- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Çok cici olmuşBen puseti kullanıcam canım cok cici birde örtü yaptirdım üzerine hem tozdan hem rüzgardan korur arabaya kadar zaten
Cok guzelmis canim nereye yaptirdinKızlar bizimde magnetlerimiz kapı süsümüz bu figürlerden olacak
Eki Görüntüle 2697123 Eki Görüntüle 2697124
Yaa dimi çok güzelAy doğum yapıp bebekleri hastaneden nasıl çıkartacağımızı planlıyoruz ne güzel çok şükür bu günleri bulduk bende port bebeyi de anakucagini da hazır ettim duruma göre birini alır giderim hatta babamız bizi almaya gelirken getirir sabah
İnşallah sağlıkla çıkarmak nasip olsun hepimizeBenim pusetim var onunla çıkarmak istiyorum nasipse
Canim hastaneye gore degisiyo benim gittigim hastane kesinlikle disardan kabul etmiyo kendileri hazirliyoKizLar ozel hastaneler kapi süslemesi ve yapiyor mu
Canim puset duz duramiyo bende portbebe kullanacam daha rahat oluyo bebek icinde bizim icindeBebeği hastaneden çıkarırken puset mi yoksa portbebe mi tercih edilmeli? Siz nasıl yapacaksınız?
Lokman hekim hastanesinde yapacağım canım hastaneyi sevmiyorum ama doktorum çok iyi biri o nedenle orda olacak doğum nasipseAnkarada dogum yapacaklar hangi hastanede dogum yapacaksınız
bende bi süredir bunu arastırıyorum. spinalde belden bi iğne yapıyo onun etkisi 5/6 saat sürüyormuş. ama epidural spinal kombine dedikleride belinde takılı katater bırakıyormuş sen ameliyattan sonrada pompa ile ilac basabiliyomussun kendine. sezeryanda tek epidural olmuyo anladığım kadarı ile kombine şeklinde oluyomuş. bi de yanlış anlamadıysam epidural olan daha konforlu bi uygulama ama her hastanede yapılamıyor sanırım. yani genelde spinal yapıyorlarKızlar spinal sezeryan nedir
Epidural sezeryan nedir
İkisi ayni sey mi yoksa
ben ilk hamileliğimde doğuma kdr hep göbekten vurdum. bundada aynı şekilde devam ediyorum. göbekten vurmanın bi sakıncası yok iğne çok kısa ztn göbek ne kdr gerilsede elimizlede tutup yağ dokusuna yaptığımız için bebeğe zarar vermesi imkansızArkadslar oxapar kullananlar varmi ne zaman gobekten vurmayi birakmaliyiz ben bacaga ve kola gececem ama cok aciyo
Evet keseydi kalp atışıydı derken bulantılar cinsiyetler karnımız buyuseydi son trimester a girsekti diye diye inşallah artik doğumu getiriyoruz bende çok kaygiliyim çok stres oluyorum unutmaya çalışıyorum aklima geldikçe bi olsada bitse idibende arabada bırakıcam. çıkarken eşim getirir. bi de onu sokmayayım erkenden hastaneye.
valla şaka maka 1ay kaldı. yani bu 4.ameliyathane ortamına girmem olacak(1dış gebelik, 1sezeryan,1histeroskopi)ama kaygılarım başladı. bşr heyecan basıyor beni de.
Canım görsel instada ada tasarım sayfasından bizimkileri halamız yapacakCok guzelmis canim nereye yaptirdin
aynen yazdığın gibi. ben ilkinde kombine olmuştum. yani bir ağrı pompası vardı. düğmeye basıyordum ağrı oldukça.ama tek hatırlayamadığım belimde katater varmıydı yokmuydu yoksa direk damaryoluma mı veriliyordu. o kısım hiç aklıma gelmiyor. dün doktora da sormayı unuttum. bir sonraki kontrolümde sorucam artık.bende bi süredir bunu arastırıyorum. spinalde belden bi iğne yapıyo onun etkisi 5/6 saat sürüyormuş. ama epidural spinal kombine dedikleride belinde takılı katater bırakıyormuş sen ameliyattan sonrada pompa ile ilac basabiliyomussun kendine. sezeryanda tek epidural olmuyo anladığım kadarı ile kombine şeklinde oluyomuş. bi de yanlış anlamadıysam epidural olan daha konforlu bi uygulama ama her hastanede yapılamıyor sanırım. yani genelde spinal yapıyorlar
Of.korkuyorum yaaynen yazdığın gibi. ben ilkinde kombine olmuştum. yani bir ağrı pompası vardı. düğmeye basıyordum ağrı oldukça.ama tek hatırlayamadığım belimde katater varmıydı yokmuydu yoksa direk damaryoluma mı veriliyordu. o kısım hiç aklıma gelmiyor. dün doktora da sormayı unuttum. bir sonraki kontrolümde sorucam artık.
Evet ya onun bende farkındayim ana kucağında bebek çok bükülüyor bende ilk başlar hep port bebeyle taşırdım çocukları o zaman port bebemizi götürelim madem rahat etsin paşa biraz daha büyüyünce ana kucağında taşırızÇok cici olmuşbizde puset aldık ama ablam ilk 40 gün bebek düz yatmalı dedi doktoru ilk 40 gün portbebe kullan demiş o yüzden kafam karıştı portbebe de alsammı diye.
Aynı şeyi yaptım çok güzel bir kapı süsü yaptırdım evde odasının kapısına asıcam 25₺ ye dandik bir kapı süsü aldım onu hastanede kullanıp gelirken çöpe atıcam özel hastanede olsa virüs var o yüzden pek süsleme falan yapmayı düşünmüyorum açıkcasıvalla ilk doğumda kendim hallettim herşeyi ben. inan 500tl yi bulmuyor. hediyesini bile ben hazırlamıştım. ama şimdi hiç gerek yok. yaptırdığım makrome kapı süsünü bile götürmüyorum. strafordan mavi tüllü süs aldım 30tl ye. onu takıcam kapıya. bir de 3-5 balon ve hoşgeldin yazısı alcam
Ben puset kullanıcam portbebe sevmiyorum almadımdaBebeği hastaneden çıkarırken puset mi yoksa portbebe mi tercih edilmeli? Siz nasıl yapacaksınız?
Bende aynı örtüden anneme diktirdimBen puseti kullanıcam canım cok cici birde örtü yaptirdım üzerine hem tozdan hem rüzgardan korur arabaya kadar zaten
Ben sling yada kanguru tarzı şeyleri sevmiyorum kullanamıyorum o yüzden almayı düşünmüyorumKızlar sling alacak mısınız bilenler marka önerisi verebilir mi?
Baştan beri bende hep bulantı kusma çektim ve hiç kilo alamadım çok şükür Bebek’te bi sıkıntı çıkmadı daha ama mide yanması üst düzeyde bogazım yanıyor artık sabah mide koruyucu yatarken mide şurubu süt ne desem geçmiyor hiç hamileyken iştahlı iştahlı yemek yiyemedim bende kendi kendime az kaldı az daha sabret diyip teselli ediyorum aşçılık sabredelimozel birşey olsa onu yemem oyle degil
Mesela 3gundur yine basladi gece 2200 gibi
Gunboyu ne yediysem cikti
Ve enson midemde kanama hissettim okadar zorladiki
Uff bende kurtuldum sanıyodum
Mide yanmam zaten hat safhada hic uyutmuyor beni
Uykular haram resmen ağlıyorum
BayıldımKızlar bizimde magnetlerimiz kapı süsümüz bu figürlerden olacak
Eki Görüntüle 2697123 Eki Görüntüle 2697124
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?