2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    278
Ayy doktorun covid olmuş olmasın? Aklıma her şeyde o geliyor artık, sağlık çalışanlarına zaten karantina süresini bile azaltmışlar
 
Bizde konyadayız kışın bebekle nasıl olacak diyoruz birde hasta olmamak için kaloriferleri ne zaman açmak en iyi zamandır hava kaç dereceye düşünce?
Merhaba :) yani bebeğin bulunduğu ortamın uygun sıcaklığı 22-23 dereceydi sanırım. Bizim ev kaloriferli ve merkezi sistem değildi, alt komşumuz sadece bir odada oturup sadece o odayı yaktığı için biz ne kadar yakarsak yakalım zor ısınıyorduk ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Siz yine de aklınıza takılan ne varsa bebeğin doğduktan sonraki doktor kontründe doktorunuza kafanıza takılan her şeyi liste yapıp sorun. Ben doktorun odasına girince bebeğim ağlamaya başlıyordu kafamdaki soruların çoğunu soramadan odadan çıkıyorduk. Baktım aklımda tutarak olmayacak küçük kağıda notlar alıp soruyordum :)
Tecrübeli anneler daha rahat oluyorlar tabi ama ilk kez doğum yapacaklar ilk bebeklerine kavuşacaklarda ister istemez bir tedirginlik ilklerin bilinmeyen heyecanı ve stresi olabiliyor. Bazı şeyler başa gelince tecrübe ediliyor ne kadar anlatılsa da ne kadar okunsa da :) Ama kucağınıza bebeğinizi alınca öyle bir güç gelecek ki size hepsinin üstesinden çok iyi geleceksiniz :) bazı arkadaşlar doğumla ilgili video ya da yazılar okuyor tabi bence olumlu yazıları okumanızı tavsiye ederim. Sizi korkutan kişileri ya da videoları dinlemeyin. Doğumun nasıl olduğunu ağrının nasıl geldiğini sezeryanla normal doğum arasındaki iyileşme ya da başa gelecek durumlar var tabi, bilin ama korkutmasın sizi :)
 
Silikonla birleştiriyorlar canım bunları, youtubeda öyle gördüm.
 
Hanımlar hastane çantaları Hazir mi iki takın pijama koydum yeterli olur sanırım
 
Hanımlar hastane çantaları Hazir mi iki takın pijama koydum yeterli olur sanırım
Ben bugun hazirlamaya basladim daha bitmedi oyle agzi acik bekliyorbakim cantasini hazirladim o bitti ben 1 gecelik 2 pijama takimi birde hastaneden cikarken giyecegim takim koydum
 
Tamamen aynı durumdayım her işim yarım kalıyor hiç bişe yapmak gelmiyor içimden hep bi halsiz hissediyorum gece uyuyabiliyorum ama gündüz tekrar uykum geliyor iyice eve bağlı hantal bişe oldum
 
ben de hic yurumuyorum ya nkrmal doğum istiyorsan yuru diyorlar. Sicakta adanada nasil yuriyim aksam da cok kalabalık bizim cadde her yer kafe sanki korona cirit atiyor gibi.

Hastane çantamı da hala yapmadım temizliği de cok üşengecim zten üşengectim gebelkte katlandı
 
Tamamen aynı durumdayım her işim yarım kalıyor hiç bişe yapmak gelmiyor içimden hep bi halsiz hissediyorum gece uyuyabiliyorum ama gündüz tekrar uykum geliyor iyice eve bağlı hantal bişe oldum
kızlar aynı benim durum. evde de iş yapamıyorum, dışarı bi markete gitmeye bile üşeniyorum. bi tek yürüyüşe zorluyorum kendimi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…