aynen yazdığın gibi. ben ilkinde kombine olmuştum. yani bir ağrı pompası vardı. düğmeye basıyordum ağrı oldukça.ama tek hatırlayamadığım belimde katater varmıydı yokmuydu yoksa direk damaryoluma mı veriliyordu. o kısım hiç aklıma gelmiyor. dün doktora da sormayı unuttum. bir sonraki kontrolümde sorucam artık.
Benim ilk dogumda spinal oldu. Ama ameliyat sırasında uyuşma geçti ve narkoz verdiler. Bu durumu doktora söyleyince kombine yaparız spinal ve epidural bir arada narkoz almazsın dedi. Ama ben cok korkuyorum. Spinal zordu kombine olunca daha da zor olursa. Boyun agrısı bacaklarda su toplama belde uyuşmanın geçmemesi. Bu sefer ne Yapacagım tavsiyeniz varsa alabilirim
Benim ilk dogumda spinal oldu. Ama ameliyat sırasında uyuşma geçti ve narkoz verdiler. Bu durumu doktora söyleyince kombine yaparız spinal ve epidural bir arada narkoz almazsın dedi. Ama ben cok korkuyorum. Spinal zordu kombine olunca daha da zor olursa. Boyun agrısı bacaklarda su toplama belde uyuşmanın geçmemesi. Bu sefer ne Yapacagım tavsiyeniz varsa alabilirim
Battaniyeye sarıp kucağımda taşıyacağım canım. İlk bebeğimde de öyle yapmıştım. Hem gözümün önünde ara ara koklaya koklaya Ben çocuğu elimde poşet gibi taşımayı sevmiyorum öyle pusetle yada portbebeyle. Yani sadece hastane çıkışında değil diğer kontrol aşı vs durumları için çıkardığımda da hiç kullanmadım, hep kucağımdaydı öyle tercih ettim yani.
bende bi süredir bunu arastırıyorum. spinalde belden bi iğne yapıyo onun etkisi 5/6 saat sürüyormuş. ama epidural spinal kombine dedikleride belinde takılı katater bırakıyormuş sen ameliyattan sonrada pompa ile ilac basabiliyomussun kendine. sezeryanda tek epidural olmuyo anladığım kadarı ile kombine şeklinde oluyomuş. bi de yanlış anlamadıysam epidural olan daha konforlu bi uygulama ama her hastanede yapılamıyor sanırım. yani genelde spinal yapıyorlar
Baştan beri bende hep bulantı kusma çektim ve hiç kilo alamadım çok şükür Bebek’te bi sıkıntı çıkmadı daha ama mide yanması üst düzeyde bogazım yanıyor artık sabah mide koruyucu yatarken mide şurubu süt ne desem geçmiyor hiç hamileyken iştahlı iştahlı yemek yiyemedim bende kendi kendime az kaldı az daha sabret diyip teselli ediyorum aşçılık sabredelim
amigurumi çok tatlıymış aslında hiç aklıma gelmemişti yaptırmak. Ben beyaz ses veren bi budiz bear ayıcık aldım onu da kızım gördü kucağına alıp öpüp öpüp geziyo hayırlısı bakalım inşallah sıkılır yada bitane daha alıcam
amigurumi çok tatlıymış aslında hiç aklıma gelmemişti yaptırmak. Ben beyaz ses veren bi budiz bear ayıcık aldım onu da kızım gördü kucağına alıp öpüp öpüp geziyo hayırlısı bakalım inşallah sıkılır yada bitane daha alıcam
Bende baska sehirden dogum icin Ankaraya gidiyorum ve medical parki sectim daha oncede gidip konustuk ama orda doguran var mi nasil sizce anlastigim doktirda ayrilmis artik kim gelirse ona nasip deyip dogurucam sanirim