Canım söylemiyor onu malesef sanırım cok telasli oldugum için..insallsh eder canım ya senin igne dozun ne. Birde korkuyorum aslinda ameliyat olcaz iğne dozu aspirin yuksek gibi geldi bana ama ne diyim ki neler olcak bakalım
Inşallah canım .sanırım annem gözümü korkutuyo ondan kuzum bu direnc eger bebekte gelişim geriliği olmasa önemli olmuyo demi ama varsa bir gerilik o zaman önemli oluyo
Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim kız sabahları uyanınca hareketli, kahvaltıdan sonra biraz hareketli, ama öğlen yemek sonrası çok az bir iki sakin hareket, bazen akşam da sakin hareket, ya da benim zorlamamla bir küçük kıpırdama oluyor. Sizde nasıl? Çok tedirgin oluyorum küçük küçük az az hareketleri var
Canim hic tedirgin olma onemli olan hareketlerini gun icinde hissetmen kiminin cok hareketli oluyor kiminin sakin demekki senin bebiş sakin olacak oyle duşun
canim sonda cikarilmiyormu yaa ben iki kere ameliyat oldum cikarip oyle pijama giymistim ama ilkinde bende gecelik giymistim bilemedim simdi nasil oluyor
Canim hic tedirgin olma onemli olan hareketlerini gun icinde hissetmen kiminin cok hareketli oluyor kiminin sakin demekki senin bebiş sakin olacak oyle duşun
canim sonda cikarilmiyormu yaa ben iki kere ameliyat oldum cikarip oyle pijama giymistim ama ilkinde bende gecelik giymistim bilemedim simdi nasil oluyor
Süt laktozluysa daha kötü yapmiyor mu? Bana en iyi gelen şey nane çayı. Arıyorum sıcak suya bir kaşık kurutulmuş nane, bekketiyorum biraz susuyorum.icinde ,5dk içinde birşeyim kalmıyor.
Benim ilk doğumum sezeryan oldu bende bu pjama olayını baya abartıyorsunuz arkadaşlar öyle aman aman kabalanız olmuyor zaten doğumdan çıktığınız gibi üstümüzü giydirmiyorlar ben pjama giymiştim ve 2 gün kaldım 2 tane pjama takımı yetti hiç birinde mahkemesi olmadı bile özellikle ilk doğum yapicak arkadaşlar bu kadar korkmayın bence
Arkadaş doğru söylemiş benim de öyle oldu zaten doğum dan sonra 8 saat kaldırmadılar beni 8 saat bittiğinde hemşireler geldi üzerimi temizlediler pijamalarımı giydirdiler çorba içirip ayağa kaldırdılar sonda yi da o zaman çıkartıyorlar