2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim ağri yok ama karnim cok sertlesiyr tas gibi oluyo hic rahat edemiyorum kasilmiyor da sanki disa doğru kayiyor. Ay bir de bugün 10 yildir görmediğim bi arkadaşıma mrb yazdım 8 ay once doğum yapmış erken. başına ust uste doğumla kotu ilgili syler gelmis surekli onları anlatti durdu konuyu kapatmya clistikca kizi susturamadm. Nyseki simdi iyiymsler. keske bu kız hamile başımdan geçen her kotu seyi anltmamalym deseydi beni negatife boğdu

Amann luzumsuz insan o kadar cokki bugun sabah is yerinde cokta sohbetim olmayan bir kadin var beni gordu az kaldi vs konusuyo sonra durdu durdu bi akraba bebege 9ay erkek dediler yok odasi erkege göre oldu dogdu kapkara bir kiz falan filan sordum sanki mubarek herkesin var bir hikayesi

Arkadslar oxapar kullananlar varmi ne zaman gobekten vurmayi birakmaliyiz ben bacaga ve kola gececem ama cok aciyo

Canim ben kullanmistim.ama 4.aydan sonra gobege hic vuramadim esim kolumdan vurdu hep ama doktorum 9 ay gobege vuran var demisti suan benim kesildi cok rahatim doktoruna bir danis istersen ben biraz pimpirikliydim

Yani dusunmesi lazımdı bu kız hassas su an anltmiym moralni bozmiym demeliydi ama kendim kasindim onun cok konustuğunu bile bile yazdm cocuğnu paylasmsti tebrik etmek istedm

Ay lüzumsuz yaa, aksine seni rahatlatması lazımdı.

wendy bende de vardı bu ara. kanala sokmuş kafayı benimki. ben ondan diye düşündüm.
Bende dönmüştü tekrar makat pozisyonunu almış ondan mı acaba diyorum ya, alt tarafa acayip baskı yapıyor, bacaklarıma doğru sanki. Bakalım Pazartesi kontrolde yeniden doğum pozisyonu almış mı göreceğiz.

Maşallah kuzum sağlıkla gelsin tospik

Benim kusmalarim geri geldi
Bende hep bulantı çekiyorum biliyor musun canım tabiki ilk aylarımız gibi değil ozamanlar dünyamiz zehir zıkkım olmuştu ama hiç bir zaman tam geçmedi hafifledi geldi gitti ama şimdiye kadar sürdü sende çok çektin çok mu kusuyorsun yoksa sevmediğin seyleri görünce kokunca mi

Kızlar ya, ben son günlerde iyice adet sancısı gibi kasık ağrısı çekiyorum, var mı başka yaşayan?
Bende az önce küçük bir çiğlik attım bebegin kesesi patlıyor sandim öyle bir tekmeliyor ki ve bugün Çok ayakta durdum mutfakta vs isim coktu belden aşağı da bacaklarıma kadar vuran yorgunluk kaynaklı sancim var yattım cok rahatladım ama son bir kac isim kaldı gidip gidip geliyorum mutfağa hayırla şu son ayımızı da atlatsaydik

Selam canım, mutsuzum biraz, günlük hayatımı zorlaştıracak bi hamile modundayım, neden böyle oldu bilmiyorum, sanırım böyle hop oturayım hop kalkayım eğileyim vs yapamayınca bi mutsuz oldum
Bende eşimle epeydir kanka olduk ya o yüzden canım sıkılıyor hamileligim bitsin de normal hayatımıza dönelim istiyorum beni çok etkiliyor duygusal bi boşluk var zatende adet olamamaktan depresifim doğum yapmak adet olmak rahatlamak istiyorum

Valla hep derim su hamileligin en iyi yani sacimin dokulmemesi ve adet sancisi cekmemek ikisi de geri gelck biliorum ama keyfini cikariyorum. Kendimi bildim bileli sac taramak kabusum olmustur su an sevk aliorm resmen

Oturmaya çalisiyorum saga yamul sola yamul uzan kalk gezin bir rahat halim yok kurtlu gibi
Canım benim evet artık iyice büyüdü karınlar epey hareket kısıtlılığı olur ben alıştım normal halimi nerdeyse unuttum sanki hep boyleymisim karnim hep böyle büyüktü gibi eski halimi özlüyorum artık sanki böyle kalacam gibi geliyor

Hareketlerimi kısıtladığı gibi özgüven yerlerde seviyorum hamileliği ama 4ayla 7ay arası dönemi şimdi iyice karnım büyüyor ve kötü görünüyorum bence artık

Amin canım çok yorma kendimi, bu sene de böyle olsun, 2 aya eski rutinimize döneriz inşallah. Bi doğsun bi bakmışız 40mız çıkıyor

Hareketlerimi kısıtladığı gibi özgüven yerlerde seviyorum hamileliği ama 4ayla 7ay arası dönemi şimdi iyice karnım büyüyor ve kötü görünüyorum bence artık
Ay hiç sorma benimde benimde özgüven düşüyor beğenmiyorum kendimi ama hiç çaktırmıyorum ekim girsin son hazırlıklarım başlasın bana çok moral olacak sona yaklaşma hissi beni rahatlatacak
Kendimi alışverişe verdim gardrobu yeniliyorum herşeyi değiştiriyorum yeni yeni giyeceğim inşallah normal hayata geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…