Çocuklarla hiç bitmiyor ki koşturmaca günlük rutinimiz bile yetiyor da artıyor bize değil mi Allah ömür versin yoruyor çocuklar dersleri yemek içmek günlük banyo seramonisi yatır kaldır derken her animiz bi koşuşturmaca içinde çok şükür o da yoruyor tabiAmin canım çok yorma kendimi, bu sene de böyle olsun, 2 aya eski rutinimize döneriz inşallah. Bi doğsun bi bakmışız 40mız çıkıyor
Adet olmak çok güzel öyle demeValla hep derim su hamileligin en iyi yani sacimin dokulmemesi ve adet sancisi cekmemekikisi de geri gelck biliorum ama keyfini cikariyorum. Kendimi bildim bileli sac taramak kabusum olmustur su an sevk aliorm resmen
Bende bebek arabasını nisan mayısta almaya karar verdim simdiden eve kalabalık etmicem korona olmasaydı alabilirdim ama sürekli kıs boyu evde gececek belli o yuzden baharda duruma gore baston yada kabin boy olarak tercih edicemYigenimin arabasindan kus kadar hafif ablam cok memnun bende bunun kirmizisini alicam jokerde 700 tlydi takip ediyorum surekli onumuz kış zaten subat gibi alirim diye dusunuyorum
BendeBende eşimle epeydir kanka olduk ya o yüzden canım sıkılıyor hamileligim bitsin de normal hayatımıza dönelim istiyorum beni çok etkiliyor duygusal bi boşluk var zatende adet olamamaktan depresifim doğum yapmak adet olmak rahatlamak istiyorum
Kesinlikle katiliyorumİlerde diyabet olabilir filan diyo bazı doktorlar ben 1 yaşına kadar un bile vermeyi düşünmüyorum
Kızım sakindi o yüzden hiç öyle elektronik bişeye ihtiyaç duymadım ama yeni eleman kolik filan olursa almayı düşünüyorum ben
Ooooo anlatirlar canim bi icini guzelce dokmus keske sen deseydin konuyu kapatalim benim fobim var deseydin benim arkadaşımda ben bekarken sezeryan dogumunu anlatmisti ayy neler neler dedim dur ben daha bekarim tovbe yarabbimBenim ağri yok ama karnim cok sertlesiyr tas gibi oluyo hic rahat edemiyorum kasilmiyor da sanki disa doğru kayiyor. Ay bir de bugün 10 yildir görmediğim bi arkadaşıma mrb yazdım 8 ay once doğum yapmış erken. başına ust uste doğumla kotu ilgili syler gelmis surekli onları anlatti durdu konuyu kapatmya clistikca kizi susturamadm. Nyseki simdi iyiymsler. keske bu kız hamile başımdan geçen her kotu seyi anltmamalym deseydi beni negatife boğdu
geldi canım. görseldeki gibi. ama magnetlerin boyutu resimdekinden ufak. kutu üzerindeki baskı da çok kaliteli değil hafif soluk ama seçtiğimiz desen kaynaklı olabilir. ama fiyatına göre işe yarar_seastar_ çikolataların geldi mi görseldeki gibi olmus mu
Benimde bugun ayaklarimii nedir kasigimi yirtacakti cok canimi yakti sıķıstirip durdu beni cok agirlastim kizlar ayagimi yuksek yere kaldiramiyorum bugunde banyoda ayagim kaydi bi yerden tutunayim derken kendimi fazla kasmisim heralde bacagimin ust tarafina kramp girmis aksiyarak yuruyorum bir verdigimiz karsi geldi aman kizlar dikkat edin hayirlisiyla bi dogursaydikBende az önce küçük bir çiğlik attım bebegin kesesi patlıyor sandim öyle bir tekmeliyor ki ve bugün Çok ayakta durdum mutfakta vs isim coktu belden aşağı da bacaklarıma kadar vuran yorgunluk kaynaklı sancim var yattım cok rahatladım ama son bir kac isim kaldı gidip gidip geliyorum mutfağa hayırla şu son ayımızı da atlatsaydik
Ben de hareketler yumuşak, daha çok dalgalanma oluyor, büyüdügu için dAha belirgin, oynuyor karnım dışarıdan ama rahatsız edecek kadar değil. Taş gibi sert oliyor karnım özellikle yürüyüşten geldikten sonra ve akşamları. O zAten aylardir var benim. Ağrı da geçen hafta vardı şu an hiç yok.Iyi geceler kızlar nasılsınız benim bazen hareketleri sert olduğun da canı mi çok yakıyor ve kasıklarına ağrı giriyor ve bazen taş gibi sert oluyor sizlerin nasıl.
