2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben puseti kullanıcam canım cok cici birde örtü yaptirdım üzerine hem tozdan hem rüzgardan korur arabaya kadar zaten
Çok cici olmuş bizde puset aldık ama ablam ilk 40 gün bebek düz yatmalı dedi doktoru ilk 40 gün portbebe kullan demiş o yüzden kafam karıştı portbebe de alsammı diye.

Ankarada dogum yapacaklar hangi hastanede dogum yapacaksınız

Yaa dimi çok güzel ikisinin de bulunması iyi olmuş bende belki uygun fiyatlı bir port bebe alırım 40 gün için.

KizLar ozel hastaneler kapi süslemesi ve yapiyor mu
Canim hastaneye gore degisiyo benim gittigim hastane kesinlikle disardan kabul etmiyo kendileri hazirliyo

Bebeği hastaneden çıkarırken puset mi yoksa portbebe mi tercih edilmeli? Siz nasıl yapacaksınız?
Canim puset duz duramiyo bende portbebe kullanacam daha rahat oluyo bebek icinde bizim icinde
Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip ettsin ameliyat ortamini sormayin bana ben bile kac kere girdigimi unuttum hepimiz icin rahat bir dogum nasipeder insallah

Kızlar spinal sezeryan nedir
Epidural sezeryan nedir
İkisi ayni sey mi yoksa
bende bi süredir bunu arastırıyorum. spinalde belden bi iğne yapıyo onun etkisi 5/6 saat sürüyormuş. ama epidural spinal kombine dedikleride belinde takılı katater bırakıyormuş sen ameliyattan sonrada pompa ile ilac basabiliyomussun kendine. sezeryanda tek epidural olmuyo anladığım kadarı ile kombine şeklinde oluyomuş. bi de yanlış anlamadıysam epidural olan daha konforlu bi uygulama ama her hastanede yapılamıyor sanırım. yani genelde spinal yapıyorlar

Arkadslar oxapar kullananlar varmi ne zaman gobekten vurmayi birakmaliyiz ben bacaga ve kola gececem ama cok aciyo
ben ilk hamileliğimde doğuma kdr hep göbekten vurdum. bundada aynı şekilde devam ediyorum. göbekten vurmanın bi sakıncası yok iğne çok kısa ztn göbek ne kdr gerilsede elimizlede tutup yağ dokusuna yaptığımız için bebeğe zarar vermesi imkansız

Evet keseydi kalp atışıydı derken bulantılar cinsiyetler karnımız buyuseydi son trimester a girsekti diye diye inşallah artik doğumu getiriyoruz bende çok kaygiliyim çok stres oluyorum unutmaya çalışıyorum aklima geldikçe bi olsada bitse idi

Artık bel ağrılarım başladı benim. Sol tarafıma yatıyorum sol tarafimin beli ağrıyor. Sağ tarafıma yatıyorum bu sebeple. Kasiklarimda da oluyor ağrı yürüdükçe. Bazen sağ sol bel kemigimde oluyor ağrı. Kötü ruh halim gerginligim geçti bir kaç gündür yerini ağrılara bıraktı bitmiyor çilem. Bebeğin yerinde de daralmış olabilir attok zaten en son ultrasonda gordugumde gecen hafta kucucuk alana sıkışmış büyük biseydi :) tam boy resimini alamıyoruz artık tam boy gosteremiyoruz bile demişti doktor

aynen yazdığın gibi. ben ilkinde kombine olmuştum. yani bir ağrı pompası vardı. düğmeye basıyordum ağrı oldukça.ama tek hatırlayamadığım belimde katater varmıydı yokmuydu yoksa direk damaryoluma mı veriliyordu. o kısım hiç aklıma gelmiyor. dün doktora da sormayı unuttum. bir sonraki kontrolümde sorucam artık.

Of.korkuyorum ya

Çok cici olmuş bizde puset aldık ama ablam ilk 40 gün bebek düz yatmalı dedi doktoru ilk 40 gün portbebe kullan demiş o yüzden kafam karıştı portbebe de alsammı diye.
Evet ya onun bende farkındayim ana kucağında bebek çok bükülüyor bende ilk başlar hep port bebeyle taşırdım çocukları o zaman port bebemizi götürelim madem rahat etsin paşa biraz daha büyüyünce ana kucağında taşırız

Aynı şeyi yaptım çok güzel bir kapı süsü yaptırdım evde odasının kapısına asıcam 25₺ ye dandik bir kapı süsü aldım onu hastanede kullanıp gelirken çöpe atıcam özel hastanede olsa virüs var o yüzden pek süsleme falan yapmayı düşünmüyorum açıkcası
Bebeği hastaneden çıkarırken puset mi yoksa portbebe mi tercih edilmeli? Siz nasıl yapacaksınız?
Ben puset kullanıcam portbebe sevmiyorum almadımda
Ben puseti kullanıcam canım cok cici birde örtü yaptirdım üzerine hem tozdan hem rüzgardan korur arabaya kadar zaten
Bende aynı örtüden anneme diktirdim
Kızlar sling alacak mısınız bilenler marka önerisi verebilir mi?
Ben sling yada kanguru tarzı şeyleri sevmiyorum kullanamıyorum o yüzden almayı düşünmüyorum

Baştan beri bende hep bulantı kusma çektim ve hiç kilo alamadım çok şükür Bebek’te bi sıkıntı çıkmadı daha ama mide yanması üst düzeyde bogazım yanıyor artık sabah mide koruyucu yatarken mide şurubu süt ne desem geçmiyor hiç hamileyken iştahlı iştahlı yemek yiyemedim bende kendi kendime az kaldı az daha sabret diyip teselli ediyorum aşçılık sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…