2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla ben kime sorduysam hareketliyse dogduktan sonra 3 kati oluyormus benimkide gece karnimdan cikacak gibi oglen biraz uyuyor aksam 6 da kalkiyor sabaha kadar beni yumrukluyor ayaklariyla
Benimki de çok hareketli öyleyse yandıkçoğu zaman resmen vajinaya yakın hareket hissediyorum kasıklarımı ağrıtıyor hareketleri artık çok mu aşağıda diye tedirgin oluyorum

Sabahlari parmaklarim kirilmis gibi agriyor oyle uyaniyorum.
Canım o durum bende 5. Ayda başladı gebelikten karpal tünel sendromu olmuş atel aldırdı doktor ama son aylarda o da işe yaramıyor
kızlar hediyeliklerimiz. evet kimse gelemeyecek hastaneye eve de kısıtlı gelen olur. yine de eşimle arkadaşlara falan yollicam.
Çok güzel hepsi güle güle kullan. Çikolata ve açacakları nereye yaptırdın. Kaç adet var ve fiyatı nedir canım

madlenbebekçikolataya yaptırdım instagramda. 100adet çikolata 89tl,açacak tanesi 2,5tl

Evet bende bu nedenle bu saate kadar 5 lt su içtim 5 defa çıktım tuvalete ama şimdi daha iyiyim. Kuru kahve ile limon tuzu içtim. Yarın da böyle devam aö ederse doktora giderim artık ama tek sıkıntı dışkı örneği veremiyor olmam.

Bende yavaştan başladım. Tecrübelerime göre sezeryan da gecelige ihtiyaç yok. Hele ben bacaklarımın birbirine degmesini hiç sevmem. Kanamam varken gecelik giyemem. Bir pijama ve eşofman takım aldım. Ayaga kalınca odadan dışarı rahatça çıkacak kıyafet giymek istedim ilk dogumumda.
Hanımlar hastane çantaları Hazir mi iki takın pijama koydum yeterli olur sanırım

Ben 10 gün ishalle uğraştım pirinç lapası haşlanmış patates limonlu kahve hepsini denedim. Geçmedi sonra da mecbur doktorda aldım soluğu. Gaita vermek benim içinde çok zor oldu hastaneye git gel yaptım ama bir şekilde verdim

11 kilo almışım ve daha 2 ay var
Tarihlerimiz aynı gibi bende 10 kg aldım
Bizi bu masterchef mahvetti
Ayy evet o etler flan yumusack nasıl yapıyorlar
Bende gümbür gümbür hareket ediyor ya canm acıyor bazen kaburgalarm

Canım sonda takılı oluyor pijamayla nasıl rahat ettin?

Aglak biri oldum ciktim. Hic bisey keyif vermio valla nie boyle oldum bilmiorm. Heves meves hic bisey kalmadi. Bikkinlikmidir evde durmak mi basti nedir anlamadim

doktorum günlük 15 tekmeden az olmamalı dedi. azaldığını düşündüğüm zaman hareketlerini say dedi.
benimki de günün bazı saatlerinde aşırı hareketli, bazense çıt yok. özellikle gece sabaha doğru hareketleniyo, sonra güneş doğunca sakinleşiyo.
bi arkadaşım söylemişti, anne karnında hareketli olduğu saatlere dikkat et çünkü doğunca da o saatlerde acıkıp seni uyanırıyo demişti. bu doğruysa vay halime

Benim de gece 4 te kıpır kıpır ama gün içi sayıcam yarın dediğin gibi bakalım kaç hareketi var. Gece kalkacak nasıl olsa, ben de gece kuşuyum normalde, ama doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum şimdiden alıştırıyor o zaman o saatlere

Kızlar karnımın bir tarafının çok sertleşip bebeğin oraya toplanması hissini yaşıyorum gün içinde. Bu yalancı kasılma mı oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…