geldi canım. görseldeki gibi. ama magnetlerin boyutu resimdekinden ufak. kutu üzerindeki baskı da çok kaliteli değil hafif soluk ama seçtiğimiz desen kaynaklı olabilir. ama fiyatına göre işe yararçikoları güzel. ben zaten magnetle beraber keseye koyucam çikolatayı. o sebeple kutuyla işim yok
O firmayi sikayet eden olmus canim soluk oluyormus resimler cikolatada cok kaliteli degilmus yorumlari okumustum ben o dedigim yerdensiparis verdim herkes memnun bakalim gelsin paylasirim
güna huydın kızlar bende iyiym bir an önce zaman geçsin istiyorum artıkın. Hastane cantanızını kaç haftalıkken hazırlamıştınız?
Birde cocugu kışın dışarı cıkartırken ne giydirceksnz. 0-3 aylıkken mesela tulum var üstüne yelek üstüne ne giycek mont giyemez küçük yünlü battaniyeyemi sarcaz
Ben owli kundak tulum aldım bi de ebebekten almıştım ikisi de yenidoğan bedeni. İnce olduğu için içinden gerekirse kalın giydiririm. Üstüne battaniye ile örtmek sakıncalı diye ben hiç örtmedim 1.5 yaşa kadar. Dönmeye başlayınca ağzına burnuna gelirse elleriyle kendilerini rahatlatamıyolarmış.
Çok soğuk olursa üstten müslin battaniyeyle bi kat daha yarım kundak gibi sararım diyorum. Beşik kullanmıycam yerden montessori yatakta olucak bi tık daha soğuk olabilir kışın.
Uyku tulumu var şu şekilde. Bir de yarım kundak almsitim onu bulup resmini cekemedim şimdi. Eşyalar hep birbirine karıştı yıkananlar yerlestirilecekelr falan. Park yatak var orda yatiricaz ya uyku tulumu ya yarım kundak yaparız. Üzerini örtmem sanırım hareket edip ağzını yüzünü kapamasin diye
Canım geçmiş olsun migren değildir inşallah bi tane parol al istersen birde ensene tam saçının başladığı yere buz koy rahatlatır migrense rahatlatması zor da bnm de bu son ay en büyük korkum migren atağı gelmesi 1 ve 2. Trimester da neler çektim iğnesiz ilaçsız günlerce sürdü son trimester da daha atak gelmedi sonunda vücudum doğuma yakın adapte oldu gebeliğe diyorum seninde inşallah uzun sürmez geçer hemende rahatlarsın
Hepimizde var canım gördüğün gibi, hiç stres yapma sen, hayırlısıyla sen 37.de doğum yapacaksın. İkiz olunca daha fazla bekletmiyorlar diye hatırlıyorum, evrene güzel mesaj verelim biz, sağ salim gelsin bebişlerin
Şuan yolunda çok şükür ama adet ağrılarım başladı hiç yoktu karnımda ağrıyo arada salı kontrolüm var bakalm ne diyecek dokturum ciğer geliştirici olucam birde nasipse önlem amaçlı gerisi allah kerim diyelim İnşallah sizin de herşey yolundadır
O firmayi sikayet eden olmus canim soluk oluyormus resimler cikolatada cok kaliteli degilmus yorumlari okumustum ben o dedigim yerdensiparis verdim herkes memnun bakalim gelsin paylasirim