2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende 68 ile başladım şu an 76.5 um inşallah son aylar aşırı almadan kapatırız

26 ocakta doğum yapmam lazımdı ama sancım gelmedi o gün suni sancı verdiker 27si gece 2de doğurdum.

Sezaryen olcak senjn de mi o tarihte almazlr cnim sezaryende 38 39 anca.
Evet canım sezeryan olucak 40 .hafta 15 kasım ama gelişimi önde 6 kasım yazıyor hast raporunda çok isterdim yine de bir görüşeceğim herşey yolundaysa o tarihde gelsin isterim. Çünkü bizim ailede herkesin doğduğu günler özel tarihlerdir

Bnmde niyetim 11.11.2020 ama bakalim sezeryan olursa soyliycm :) 38+1 oluyo

62 ile başladım 69 um inşallah 72 yi geçmem.

Benimde
1ci cocuk 10.04.10
Bu bebegimde
2ci cocuk 20.11.20 olsa cok guzel olur
1numara 10 - 2numara 20 diye normal gününde gelmesi zor bir ihtimal ama

Aynı şey benim de aklıma geldi karantina süresinin azaltıldığını da bilmiyodum. Allah hayırlısıyla sağlıkla doğurmaya nasip etsin
Neyse öyleyse bile senin doğum vakti gelene kadar toparlanmış olur merak etme, aynen sağlıkla doğurup evimize gelseydik bizde

Ay ne güzel bir öngörü valla benimki de şu an çok hareketli, çıkınca uslu olur inşallah.
Valla ben kime sorduysam hareketliyse dogduktan sonra 3 kati oluyormus benimkide gece karnimdan cikacak gibi oglen biraz uyuyor aksam 6 da kalkiyor sabaha kadar beni yumrukluyor ayaklariyla

Ben hala +5 kilodayım bacaklardan kilo verdim biraz. Benim bazen iştahım çok açık önceden zararlı yemeyim dediğim şeyler bile canım istiyor. Bazende hiç iştahım olmuyor açlıgımı bile hissetmiyorum. bebek kilo olarak haftasıyla uyumlu gidiyordu hep inş öyledir hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…