2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ozel birşey olsa onu yemem oyle degil
Mesela 3gundur yine basladi gece 2200 gibi
Gunboyu ne yediysem cikti
Ve enson midemde kanama hissettim okadar zorladiki
Uff bende kurtuldum sanıyodum
Mide yanmam zaten hat safhada hic uyutmuyor beni
Uykular haram resmen ağlıyorum

Aynen anlattığın gibi oluyor canım hele uzandiktan sonra ayağa kalkınca pozisyon mu değiştiriyor nedir sipsivri sepsert oluyor
Bazen karnimi yirtip cikacak gibi hareket ediyor sertlesriginde bildigin tas kadar sert oluyor karnim sunu anladim ki her hamilelik gercekten cok farkli oglumda hic boyle dehil di cok sakindi hic bilmem hareketlerinin canimj yaktigini dogru duzgun hiss3demiyordum bile hareketlerini ayni o sekilde sakin bir cocuk tu ne gaz ne uyku sorunu oldu sanirim bu kiz benj biraz yoracak

aynı durumdayım. kızım çok sakindi karnımda. doğunca da yormadı beni hiç. ama oğlan öyle olmayacak sanki

Insallah Ben de kibar ve sorumluluk sahibi olsun cok isterim. Bayiliyorum özellikte erkek çocuktaki bu ozekliklere. Kibarlik çok yakışıyor onlara. Sağlıkla mutlulukla buyusun oğlun

Keseye koymak mantıklı ama hastane odasında doktor hemşireler falanda alıyor onlara ikram edilir diye kuruyla götürmek istiyorum. Bende sipariş verecemde. Çikolata üzerindeki baskılar nasıl belirgin mi peki.

Cocukların yaşları ne

günaydın kızlar bende iyiym bir an önce zaman geçsin istiyorum artıkın. Hastane cantanızını kaç haftalıkken hazırlamıştınız?
Birde cocugu kışın dışarı cıkartırken ne giydirceksnz. 0-3 aylıkken mesela tulum var üstüne yelek üstüne ne giycek mont giyemez küçük yünlü battaniyeyemi sarcaz

Bacak neden çatlar ki hemde kilo verdiğin halde Allah Allah sen zaten pek kilo da almadın karnında çatlamaz ki kolay kolay bir de krem kullanmışsın
Bacaklarıma hiç krem sürmek aklıma gelmedi. Çok kilo almadım evet karnımda şuan hiç çatlak yok son zamanlar olur mu bilnem. Önce aldığım kilolar orantılı alıyodum sonra karnımdan aldım hep bacaklarım zayıflamaya başladı ondan mı oldu bilmiyorum iç bacagımda resmen çatlak var

Selam canım sorması ayıp kaç tane yaptırdın içinde kapı süsü de var mı ve kaça yaptırdın? Eltimin kız kardeşi yapıyor 30 çikolata 30 magnet 1 kapı düşüne 270lira dedi sizce çok mu ? Normal mi ?

Canım ben geçen gün bir tane baktım astronot tulum ya da uyku tulumu içi baya böyle pamuklu dışı welsoft onunla dışarı çıkartırsan mümkün değil üşümez sana link bulayım fikir oluşsun.
Çok soğuksa şehirin bu da var

100çikolata,30açacak magnet, kolonya şişesi 164+13de kargo

Keseye koymak mantıklı ama hastane odasında doktor hemşireler falanda alıyor onlara ikram edilir diye kuruyla götürmek istiyorum. Bende sipariş verecemde. Çikolata üzerindeki baskılar nasıl belirgin mi peki.
evet onlarda sorun yok baskılar güzel çikolatada. ben kutuyu herkes elini sokmasın diye götürmeyeceğim. direk kendimiz veririz keseyle

10 ve 7 çocukların yaşları
Ben welsoft mont aldım mont değil aslında pamuk gibi yumuşacık dışı kadife pamuklu ici de yumuşak 0-3 ay için aşıya kontrole dışarıya onu giydireceğim zaten battaniyesi ve anakucagi da var sarar sarmalarız el kadar bebiş kışın uzun uzun disarda tutulmaz zaten arabaya binene kadar sonra inince gittiğimiz yere varana kadar esirger ayarlariz

Canım montun resmini atabilirmisimiz fikir olsun banada

Birde uyku tulumu aldınızmı gerek varmı yoksa uyurken üstünü ne ile örtücez yorgan sakıncalı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…