2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İlerde diyabet olabilir filan diyo bazı doktorlar ben 1 yaşına kadar un bile vermeyi düşünmüyorum
Kızım sakindi o yüzden hiç öyle elektronik bişeye ihtiyaç duymadım ama yeni eleman kolik filan olursa almayı düşünüyorum ben

Üzüldüm ben de cocuk icin. Cocuğun tombjl olması her zman sağlikli olması demek değildr ama anneler boğum boğum olsn istiyor
Ben çok seviyorum tombiş bebiş.. Tabiki sağlıklı olanlarından obez olacak değil
Kzıım tombişti.... Simdi 4 yasında kalmadı o tombişlikten eser
Oğlum da tombiş olur inşallah
Sonra o da zayıflar ne de olsa hareketlendikçe...

ben de arkadasım cocuğa zorla bisi yedirirken hep kızıyodum ya doylmus iste onun midesi ne ki zorluyon bu icgudusel bir sey zorlama dıyordum bkalım ben nası olcam anneler bebekler ne kadar yerse yesin yemiyo diye soylenır ya asdfgh

Kızım sakindi o yüzden hiç öyle elektronik bişeye ihtiyaç duymadım ama yeni eleman kolik filan olursa almayı düşünüyorum ben
Ay inşallah olmazlar yaa, ben ilk çocukta çok pahalı ne gerek var sanki diye almamıştım ama bunları kullan sonra 2. El olarak anında satılıyor, hiç düşünmemişim o zaman.

Arkadslar oxapar kullananlar varmi ne zaman gobekten vurmayi birakmaliyiz ben bacaga ve kola gececem ama cok aciyo
Ben kullanıyorum canim, 2 haftadır falan koldan yapmaya basladik. Bacak bana daha acı verici geldi, ordan yapmadım hiç.

Bize ilk defa dendi bi kötü tarafı var mı bunun bilmiyorum belki kısa boylu olur sadece iyi düşünmek istiyorum çünkü
Çok fazla ihtimal var sadece yapısal bir şeyde olabilir bir sağlık sorunu da olabilir doğmadan kesin sonuç almak mümkün değil ne yazık ki. Ama bu gibi durumlarda diğer ölçüleride önemli sanırım. Hl uzunluğu bebeğin kilosu kafa büyüklüğü de önemli. Onlarda da gerilik var mı yok mu bakılmalı.

Ay öyle olmadım hiç.. Allah korusun. Olmam da inşallah
Benim kız çok iştahlıydı... Bu da öyle olur inşallah
Gerci kızım şimdilerde pek iştahsız
Oğlum hep iştahlı olur hayırlısıyla inşallah

Hanımlar merhaba Aralık annesiyim inşallah ama siz daha tecrübelisiniz fikir almak istedi.
Son 2 saat içinde 3-4 kere kasılmam oldu bebek toplaniyor kaskatı oluyor karnım 1 dk içinde eski haline dönüyor.

Acile gideyim mi sizce ağrı sızı hissetmiyorum ama kasılma bariz hissettiriyor kendini.

Acile mi gitsem pazartesi doktor kontrolüm var onu mu beklesem lütfen fikir verin

Bence süreci takip et eğer düzenli ve uzun süreli olursa acile gitmeni tavsiye ederim

Bazen bende de oluyor. Ozellikle oturuyorsam kalkinca yada ayaktaysam oturunca. Doktor 1 2 dakika icinde duzeliyorsa problem deil dedi ama herkesin durumu farkli tabi icin rahat etmiorsa acile gorun ama mutlaka pazrtesi doktoruna danis

ben geçen muayenede doktora sordum günde 10 defaya kadar yalancı kasılma olabilir dedi. Kasılmaların sayısı artar arasındaki zaman azalırsa ecilden giriş yap dedi.

Bazen bende de oluyor. Ozellikle oturuyorsam kalkinca yada ayaktaysam oturunca. Doktor 1 2 dakika icinde duzeliyorsa problem deil dedi ama herkesin durumu farkli tabi icin rahat etmiorsa acile gorun ama mutlaka pazrtesi doktoruna danis
Dinlenince biraz hafifledi pazartesiyi bekleyeceğim sanırım teşekkür ederim.

ben geçen muayenede doktora sordum günde 10 defaya kadar yalancı kasılma olabilir dedi. Kasılmaların sayısı artar arasındaki zaman azalırsa ecilden giriş yap dedi.
Bugün neredeyse geçtik 10'u herhalde ama şimdi azaldı rahatladım biraz. Teşekkür ederim cevaplar için

merhaba bendede oluyordu halada oluyor. Yalancı kasılma diye doktorum hiç umursamıyorbaya rahatsız ediyor hatta bazen nefesmkesiliyor resmen yorulunca ve susuz kalınca artıyor sizde dkkatli olun

Yazasım var sanırım bugün de

Küçük bi dipnot geçeyim size;

Büyük kızım doğduğunda annemler bebek odası takımı almışlardı bize saolsunlar, ilk zamanlar çok kullanmasakta baya işimizi gördü ama o zamanlar montessori bu kadar yaygın değildi yapan firma falan da çok yoktu.

Şimdi küçük kızım odası ayrılmayacak kadar küçük olunca yatağımızın yanına montesori bi yatak aldım normal boyutlardan biraz daha küçüğünü.

İnanılmaz mutlu oldu, içinden çıkmıyor resmen, ablasının odasına da girip çıkıyordu ama buna kendi çıkıp iniyor olunca daha çok sevdi gidip yatıyor kendi kendine falan. Aklınızda olsun sizinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…