- 16 Mart 2011
- 265
- 575
- 303
İlerde diyabet olabilir filan diyo bazı doktorlar ben 1 yaşına kadar un bile vermeyi düşünmüyorumBi yaşima daha girdim kizlar size bisey anlatacam esimin kuzenin bir oglu var henuz 10 aylik o kadar tatli guzel bir erkek bebekki masallah gozleri mavi birde kilolu bir bebek işin ilginc kismi şurda meger kilolu olmasi annesi bebeğe pirinc unu yediriyormus kilolu olsun diye o kadar şasirdimki şuan boyle bir moda var inanamiyorum sirf bebek kilolu olsun diye pirinc unu gibi zararli birseyi yedirmek be kadar dogru bilemedim çok şaşkinim vede kizginsizler duydunuzmu boyle birseyi
Kızım sakindi o yüzden hiç öyle elektronik bişeye ihtiyaç duymadım ama yeni eleman kolik filan olursa almayı düşünüyorum benŞu an ilk bebeğim olsaydı kesinlikle 4moms anakucağı alırdım ben, fiyatı çok yüksek ama o da sonuna kadar parasını hakeden annenin hayatını kolaylaştıran bir ürün, şimdi 3. Olunca almadım artık, ama ondan da memnun kalmayan yok.
Ben çok seviyorum tombiş bebiş.. Tabiki sağlıklı olanlarından obez olacak değilÜzüldüm ben de cocuk icin. Cocuğun tombjl olması her zman sağlikli olması demek değildr ama anneler boğum boğum olsn istiyor
ben de arkadasım cocuğa zorla bisi yedirirken hep kızıyodum ya doylmus iste onun midesi ne ki zorluyon bu icgudusel bir sey zorlama dıyordum bkalım ben nası olcam anneler bebekler ne kadar yerse yesin yemiyo diye soylenır ya asdfghBen çok seviyorum tombiş bebiş.. Tabiki sağlıklı olanlarından obez olacak değil
Kzıım tombişti.... Simdi 4 yasında kalmadı o tombişlikten eser
Oğlum da tombiş olur inşallah
Sonra o da zayıflar ne de olsa hareketlendikçe...
Ay inşallah olmazlar yaa, ben ilk çocukta çok pahalı ne gerek var sanki diye almamıştım ama bunları kullan sonra 2. El olarak anında satılıyor, hiç düşünmemişim o zaman.Kızım sakindi o yüzden hiç öyle elektronik bişeye ihtiyaç duymadım ama yeni eleman kolik filan olursa almayı düşünüyorum ben
Ben kullanıyorum canim, 2 haftadır falan koldan yapmaya basladik. Bacak bana daha acı verici geldi, ordan yapmadım hiç.Arkadslar oxapar kullananlar varmi ne zaman gobekten vurmayi birakmaliyiz ben bacaga ve kola gececem ama cok aciyo
Çok fazla ihtimal var sadece yapısal bir şeyde olabilir bir sağlık sorunu da olabilir doğmadan kesin sonuç almak mümkün değil ne yazık ki. Ama bu gibi durumlarda diğer ölçüleride önemli sanırım. Hl uzunluğu bebeğin kilosu kafa büyüklüğü de önemli. Onlarda da gerilik var mı yok mu bakılmalı.Bize ilk defa dendi bi kötü tarafı var mı bunun bilmiyorum belki kısa boylu olur sadece iyi düşünmek istiyorum çünkü
Ay öyle olmadım hiç.. Allah korusun. Olmam da inşallahben de arkadasım cocuğa zorla bisi yedirirken hep kızıyodum ya doylmus iste onun midesi ne ki zorluyon bu icgudusel bir sey zorlama dıyordum bkalım ben nası olcam anneler bebekler ne kadar yerse yesin yemiyo diye soylenır ya asdfgh
Bence süreci takip et eğer düzenli ve uzun süreli olursa acile gitmeni tavsiye ederimHanımlar merhaba Aralık annesiyim inşallah ama siz daha tecrübelisiniz fikir almak istedi.
Son 2 saat içinde 3-4 kere kasılmam oldu bebek toplaniyor kaskatı oluyor karnım 1 dk içinde eski haline dönüyor.
Acile gideyim mi sizce ağrı sızı hissetmiyorum ama kasılma bariz hissettiriyor kendini.
Acile mi gitsem pazartesi doktor kontrolüm var onu mu beklesem lütfen fikir verin
Bence süreci takip et eğer düzenli ve uzun süreli olursa acile gitmeni tavsiye ederim
Bazen bende de oluyor. Ozellikle oturuyorsam kalkinca yada ayaktaysam oturunca. Doktor 1 2 dakika icinde duzeliyorsa problem deil dedi ama herkesin durumu farkli tabi icin rahat etmiorsa acile gorun ama mutlaka pazrtesi doktoruna danisHanımlar merhaba Aralık annesiyim inşallah ama siz daha tecrübelisiniz fikir almak istedi.
Son 2 saat içinde 3-4 kere kasılmam oldu bebek toplaniyor kaskatı oluyor karnım 1 dk içinde eski haline dönüyor.
Acile gideyim mi sizce ağrı sızı hissetmiyorum ama kasılma bariz hissettiriyor kendini.
Acile mi gitsem pazartesi doktor kontrolüm var onu mu beklesem lütfen fikir verin
Hanımlar merhaba Aralık annesiyim inşallah ama siz daha tecrübelisiniz fikir almak istedi.
Dinlenince biraz hafifledi pazartesiyi bekleyeceğim sanırım teşekkür ederim.Bazen bende de oluyor. Ozellikle oturuyorsam kalkinca yada ayaktaysam oturunca. Doktor 1 2 dakika icinde duzeliyorsa problem deil dedi ama herkesin durumu farkli tabi icin rahat etmiorsa acile gorun ama mutlaka pazrtesi doktoruna danis
Bugün neredeyse geçtik 10'u herhalde ama şimdi azaldı rahatladım biraz. Teşekkür ederim cevaplar içinben geçen muayenede doktora sordum günde 10 defaya kadar yalancı kasılma olabilir dedi. Kasılmaların sayısı artar arasındaki zaman azalırsa ecilden giriş yap dedi.
Hanımlar merhaba Aralık annesiyim inşallah ama siz daha tecrübelisiniz fikir almak istedi.
Oturmaya çalisiyorum saga yamul sola yamul uzan kalk gezin bir rahat halim yok kurtlu gibiNasılsınız kızlar
Selam canım, mutsuzum biraz, günlük hayatımı zorlaştıracak bi hamile modundayım, neden böyle oldu bilmiyorum, sanırım böyle hop oturayım hop kalkayım eğileyim vs yapamayınca bi mutsuz oldumNasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?