2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende battaniyeyle sarıp taşıması zor olur diye bu kundak battaniyeyi aldım ama biraz ince geldi gözüme o nedenle peluş battaniyeye saracağım galiba

Eklentiler

• Screenshot_20200927-103841_Trendyol.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 45
Birde uyku tulumu aldınızmı gerek varmı yoksa uyurken üstünü ne ile örtücez yorgan sakıncalı diyorlar
Ben owli kundak tulum aldım bi de ebebekten almıştım ikisi de yenidoğan bedeni. İnce olduğu için içinden gerekirse kalın giydiririm. Üstüne battaniye ile örtmek sakıncalı diye ben hiç örtmedim 1.5 yaşa kadar. Dönmeye başlayınca ağzına burnuna gelirse elleriyle kendilerini rahatlatamıyolarmış.
Çok soğuk olursa üstten müslin battaniyeyle bi kat daha yarım kundak gibi sararım diyorum. Beşik kullanmıycam yerden montessori yatakta olucak bi tık daha soğuk olabilir kışın.

ben keselere koydum benim ve bebeğin kıyafetleri. bu hafta içi çantaya yerleştireceğim.
ben kızıma astronot tulum almıştım çok giyemedik. yumuşak mony tarzı şeyler oluyor onlardan alabilirsin.

Kızlar ben çikolata hem magnet birarada olsun istiyorum hemde kolonya
Hangi siteyi öneririsiniz

Ben de seni merak ediyordum her şey yolunda mı canın nasılsın
Şuan yolunda çok şükür ama adet ağrılarım başladı hiç yoktu karnımda ağrıyo arada salı kontrolüm var bakalm ne diyecek dokturum ciğer geliştirici olucam birde nasipse önlem amaçlı gerisi allah kerim diyelim İnşallah sizin de herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…