2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizimkinde var canım organizasyon ekibi gelip süslüyormuş hemen ama ben yaptırmayı düşünüyorum zaten ziyaretçi yasak Tek refakatçi hakkı var.
Bizimkinin de var 1.000 TL istedi süslemeye tabii ki yaptırmayacağım .. kapı süsünü kendim sipariş verdim 70 TL ye , hediyelik olarak şans bilekliği ve çikolata alacağım o kadar ... zaten kimse gelemeyecek

Bizimkinin de var 1.000 TL istedi süslemeye tabii ki yaptırmayacağım .. kapı süsünü kendim sipariş verdim 70 TL ye , hediyelik olarak şans bilekliği ve çikolata alacağım o kadar ... zaten kimse gelemeyecek
Kapi süsünü nerden nasıl model yaptırıyorsun canım fiyati uygunmus bende bakayım

valla ilk doğumda kendim hallettim herşeyi ben. inan 500tl yi bulmuyor. hediyesini bile ben hazırlamıştım. ama şimdi hiç gerek yok. yaptırdığım makrome kapı süsünü bile götürmüyorum. strafordan mavi tüllü süs aldım 30tl ye. onu takıcam kapıya. bir de 3-5 balon ve hoşgeldin yazısı alcam

Bebeği hastaneden çıkarırken puset mi yoksa portbebe mi tercih edilmeli? Siz nasıl yapacaksınız?

Bebeği hastaneden çıkarırken puset mi yoksa portbebe mi tercih edilmeli? Siz nasıl yapacaksınız?
Ben puseti kullanıcam canım cok cici birde örtü yaptirdım üzerine hem tozdan hem rüzgardan korur arabaya kadar zaten

Eklentiler

• IMG-20200923-WA0003.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43
bende arabada bırakıcam. çıkarken eşim getirir. bi de onu sokmayayım erkenden hastaneye.

valla şaka maka 1ay kaldı. yani bu 4.ameliyathane ortamına girmem olacak(1dış gebelik, 1sezeryan,1histeroskopi)ama kaygılarım başladı. bşr heyecan basıyor beni de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…