ozel birşey olsa onu yemem oyle degilBende hep bulantı çekiyorum biliyor musun canım tabiki ilk aylarımız gibi değil ozamanlar dünyamiz zehir zıkkım olmuştu ama hiç bir zaman tam geçmedi hafifledi geldi gitti ama şimdiye kadar sürdü sende çok çektin çok mu kusuyorsun yoksa sevmediğin seyleri görünce kokunca mi
Bazen karnimi yirtip cikacak gibi hareket ediyor sertlesriginde bildigin tas kadar sert oluyor karnim sunu anladim ki her hamilelik gercekten cok farkli oglumda hic boyle dehil di cok sakindi hic bilmem hareketlerinin canimj yaktigini dogru duzgun hiss3demiyordum bile hareketlerini ayni o sekilde sakin bir cocuk tu ne gaz ne uyku sorunu oldu sanirim bu kiz benj biraz yoracakAynen anlattığın gibi oluyor canım hele uzandiktan sonra ayağa kalkınca pozisyon mu değiştiriyor nedir sipsivri sepsert oluyor
aynı durumdayım. kızım çok sakindi karnımda. doğunca da yormadı beni hiç. ama oğlan öyle olmayacak sankiBazen karnimi yirtip cikacak gibi hareket ediyor sertlesriginde bildigin tas kadar sert oluyor karnim sunu anladim ki her hamilelik gercekten cok farkli oglumda hic boyle dehil di cok sakindi hic bilmem hareketlerinin canimj yaktigini dogru duzgun hiss3demiyordum bile hareketlerini ayni o sekilde sakin bir cocuk tu ne gaz ne uyku sorunu oldu sanirim bu kiz benj biraz yoracak
InsallahSenin bebek tıpkı bnm 2. Oğlum gibi olacak hep senin bebek gibi nazik canımı yakmadan vururdu karnındayken. Doğduktan sonrada çok uyumlu akıllı bir bebek olmuştu hiç üzmedi şimdi büyüdü hala çok kibar ve sorumluluk sahibi hiç huysuz değil hafif hafif dalgalanırdı karnımda uyku düzeni vs çok güzel olmuştu karnimdaki gibi düzenli uyurdu
Keseye koymak mantıklıgeldi canım. görseldeki gibi. ama magnetlerin boyutu resimdekinden ufak. kutu üzerindeki baskı da çok kaliteli değil hafif soluk ama seçtiğimiz desen kaynaklı olabilir. ama fiyatına göre işe yararçikoları güzel. ben zaten magnetle beraber keseye koyucam çikolatayı. o sebeple kutuyla işim yok
Nedenini anlayamadım ama Benimde öyle oldu canımKızlar benim karnım değil iç bacak kısmım çatlatmışHiç oralara krem sürmek aklıma da gelmedi. bacaklarımdan kilo verdim o yüzden mi oldu bilmiyorum
Cocukların yaşları neÇocuklarla hiç bitmiyor ki koşturmaca günlük rutinimiz bile yetiyor da artıyor bize değil mi Allah ömür versin yoruyor çocuklar dersleri yemek içmek günlük banyo seramonisi yatır kaldır derken her animiz bi koşuşturmaca içinde çok şükür o da yoruyor tabi
Bacaklarıma hiç krem sürmek aklıma gelmedi. Çok kilo almadım evet karnımda şuan hiç çatlak yok son zamanlar olur mu bilnem. Önce aldığım kilolar orantılı alıyodum sonra karnımdan aldım hep bacaklarım zayıflamaya başladı ondan mı oldu bilmiyorum iç bacagımda resmen çatlak varBacak neden çatlar ki hemde kilo verdiğin halde Allah Allah sen zaten pek kilo da almadın karnında çatlamaz ki kolay kolay bir de krem kullanmışsın
Bende anlamadım yapımız müsait galibaNedenini anlayamadım ama Benimde öyle oldu canım
Selam canım sorması ayıp kaç tane yaptırdın içinde kapı süsü de var mı ve kaça yaptırdın? Eltimin kız kardeşi yapıyor 30 çikolata 30 magnet 1 kapı düşüne 270lira dedi sizce çok mu ? Normal mi ?geldi canım. görseldeki gibi. ama magnetlerin boyutu resimdekinden ufak. kutu üzerindeki baskı da çok kaliteli değil hafif soluk ama seçtiğimiz desen kaynaklı olabilir. ama fiyatına göre işe yararçikoları güzel. ben zaten magnetle beraber keseye koyucam çikolatayı. o sebeple kutuyla işim yok
Kakao yağı kakao sabunu bunlar çatlak izlerini (özellikle kırmızıyken uygulanırsa) geçiriyor diye duymuştum bi dene istersen hem çok güzel kokuyorBenimde kalçam kırmızı kırmızı çatladı ya
Canım ben geçen gün bir tane baktım astronot tulum ya da uyku tulumu içi baya böyle pamuklu dışı welsoft onunla dışarı çıkartırsan mümkün değil üşümez sana link bulayım fikir oluşsun.Cocukların yaşları ne ☺
günaydın kızlar bende iyiym bir an önce zaman geçsin istiyorum artıkın. Hastane cantanızını kaç haftalıkken hazırlamıştınız?
Birde cocugu kışın dışarı cıkartırken ne giydirceksnz. 0-3 aylıkken mesela tulum var üstüne yelek üstüne ne giycek mont giyemez küçük yünlü battaniyeyemi sarcaz
100çikolata,30açacak magnet, kolonya şişesi 164+13de kargoSelam canım sorması ayıp kaç tane yaptırdın içinde kapı süsü de var mı ve kaça yaptırdın? Eltimin kız kardeşi yapıyor 30 çikolata 30 magnet 1 kapı düşüne 270lira dedi sizce çok mu ? Normal mi ?
evet onlarda sorun yok baskılar güzel çikolatada. ben kutuyu herkes elini sokmasın diye götürmeyeceğim. direk kendimiz veririz keseyleKeseye koymak mantıklıama hastane odasında doktor hemşireler falanda alıyor onlara ikram edilir diye kuruyla götürmek istiyorum. Bende sipariş verecemde. Çikolata üzerindeki baskılar nasıl belirgin mi peki.
10 ve 7 çocukların yaşlarıCocukların yaşları ne
günaydın kızlar bende iyiym bir an önce zaman geçsin istiyorum artıkın. Hastane cantanızını kaç haftalıkken hazırlamıştınız?
Birde cocugu kışın dışarı cıkartırken ne giydirceksnz. 0-3 aylıkken mesela tulum var üstüne yelek üstüne ne giycek mont giyemez küçük yünlü battaniyeyemi sarcaz
Canım montun resmini atabilirmisimiz fikir olsun banada10 ve 7 çocukların yaşları
Ben welsoft mont aldım mont değil aslında pamuk gibi yumuşacık dışı kadife pamuklu ici de yumuşak 0-3 ay için aşıya kontrole dışarıya onu giydireceğim zaten battaniyesi ve anakucagi da var sarar sarmalarız el kadar bebiş kışın uzun uzun disarda tutulmaz zaten arabaya binene kadar sonra inince gittiğimiz yere varana kadar esirger ayarlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?