2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Suyum çok yokmuş sınırdaymış doktor biraz su takviyesi yap demişti. Bu yüzden korkuyorum biraz
Çok geçmiş olsun arkadaşım, ama acil coronalı hastaya bakıyorsa bile acilden çekinme bence, sonuçta bakıp yatış yapıyorlardır en kötü hastaları acilde durdurmazlar, özele gidebiliyorsan git yine ama kendi doktorum daha içime siniyodu diyosan hiç korkma maskeni tak git.

Merhaba şehir hastanesi şu ara baya tehlikeli bende ankaradayım gitme bence. Bol su iç 3 lt çıkar ishal durumu bendede oluyor sık sık baska bir şikayetin yoksa su ile takviye yap

Ya kızlar ben acayip depresifim şu günlerde hep ağlayasm var hamilelikten sıkıldım uyku uyuyamıyorm. Göbegm aşırı büyüdü sanki doğuracam yarın dönemiyorm eğilemiyorum
Biraz yürüyüş yapmak iyi gelebilir belki. Ben de bunaldım evde olmaktan oluyor heralde. Oturdukça oturasım geliyor, evdeki işleri de yapamıyorum ama sürekli gözümün önündeler sinirlerim bozuluyor Her gün diyorum işleri halledeceğim ama her gün aynı oluyor patates gibi oturuyorum yerimde

Ya kızlar ben acayip depresifim şu günlerde hep ağlayasm var hamilelikten sıkıldım uyku uyuyamıyorm. Göbegm aşırı büyüdü sanki doğuracam yarın dönemiyorm eğilemiyorum
beni tarif etmişssin :) normalde depresif bir yapım hiç yoktur ama şu son bir haftadır beynım farklı çalışıyor. karamsarım surekli nazlı ve ağlak modda gibiyim. noluyor bana anlamıyorum. gobegım hele akşamları gazla birlikte oyle şişiyorki oturmak, yatmak hepsi eziyet oldu. inşallah saglıkla doğururum 38den sonra her an. 40 ı bulursam kafayı yiyebilirim :)

Akşamları yürüyorum eşimin işten gelmesini bekliyorum dört gözle
Ya sen gene benden ilerdesin ya hafta olarak onu bile kıskanıyorm 40 ı bulursam bende delircem gibi. Ağlayıp oturuyprum evden calısıyorum cok rahatm o yaptıgım iş bile batıyor ya

ben de rahatım normal dusununce de normal dusunemiyorum. herşey batar mı bir insana öyleyim ya. çıkıp yürüyeceğim birazdan. halbuki elimde bir kitap var okurum, izlemem gereken videolar var hastanenin. bir kaç makale var düzeltmem gereken, karışanım ses çıkaranım yok. kendi kendime batıyorum valla hayret birşey

Kızlar bu günlerde bende inanılmaz depresifim
Karnımdan kendimden bıktım halsizim şu son haftalar hızlı geçsin istiyorum demir hapını da yine aksattım heralde bende hemen farkediyor kanım düşünce de böyle.oluyorum

Geçen hafta 3 gün boyunca bende ishaldim günde 8 kere falan çıkıyodum çok halsiz düştüm, hastaneye gittim serum ve reflor verdiler sadece yediğin sebze meyve iyi yıkanmamş olabilir dediler.Bebek için endişe edip muaynede oldum ishalden bebeğin sıvısı etkilenmezmiş korkma oyüZden.Ateşin öksürüğün yoksa seninde benim gibi olmuş olabilir

Maksimum kilo 15 kilo ama doğuma daha 7 hafta kadar var. Çok bile almışsın dedi
Hamile kalmadan önceki kilona bağlı eğer normal bi kiloda hamile kaldıysa 9-12 max 15 kg olabilir ama kilolu hamile kaldıysan 7-9 kg arası normal kabul edilir
Yine de annenin bünyesine bağlı birde bunların hepsini yağ kilo olarak düşünme bebek plasenta işte aminyon sıvı göğüslerdeki sıvı miktarı gibi yerlere dağılıyor yiyebilirson sağlıklı beslen hamileliğin keyfini çıkar ben hamilelik boyunca doğru dürüst yiyemedim daha yeni yeni yemek yiyebiliyprum

Benim kızın odası tamam gibi eksiklikler var gerçi bitmiyor eksiklikleri duvar sticker eklesem mi bilmedim kiracı olduğum için hediyelik çikolata daha yaptırmadım erken diye sizler neler yaptınız Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• 4723ACFD-3759-4932-B51E-DED53B399BA2.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 95
Güle güle uyusun kuzucuk

Umarim doğumdan sonra hızlı veririm soran arkadaşlar için hamile kalmadan önce 67 kiloydum.

Ben tuz lambası kullanıyorum ve cam i sürekli açık bırakıyorum.evle alakalı haVa almıyorsa kurutuyor.burnuma hafif vazelin sürüp yumuşatiyorum
Cam sürekli açık uyuyorum canım bende birde soluma yattığımda oluyor özellikle. Bursa’da nemli havaya alışık olup başka şehre geldiğim için alışamıyorum galiba havasına

Doğum yaklaştıkça stres, ağlamaklı olmak gece uyumak zaten ayrı bir kabus. umarım hepimiz sag salim bebişlerimizi kucagımıza alacagımız günleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…