2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim ilk kız da aşırı hareketsizdi. Hiç uykucu olmadı

Benim ilk kız da aşırı hareketsizdi. Hiç uykucu olmadı
Ayyyy gerçekten mi Allah bağışlasın benim ilk çocuk, biraz da uzun sürede geldi küçük hanım ondan tedirgin oluyorum bir de sekizinci aya girdik, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum sürekli doktora gidesim var kontrol için

Benim bu zamana kadar hareketleri çok az olan bebeğim son 10 gündür coştu. Sürekli yaziyordum buraya gün boyu ancak bir iki kez hareket ediyordu, şimdi sürekli. Degisiyorlar bence. Eğer küçük de olsa hareket varsa suyunda yerindeyse sorun yok bence. Doktor da öyle diyor.

ya bisi sorcam acaba bebislerin kaçı 40 i geçiriyor kaçı 38 39 da geliyor. Arkadaşım 37 de izne ayrıldı gecen sene 37+4 de doğurdu tüm iznini aktardı boylece ben de 38 olsa istiyorum ama tabi hayırlısı. Daha once nkrmal doğuran arkadaslr kacinci haftada doğurdunz

Doktor öyle dedi, haftaya yine gidicem artık iki haftaya inecek doktorla görüşmeler, o da biraz rahatlatır inşallah. 34. Hafta daha bilinçli hareket edermiş. Öyle yazıyor, benim de öyle olur inşallah

Bir şeycikler yoktur inşallah canım, sen yine de hareketlerini takip et çok azalırsa tabi ki doktora başvurmak laızm ama seninki anladığım kadarı ile her gün belirli sayıda hareket ediyor zaten.

Benim ilk kız 40da geldi. İlk bebekler genelde öyle gelirmiş.

Bir şeycikler yoktur inşallah canım, sen yine de hareketlerini takip et çok azalırsa tabi ki doktora başvurmak laızm ama seninki anladığım kadarı ile her gün belirli sayıda hareket ediyor zaten.
Evet hareket ediyor ama sabahları hariç küçük küçük, dönüyor kıpırdanıyor kuzum. Ama ne bileyim bir ara daha çoktu bir haftadır azaldı ama hareket ediyor yşne de. Ben takipte kalayım yşne de. Kaç defa hareket etmesi de normal bilemiyorum mesela akşam yemekten sonra bir iki hareket yeterli mi ki

İyi akşamlar kızlar birşey sorucam arkadaşım Ankara da şehir hastanesine kadın doğuma gidecek tavsiye edebileceğiniz doktor var mı??

Benim de sabah aksam yemekten sonra hareket ediyor bir de ben durtersem bir de müzik duyarsa oyle surekli etmiyorlr uyuyorlar minnoslarm

Hadiya benimbebek asiri sakin karnında cikistada öyle olur diye dusundum
Belli olmaz ya bizimki tahmin işte :)
Canım çoğu doktor o bir kriter değil diyor hareket sayısı için yani. O yüzden her zamanki hareketinden farklı bir durum varsa onunla karşılaştırmak doğruymuş.
ben kizlar erken gelir diye duyduydum yaaa
Aaa ben de kızlar geç gelir diye biliyorum

Not alayım ben hareketlerini en iyisi. Haftaya gittiğimde söylerim

Benimde öle özellikle sırt üstü yattığımda yada bebeğin sert Hareketlerinde oluyor çarpıntı bende de

Aşağı yukarı aynı haftalardayız bu zamanda çıkan zararsız bir sorundur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…