Offff şu muhabbetten öyle sınır oluyorum ki bizimkide yüzünü göstermiyor ya sürekli ya kızsa muhabbeti yok pipisini net bir şekilde görüyoruz dedim geçen kayinvalideme. Kız bekliyorduk diyor onlarda hiç kız yok siz bekliyordunuz dedim ben oğlum olsun istiyordum zaten 2.si de olursa erkek olsun dedim .sürekli aynı terane. 11+5 den beri bebeğim erkek yüzünü göstermiyor diye kız olabilirmiş gına geldiAmann luzumsuz insan o kadar cokki bugun sabah is yerinde cokta sohbetim olmayan bir kadin var beni gordu az kaldi vs konusuyo sonra durdu durdu bi akraba bebege 9ay erkek dediler yok odasi erkege göre oldu dogdu kapkara bir kiz falan filan sordum sanki mubarek herkesin var bir hikayesi
Allah korumuş canım çok dikkat et yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bi iş açmayalım başımıza benimde yorulduğum günün gecesi çok kramplar giriyor bacaklarımaBenimde bugun ayaklarimii nedir kasigimi yirtacakti cok canimi yakti sıķıstirip durdu beni cok agirlastim kizlar ayagimi yuksek yere kaldiramiyorum bugunde banyoda ayagim kaydi bi yerden tutunayim derken kendimi fazla kasmisim heralde bacagimin ust tarafina kramp girmis aksiyarak yuruyorum bir verdigimiz karsi geldi aman kizlar dikkat edin hayirlisiyla bi dogursaydik
Canım geçmiş olsun migren değildir inşallah bi tane parol al istersen birde ensene tam saçının başladığı yere buz koy rahatlatır migrense rahatlatması zor da bnm de bu son ay en büyük korkum migren atağı gelmesi 1 ve 2. Trimester da neler çektim iğnesiz ilaçsız günlerce sürdü son trimester da daha atak gelmedi sonunda vücudum doğuma yakın adapte oldu gebeliğe diyorum seninde inşallah uzun sürmez geçer hemende rahatlarsınHic uyumadım kızlar başım ağrıyor uzun şuradır ağrımazdı. Sabah olsun ve soğuk suyla duş alayım
Senin bebek tıpkı bnm 2. Oğlum gibi olacak hep senin bebek gibi nazik canımı yakmadan vururdu karnındayken. Doğduktan sonrada çok uyumlu akıllı bir bebek olmuştu hiç üzmedi şimdi büyüdü hala çok kibar ve sorumluluk sahibi hiç huysuz değil hafif hafif dalgalanırdı karnımda uyku düzeni vs çok güzel olmuştu karnimdaki gibi düzenli uyurduBen de hareketler yumuşak, daha çok dalgalanma oluyor, büyüdügu için dAha belirgin, oynuyor karnım dışarıdan ama rahatsız edecek kadar değil. Taş gibi sert oliyor karnım özellikle yürüyüşten geldikten sonra ve akşamları. O zAten aylardir var benim. Ağrı da geçen hafta vardı şu an hiç yok.
Resmini felan çek bari hatıra kalsıngeldi canım. görseldeki gibi. ama magnetlerin boyutu resimdekinden ufak. kutu üzerindeki baskı da çok kaliteli değil hafif soluk ama seçtiğimiz desen kaynaklı olabilir. ama fiyatına göre işe yararçikoları güzel. ben zaten magnetle beraber keseye koyucam çikolatayı. o sebeple kutuyla işim yok
Bacak neden çatlar ki hemde kilo verdiğin halde Allah Allah sen zaten pek kilo da almadın karnında çatlamaz ki kolay kolay bir de krem kullanmışsınKızlar benim karnım değil iç bacak kısmım çatlatmışHiç oralara krem sürmek aklıma da gelmedi. bacaklarımdan kilo verdim o yüzden mi oldu bilmiyorum
Aynen anlattığın gibi oluyor canım hele uzandiktan sonra ayağa kalkınca pozisyon mu değiştiriyor nedir sipsivri sepsert oluyorIyi geceler kızlar nasılsınız benim bazen hareketleri sert olduğun da canı mi çok yakıyor ve kasıklarına ağrı giriyor ve bazen taş gibi sert oluyor sizlerin nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?