- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Benimde dünden beri özellikle sol kasığımda oluyor canım ağrıKızlar ya, ben son günlerde iyice adet sancısı gibi kasık ağrısı çekiyorum, var mı başka yaşayan?
Amann luzumsuz insan o kadar cokki bugun sabah is yerinde cokta sohbetim olmayan bir kadin var beni gordu az kaldi vs konusuyo sonra durdu durdu bi akraba bebege 9ay erkek dediler yok odasi erkege göre oldu dogdu kapkara bir kiz falan filan sordum sanki mubarek herkesin var bir hikayesiBenim ağri yok ama karnim cok sertlesiyr tas gibi oluyo hic rahat edemiyorum kasilmiyor da sanki disa doğru kayiyor. Ay bir de bugün 10 yildir görmediğim bi arkadaşıma mrb yazdım 8 ay once doğum yapmış erken. başına ust uste doğumla kotu ilgili syler gelmis surekli onları anlatti durdu konuyu kapatmya clistikca kizi susturamadm. Nyseki simdi iyiymsler. keske bu kız hamile başımdan geçen her kotu seyi anltmamalym deseydi beni negatife boğdu
Arkadslar oxapar kullananlar varmi ne zaman gobekten vurmayi birakmaliyiz ben bacaga ve kola gececem ama cok aciyo
Yani dusunmesi lazımdı bu kız hassas su an anltmiym moralni bozmiym demeliydi ama kendim kasindim onun cok konustuğunu bile bile yazdm cocuğnu paylasmsti tebrik etmek istedmAmann luzumsuz insan o kadar cokki bugun sabah is yerinde cokta sohbetim olmayan bir kadin var beni gordu az kaldi vs konusuyo sonra durdu durdu bi akraba bebege 9ay erkek dediler yok odasi erkege göre oldu dogdu kapkara bir kiz falan filan sordum sanki mubarek herkesin var bir hikayesi
Benim ağri yok ama karnim cok sertlesiyr tas gibi oluyo hic rahat edemiyorum kasilmiyor da sanki disa doğru kayiyor. Ay bir de bugün 10 yildir görmediğim bi arkadaşıma mrb yazdım 8 ay once doğum yapmış erken. başına ust uste doğumla kotu ilgili syler gelmis surekli onları anlatti durdu konuyu kapatmya clistikca kizi susturamadm. Nyseki simdi iyiymsler. keske bu kız hamile başımdan geçen her kotu seyi anltmamalym deseydi beni negatife boğdu
Bende dönmüştü tekrar makat pozisyonunu almış ondan mı acaba diyorum ya, alt tarafa acayip baskı yapıyor, bacaklarıma doğru sanki. Bakalım Pazartesi kontrolde yeniden doğum pozisyonu almış mı göreceğiz.wendy bende de vardı bu ara. kanala sokmuş kafayı benimki. ben ondan diye düşündüm.
Herkesin dogum hikayesi farkli hic takma kafana senin ilk bebegin cok dinleme kimseyi hayal etmeye calisma dogumuYani dusunmesi lazımdı bu kız hassas su an anltmiym moralni bozmiym demeliydi ama kendim kasindim onun cok konustuğunu bile bile yazdm cocuğnu paylasmsti tebrik etmek istedm
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin tospikCanım göbeğine kalp atışını duyacak sekilde birseyler bağlıyor kalp atım ritmini bide sancını ölcüyorlar 15dk yatıyosun bekliyorsun
Güzel gecti benim cok sükür 32 haftalık ama 3hafta önde gidiyor 10gün sonra tekrar kontrole gideceğim kilosuda 2384 gr olmus cok sükür
Bende hep bulantı çekiyorum biliyor musun canım tabiki ilk aylarımız gibi değil ozamanlar dünyamiz zehir zıkkım olmuştu ama hiç bir zaman tam geçmedi hafifledi geldi gitti ama şimdiye kadar sürdü sende çok çektin çok mu kusuyorsun yoksa sevmediğin seyleri görünce kokunca miBenim kusmalarim geri geldi
Bende az önce küçük bir çiğlik attım bebegin kesesi patlıyor sandim öyle bir tekmeliyor ki ve bugün Çok ayakta durdum mutfakta vs isim coktu belden aşağı da bacaklarıma kadar vuran yorgunluk kaynaklı sancim var yattım cok rahatladım ama son bir kac isim kaldı gidip gidip geliyorum mutfağa hayırla şu son ayımızı da atlatsaydikKızlar ya, ben son günlerde iyice adet sancısı gibi kasık ağrısı çekiyorum, var mı başka yaşayan?
