Kilolariniz ne durumda kızlar
Ben 2. Trimester da hızlı gitmiştim ama sonradan çok iştahsızlık oldu kilo verdim 1 2 kilo 60 kg başlangıç şu anda 68 kg yarin 33 hafta bitiyor +8 deyim bebek güzel büyüyor ama ben çok istahsizim bu aralar
ya bisi sorcam acaba bebislerin kaçı 40 i geçiriyor kaçı 38 39 da geliyor. Arkadaşım 37 de izne ayrıldı gecen sene 37+4 de doğurdu tüm iznini aktardı boylece ben de 38 olsa istiyorum ama tabi hayırlısı. Daha once nkrmal doğuran arkadaslr kacinci haftada doğurdunz
Evet canım sezeryan olucak 40 .hafta 15 kasım ama gelişimi önde 6 kasım yazıyor hast raporunda çok isterdim yine de bir görüşeceğim herşey yolundaysa o tarihde gelsin isterim. Çünkü bizim ailede herkesin doğduğu günler özel tarihlerdir
Ben 2. Trimester da hızlı gitmiştim ama sonradan çok iştahsızlık oldu kilo verdim 1 2 kilo 60 kg başlangıç şu anda 68 kg yarin 33 hafta bitiyor +8 deyim bebek güzel büyüyor ama ben çok istahsizim bu aralar
Valla ben kime sorduysam hareketliyse dogduktan sonra 3 kati oluyormus benimkide gece karnimdan cikacak gibi oglen biraz uyuyor aksam 6 da kalkiyor sabaha kadar beni yumrukluyor ayaklariyla
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Doğum için sordum insülin kullanıp sezeryan olacağı için 38 e girince alınır dedi belki Ekim sonunda olur bizim de tam gün vermedi gerçi ama az kaldı çok heyecanlı Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben hala +5 kilodayım bacaklardan kilo verdim biraz. Benim bazen iştahım çok açık önceden zararlı yemeyim dediğim şeyler bile canım istiyor. Bazende hiç iştahım olmuyor açlıgımı bile hissetmiyorum. bebek kilo olarak haftasıyla uyumlu gidiyordu hep inş öyledir hala.