2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy doktorun covid olmuş olmasın? Aklıma her şeyde o geliyor artık, sağlık çalışanlarına zaten karantina süresini bile azaltmışlar
Aynı şey benim de aklıma geldi karantina süresinin azaltıldığını da bilmiyodum. Allah hayırlısıyla sağlıkla doğurmaya nasip etsin

maşallah güle güle uyusun minnoş

Aynı beni tarif etmişsin. Benim durumumda tam olarak bu. Artık sezaryen de olsa normal doğumda olsa kabulüm sağlıklı olsunda.

sağol cnm. toplu yaptırdım ben. 2tane kapı süsü(biri kızıma farklı model), 50makrome anahtarlık, emzik zinciri, 2tane ayrı anne ve baba için anahtarlık toplam 300verdim.
Uuu sen baya bir şey yaptırmış sın canım güle güle kullansın minnoşlar :)

80dim 89oldum.bu ara hareketim az iştahım fazla

Ben tartilmiyorum chnku tartıda 70 görmek istemiyorm 70 civariym mhhtemelen kabizlkk da var son 1.5 ayda 2 3 kilo daha alirm muhtemelen 60 la başladım 72 ole biter diyordum oyle olcak gibi. Gebelik diyetini yapsam almıyorum asljnda ama aksamlari çekirdek citlemeye başladım masterchef izlerken o aldırdı son kiloyu galiba

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim kız sabahları uyanınca hareketli, kahvaltıdan sonra biraz hareketli, ama öğlen yemek sonrası çok az bir iki sakin hareket, bazen akşam da sakin hareket, ya da benim zorlamamla bir küçük kıpırdama oluyor. Sizde nasıl? Çok tedirgin oluyorum küçük küçük az az hareketleri var

Normal canım uyuyor uyanıyor, artık yeri de dar. Hareketleri azalıyor.

Normal canım uyuyor uyanıyor, artık yeri de dar. Hareketleri azalıyor.
Doktora gittim suyu yeterli eşiği yerinde, ölçüleri iyi, nst ye girdim, orada ilk gün kıpırdamadı da ikinci gün biraz hareketlendi. Doktor nst de iyi dedi. Ultrasonda biraz bastırdı fln ama ayağını kıpırdattı birazcık. Ama nedef alıp verme hareketini yapıyor. Uykucu mu olacak acaba

Ben de +11deyim canım sınıra 1 kaldı
Ve ben de bu hafta birden bire çatlaklar oluştu çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…