Bende eşimle epeydir kanka olduk ya o yüzden canım sıkılıyor hamileligim bitsin de normal hayatımıza dönelim istiyorum beni çok etkiliyor duygusal bi boşluk var zatende adet olamamaktan depresifim doğum yapmak adet olmak rahatlamak istiyorumSelam canım, mutsuzum biraz, günlük hayatımı zorlaştıracak bi hamile modundayım, neden böyle oldu bilmiyorum, sanırım böyle hop oturayım hop kalkayım eğileyim vs yapamayınca bi mutsuz oldum
Bende aynıyım canım sürekli ağrılar değil ama ara ara kasıklarımda fena ağrı oluyorKızlar ya, ben son günlerde iyice adet sancısı gibi kasık ağrısı çekiyorum, var mı başka yaşayan?
Valla hep derim su hamileligin en iyi yani sacimin dokulmemesi ve adet sancisi cekmemekBende eşimle epeydir kanka olduk ya o yüzden canım sıkılıyor hamileligim bitsin de normal hayatımıza dönelim istiyorum beni çok etkiliyor duygusal bi boşluk var zatende adet olamamaktan depresifim doğum yapmak adet olmak rahatlamak istiyorum
Canım benim evet artık iyice büyüdü karınlar epey hareket kısıtlılığı olur ben alıştım normal halimi nerdeyse unuttum sanki hep boyleymisim karnim hep böyle büyüktü gibi eski halimi özlüyorum artık sanki böyle kalacam gibi geliyorOturmaya çalisiyorum saga yamul sola yamul uzan kalk gezin bir rahat halim yok kurtlu gibi
Hareketlerimi kısıtladığı gibi özgüven yerlerde seviyorum hamileliği ama 4ayla 7ay arası dönemi şimdi iyice karnım büyüyor ve kötü görünüyorum bence artıkCanım benim evet artık iyice büyüdü karınlar epey hareket kısıtlılığı olur ben alıştım normal halimi nerdeyse unuttum sanki hep boyleymisim karnim hep böyle büyüktü gibi eski halimi özlüyorum artık sanki böyle kalacam gibi geliyor
Amin canım çok yorma kendimi, bu sene de böyle olsun, 2 aya eski rutinimize döneriz inşallah. Bi doğsun bi bakmışız 40mız çıkıyorBende az önce küçük bir çiğlik attım bebegin kesesi patlıyor sandim öyle bir tekmeliyor ki ve bugün Çok ayakta durdum mutfakta vs isim coktu belden aşağı da bacaklarıma kadar vuran yorgunluk kaynaklı sancim var yattım cok rahatladım ama son bir kac isim kaldı gidip gidip geliyorum mutfağa hayırla şu son ayımızı da atlatsaydik
Yigenimin arabasindan kus kadar hafif ablam cok memnun bende bunun kirmizisini alicam jokerde 700 tlydi takip ediyorum surekli onumuz kış zaten subat gibi alirim diye dusunuyorumBebek arabamızi da aldik bu arada. En hafifi buydu
Ay hiç sorma benimde benimde özgüven düşüyor beğenmiyorum kendimi ama hiç çaktırmıyorum ekim girsin son hazırlıklarım başlasın bana çok moral olacak sona yaklaşma hissi beni rahatlatacakHareketlerimi kısıtladığı gibi özgüven yerlerde seviyorum hamileliği ama 4ayla 7ay arası dönemi şimdi iyice karnım büyüyor ve kötü görünüyorum bence artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?