın canım benim süper yaaa maşşalah
Peki sezaryen mi yoksa normal miAyyy amin kuzumm amin benim burdaki doktorum 23 ekim dedi adanadaki 25ile 29 ekim arasi demisti gittigimde kesin bir tarih verir sanirim yaaa cok az kaldi seninkide 29 ekim bebişi olacak ne guzel
Bilmiyormusun hiç karnım yok çok küçücük bişey daha yeni yeni herkes hamile oldugumu anlıyor. Ben aldım bu kadar kiloyu vücudum da hep çatlamalar meydana geldi
Halen bulantı devam ediyor desemGünaydın kızlar, hamileliğin başındaki gibi en zor 2. Döneme geldik artık, ağrılar uykusuzluklar normal maalesef kibaşında bulantı sonunda bunlar neyse ki bitiyor, özleyeceğiz hamileliği de
Ben de yaklaşık 4 aydır ishalim ama doktorum bunun çok da kafaya takılacak bir şey olmadığını söyledi kabız olmandan daha iyi bağırsakların temizleniyor ne güzel kabız olsan bu defa sıkıntıya gireceksin ve basur olma ihtimalin olacak takma kafana demişti.. sen de takmamaya çalış eğer sümüksü yapışkan değilseMerhabalar, ben yine ishal oldum karnıma kramp giriyor. Şuanlık 2 defa çıktım. Bu süreçte de 2500 ml su içtim. Hafif sıcaklık basıyor gibi. Dün doktor muayenesinde amniyon sıvısının sınırda olduğunu söylediler bunun haricinde bebeğimde sıkıntı yokmuş kalp atışı falan normal. Korkmaya başladım ya hastaneye gitsem mi biraz daha aa takip mi etsem... Hastaneye gitsem Ankara Şehir Hastanesinde takip ediliyorum kadın doğum acil bölümü genellikle coronalı hamilelere bakıyormuş. Gitmek de istemiyorum bu yüzden. Geçen ay ishal olduğumda özel doktora gitmiştim ishali kesmeyi sevmiyoruz, toksik maddeleri vücuttan atıyorsun demişti. Kafam karışık.
Ishal gunde 2 kereyse ishal degildir ya ictigin ilaclardan yada yedigin yemeklerden olabilirMerhabalar, ben yine ishal oldum karnıma kramp giriyor. Şuanlık 2 defa çıktım. Bu süreçte de 2500 ml su içtim. Hafif sıcaklık basıyor gibi. Dün doktor muayenesinde amniyon sıvısının sınırda olduğunu söylediler bunun haricinde bebeğimde sıkıntı yokmuş kalp atışı falan normal. Korkmaya başladım ya hastaneye gitsem mi biraz daha aa takip mi etsem... Hastaneye gitsem Ankara Şehir Hastanesinde takip ediliyorum kadın doğum acil bölümü genellikle coronalı hamilelere bakıyormuş. Gitmek de istemiyorum bu yüzden. Geçen ay ishal olduğumda özel doktora gitmiştim ishali kesmeyi sevmiyoruz, toksik maddeleri vücuttan atıyorsun demişti. Kafam karışık.
Suyum çok yokmuş sınırdaymış doktor biraz su takviyesi yap demişti. Bu yüzden korkuyorum birazIshal gunde 2 kereyse ishal degildir ya ictigin ilaclardan yada yedigin yemeklerden olabilir
Canim suyun fazlaligindan korkuyosan hic korkma benimki siniri gecmisti 24.haftalarda sekerin yuksek degilse sebebi aciklanamiyomus bende baya bi korktum dun dr gittim normal dedi sekerli seyler kavun karpuz gibi seyler fazla yeme
Benim masa arkadaşım 9.ayın sonuna kadar serumla durdu, geçmeyenden geçmiyor arkadaş bu bulantı.Halen bulantı devam ediyor desemHer sabah gece uyandığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?