Lcw den almsıtım canım... Bende foto vardı çekmiştim ama bulamadım siteden indrdm... Bunlar işteYaaaa nerden aldinn masallah insallah zamaninda gelir bende adanadaki doktoruma o zaman demistim 29 ekim olmazmi diye foto atarmisin
İnsallah daha fazla olmaz bi bakarsin arayı hemen kapatir rabbim bilir en dogrusunu
Güle güle sağlıkla uyusun bebisin bu anakucagindan bende aldim ayrica hediye olarak yegenim dogum yapti haziranda ona aldim bebisi cok sevdi hayat kurtarici diye hergun tesekkur ediyor insallah bizim bebislerimizde severBenim kızın odası tamam gibi eksiklikler var gerçi bitmiyor eksiklikleri duvar sticker eklesem mi bilmedim kiracı olduğum için hediyelik çikolata daha yaptırmadım erken diye sizler neler yaptınız Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin
Lcw den almsıtım canım... Bende foto vardı çekmiştim ama bulamadım siteden indrdm... Bunlar işte
Kan hapından olurmu diyorsn bende kan hapını cok aksatıyorm içmek istemiyorm hiç yaKızlar bu günlerde bende inanılmaz depresifim
Karnımdan kendimden bıktım halsizim şu son haftalar hızlı geçsin istiyorum demir hapını da yine aksattım heralde bende hemen farkediyor kanım düşünce de böyle.oluyorum
Kaç kg almışsınkızlar bugün randevuya gittim. doktorum kilomu kontrol etmem gerektiği söyledi. yani öyle çok da tatlı yemiyorum ama biraz fazla kilo almışım anlaşılan.
bebişimizi gördük, çok mutlu olduk. allaha şükür.
yolda trafikten çok sinirlerim bozulmuştu. bebeği görünce pamuk gibi yumuşadım anında.
ama bebişin kaşları çatıktı
Yediklerimiz çok etkiliyor bence çünkü ben bir ara özellikle tatlı ve hamurişini abarttım bir ayda 3 kilo almıştım. Sonra ekmeği hamurişini kestim kilo alışım durdu.Ben iki haftada bir 1 kilo alıyorum takiplerime göre anlamıyorum çok hızlı alıyorum bu gidişle obezite olcm
İshalden bende çok çektim doktora gittim beni enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi. İdrar kan gaita tüm tahliller yapıldı bir şey çıkmadı doktor bağırsak düzenleyici reflor verdi bir tanede antibiyotik verdi bağırsaklardaki zararlı bakterileri öldürmek için. 1-2 gün kullandıktan sonra ishalim düzeldi. İshalde çok su kaybı oluyor vücutta o nedenle tehlikeliMerhabalar, ben yine ishal oldum karnıma kramp giriyor. Şuanlık 2 defa çıktım. Bu süreçte de 2500 ml su içtim. Hafif sıcaklık basıyor gibi. Dün doktor muayenesinde amniyon sıvısının sınırda olduğunu söylediler bunun haricinde bebeğimde sıkıntı yokmuş kalp atışı falan normal. Korkmaya başladım ya hastaneye gitsem mi biraz daha aa takip mi etsem... Hastaneye gitsem Ankara Şehir Hastanesinde takip ediliyorum kadın doğum acil bölümü genellikle coronalı hamilelere bakıyormuş. Gitmek de istemiyorum bu yüzden. Geçen ay ishal olduğumda özel doktora gitmiştim ishali kesmeyi sevmiyoruz, toksik maddeleri vücuttan atıyorsun demişti. Kafam karışık.
Bende öyleyim aşırı duygusalım en ufak şeyde ağlıyorum. Hormonlardan oluyor uykusuzlukta normal sabretmekten başka çare yok maalesef. Biraz dışarı çıkıp dolaşmak yada birileriyle konuşmak iyi gelebilir.Ya kızlar ben acayip depresifim şu günlerde hep ağlayasm var hamilelikten sıkıldım uyku uyuyamıyorm. Göbegm aşırı büyüdü sanki doğuracam yarın dönemiyorm eğilemiyorum
Galiba oyle gorunuyor canimGrubun ilk doğuranları siz olacaksınız sanırım ☺
seninle haftamiz ayniymis canimBende 15 kilo aldım şuana kadar. 34+1 im. Ama son 1 aydır kilo alışım yavaşladı.
bende miyom var o yuzden sezeryanPeki sezaryen mi yoksa normal mi
yaaaa bende lcw den almistim ben bunlari nasil gormemisimLcw den almsıtım canım... Bende foto vardı çekmiştim ama bulamadım siteden indrdm... Bunlar işte
Aynenn bende dunden nu yana bi bakayim diyorum kismet olmadi iyi hatirlattinBiraz eylül annelerini gezeymde doguranları görünce moralim düzelsin
seninle haftamiz ayniymis canim
/QUOTE]
Evet 4 kasım tahmini doğum tarihi ama kasıma kalmaz diye düşünüyorum.
cok uzak gelıyo bize doğum su an ama 5 hafta kaldı 38 e saka makaBiraz eylül annelerini gezeymde doguranları görünce moralim düzelsin
icin rahat eder en azından ıyı yapmıssn.Kızlar ben fl boy kısalığına takıldım dünden sonra. Bu konuda doğuma kadar sabredip bekleyemem kesin bir sonuç almam lazım. O nedenle üniversite hastanesinden hoca randevusu aldım. Zaten ayrıntılı ultrasona da aynı hoca bakmıştı pazartesi gidip muayene olucam.
Geçen hafta gittim ama bazı şeyler ateş pahası havuzlu handa avent in biberon fırçası dışarda 40₺ orda 75₺ ama gecelik takımını ucuza aldım 200₺ birde gümüş kapak aldım gögüs için ama biz hep personel indirimli aldık ürünleri ve hep bakit aldık. Bu arada boştu kalabalık değildi han ama eminönü çok kalabalık çift maske tavsiye ederimIstanbulda olanlar havuzlu hana gittiniz mi eminonunde
Bazen kalp atış hızımın fazlalığından nefesim kesilio valla geçen hafta başladı bu sıkıntıKızlar günaydın. Sizinde kalbiniz çok hızlı atıyor mu bazen daha çok yarı uzanır pozisyonda
eline sağlık. bende gökkuşağı yaptırdım ismi kırılmış kargoda tekrar yazdırcamBen de bebişe gökkuşağı yapayım dedim. Kızım da istedi, tekrar malzeme süpraiş edeceğimİki kız annesi olmaya alışmam lazım yavaştan heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?