2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaaa nerden aldinn masallah insallah zamaninda gelir bende adanadaki doktoruma o zaman demistim 29 ekim olmazmi diye foto atarmisin

İnsallah daha fazla olmaz bi bakarsin arayı hemen kapatir rabbim bilir en dogrusunu
Lcw den almsıtım canım... Bende foto vardı çekmiştim ama bulamadım siteden indrdm... Bunlar işte

Eklentiler

• Screenshot_20200924_142332_com.android.chrome.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200924_142317_com.android.chrome.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 44
Güle güle sağlıkla uyusun bebisin bu anakucagindan bende aldim ayrica hediye olarak yegenim dogum yapti haziranda ona aldim bebisi cok sevdi hayat kurtarici diye hergun tesekkur ediyor insallah bizim bebislerimizde sever

Lcw den almsıtım canım... Bende foto vardı çekmiştim ama bulamadım siteden indrdm... Bunlar işte

yaa baktım buna ben ama 1-3 ay var en küçük, yenidoğana büyük olur sanki, bende mesaj atacaktım bunun gibi bişi mi seninki de diye

kızlar bugün randevuya gittim. doktorum kilomu kontrol etmem gerektiği söyledi. yani öyle çok da tatlı yemiyorum ama biraz fazla kilo almışım anlaşılan.
bebişimizi gördük, çok mutlu olduk. allaha şükür.
yolda trafikten çok sinirlerim bozulmuştu. bebeği görünce pamuk gibi yumuşadım anında.
ama bebişin kaşları çatıktı

Kan hapından olurmu diyorsn bende kan hapını cok aksatıyorm içmek istemiyorm hiç ya

Kaç kg almışsın

Ben iki haftada bir 1 kilo alıyorum takiplerime göre anlamıyorum çok hızlı alıyorum bu gidişle obezite olcm
Yediklerimiz çok etkiliyor bence çünkü ben bir ara özellikle tatlı ve hamurişini abarttım bir ayda 3 kilo almıştım. Sonra ekmeği hamurişini kestim kilo alışım durdu.
İshalden bende çok çektim doktora gittim beni enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi. İdrar kan gaita tüm tahliller yapıldı bir şey çıkmadı doktor bağırsak düzenleyici reflor verdi bir tanede antibiyotik verdi bağırsaklardaki zararlı bakterileri öldürmek için. 1-2 gün kullandıktan sonra ishalim düzeldi. İshalde çok su kaybı oluyor vücutta o nedenle tehlikeli

Ya kızlar ben acayip depresifim şu günlerde hep ağlayasm var hamilelikten sıkıldım uyku uyuyamıyorm. Göbegm aşırı büyüdü sanki doğuracam yarın dönemiyorm eğilemiyorum
Bende öyleyim aşırı duygusalım en ufak şeyde ağlıyorum. Hormonlardan oluyor uykusuzlukta normal sabretmekten başka çare yok maalesef. Biraz dışarı çıkıp dolaşmak yada birileriyle konuşmak iyi gelebilir.

Grubun ilk doğuranları siz olacaksınız sanırım ☺
Galiba oyle gorunuyor canim
Bende 15 kilo aldım şuana kadar. 34+1 im. Ama son 1 aydır kilo alışım yavaşladı.
seninle haftamiz ayniymis canim
Peki sezaryen mi yoksa normal mi
bende miyom var o yuzden sezeryan
yaaaa bende lcw den almistim ben bunlari nasil gormemisimgule gule giydirmek nasip olsun canim benim

Kızlar ben fl boy kısalığına takıldım dünden sonra. Bu konuda doğuma kadar sabredip bekleyemem kesin bir sonuç almam lazım. O nedenle üniversite hastanesinden hoca randevusu aldım. Zaten ayrıntılı ultrasona da aynı hoca bakmıştı pazartesi gidip muayene olucam.

icin rahat eder en azından ıyı yapmıssn.

Istanbulda olanlar havuzlu hana gittiniz mi eminonunde
Geçen hafta gittim ama bazı şeyler ateş pahası havuzlu handa avent in biberon fırçası dışarda 40₺ orda 75₺ ama gecelik takımını ucuza aldım 200₺ birde gümüş kapak aldım gögüs için ama biz hep personel indirimli aldık ürünleri ve hep bakit aldık. Bu arada boştu kalabalık değildi han ama eminönü çok kalabalık çift maske tavsiye ederim
Kızlar günaydın. Sizinde kalbiniz çok hızlı atıyor mu bazen daha çok yarı uzanır pozisyonda
Bazen kalp atış hızımın fazlalığından nefesim kesilio valla geçen hafta başladı bu sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…