2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim ilk dogumda spinal oldu. Ama ameliyat sırasında uyuşma geçti ve narkoz verdiler. Bu durumu doktora söyleyince kombine yaparız spinal ve epidural bir arada narkoz almazsın dedi. Ama ben cok korkuyorum. Spinal zordu kombine olunca daha da zor olursa. Boyun agrısı bacaklarda su toplama belde uyuşmanın geçmemesi. Bu sefer ne Yapacagım tavsiyeniz varsa alabilirim

ben hiç bir zorluk çekmedim. bir sorun da kalmadı anestezi sebepli. çok rahat geçti benim sürecim

Benim yaptıracagım hediyelikler
Uyku arkadaşı oyuncağını daha yaptırmadım
Uyku arkadaşı oyuncağı uygun fiyata yaptıran varsa sayfaya yazdırabilir mi

Eklentiler

• AA88D009-A506-497F-ABD0-F3F1F02F2F23.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 78D4205E-AF82-43E8-8850-F62765AB0280.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 57
Bebeği hastaneden çıkarırken puset mi yoksa portbebe mi tercih edilmeli? Siz nasıl yapacaksınız?
Battaniyeye sarıp kucağımda taşıyacağım canım. İlk bebeğimde de öyle yapmıştım. Hem gözümün önünde ara ara koklaya koklaya Ben çocuğu elimde poşet gibi taşımayı sevmiyorum öyle pusetle yada portbebeyle. Yani sadece hastane çıkışında değil diğer kontrol aşı vs durumları için çıkardığımda da hiç kullanmadım, hep kucağımdaydı öyle tercih ettim yani.

Epidural olup etkisi olmayan da var duydum

ayni durumdayım bende hic degismedi bukadar yanma olurmi hatsafhada

Benim yaptıracagım hediyelikler
Uyku arkadaşı oyuncağını daha yaptırmadım
Uyku arkadaşı oyuncağı uygun fiyata yaptıran varsa sayfaya yazdırabilir mi

amigurumi çok tatlıymış aslında hiç aklıma gelmemişti yaptırmak. Ben beyaz ses veren bi budiz bear ayıcık aldım onu da kızım gördü kucağına alıp öpüp öpüp geziyo hayırlısı bakalım inşallah sıkılır yada bitane daha alıcam

Ben bu sayfadan aldim cnm,parmak kuklalardan aldim bir de

Eklentiler

• 20200928_085740.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 47
Ankarada dogum yapacaklar hangi hastanede dogum yapacaksınız
Bende baska sehirden dogum icin Ankaraya gidiyorum ve medical parki sectim daha oncede gidip konustuk ama orda doguran var mi nasil sizce anlastigim doktirda ayrilmis artik kim gelirse ona nasip deyip dogurucam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…