- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Bu saydıklarıma 270 çok istememiş mi öyleyse100çikolata,30açacak magnet, kolonya şişesi 164+13de kargo
Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın kaça ve tam olarak nereden aldınız acabaBen bu sayfadan aldim cnm,parmak kuklalardan aldim bir de
Gözün aydın canımKontrolümüz çok şükür güzel bitti kızlar
Kan ve idrar tahlili vermiştim erkenden sonuçlar da çıkmış çok şükür bir problem çıkmadı
İlk defa nst çektirdim sancı çıkmadı
Bebeğim de haftasıyla uyumluymuş ama yüzünü net göremedik elleriyle kaptmıştı kuzum baş geliş pozisyonundaymış
2 hafta sonra çatı muayenesi dedi
Bugün daha bir heyecanlıydım sanki doğuma çok az kalmış gibi bir garip hissettim kendimi
çok gibiBu saydıklarıma 270 çok istememiş mi öyleysesizce ?
Kapı süsleri çok pahalı canım ya. Instagramda ahşap üzeri süslemeli sordum, 220 dedi. Tacı terliği toplam 490 filandıSelam canım sorması ayıp kaç tane yaptırdın içinde kapı süsü de var mı ve kaça yaptırdın? Eltimin kız kardeşi yapıyor 30 çikolata 30 magnet 1 kapı düşüne 270lira dedi sizce çok mu ? Normal mi ?
bence de korkma cnım ben 33+5 im an son 32+3 te gittim 2 yada 3 haftaya gel dedi 2 hafta sonrası esimin yukselme snavı var gidemicez 3 haftaya aldık. 35+3 e ve nst bahsi de hic gecmedi doktorum cok sakin zten benim. bu aya kadar da 5 6 haftada bir gittik koronadan dolayı cok sık gelmesen ıyı olur demisti.Merhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
34-35. Haftada olan arkadaşlar siz ne sıklıkla gidiyosunuz.
ben normalde makrome yapmayı seviyorum bir suru de ip aldım anahtarlık yaparım kapı susu yaparım kendim diye hic icimden gelmıyo yapmak simdi. kapı susu yapsam da hastaneye goturmicem.Kapı süsleri çok pahalı canım ya. Instagramda ahşap üzeri süslemeli sordum, 220 dedi. Tacı terliği toplam 490 filandıo kadar paraya fotoğrafçı tutuluyor. Zaten ziyaretçimiz de olmayacak doğru düzgün. Benim elim yatkın, bir de evden çalışıyorum oturdum terliği tacı yaptım. Ahşap tablayı da 60 liraya yaptırdım, süsleyeceğim bugün teslim alıp.
Ben keçiören medicalparkAnkarada dogum yapacaklar hangi hastanede dogum yapacaksınız
Ben keçiörendeki medical parkta olucam siz batıkentmi hangisinde?Bende baska sehirden dogum icin Ankaraya gidiyorum ve medical parki sectim daha oncede gidip konustuk ama orda doguran var mi nasil sizce anlastigim doktirda ayrilmis artik kim gelirse ona nasip deyip dogurucam sanirim
Ayy cok heyecanlı kaç haftalıksınız şuan 2 haftada birmi gidiceksnz artıkKontrolümüz çok şükür güzel bitti kızlar
Kan ve idrar tahlili vermiştim erkenden sonuçlar da çıkmış çok şükür bir problem çıkmadı
İlk defa nst çektirdim sancı çıkmadı
Bebeğim de haftasıyla uyumluymuş ama yüzünü net göremedik elleriyle kaptmıştı kuzum baş geliş pozisyonundaymış
2 hafta sonra çatı muayenesi dedi
Bugün daha bir heyecanlıydım sanki doğuma çok az kalmış gibi bir garip hissettim kendimi
Daha dogumla ilgili net konusmadık dr.la lösante yada tobb da sanirim.anlasmali oldugu hastaneler buralarBen keçiören medicalpark
Ben keçiörendeki medical parkta olucam siz batıkentmi hangisinde?
Ayy cok heyecanlı kaç haftalıksınız şuan 2 haftada birmi gidiceksnz artık
bugün 34+1im.cuma ilk nstye giricem. 34+5de olmuş olacak. 8ekim sonrası da haftalık kontrol olacak.Merhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
Bu hastaneyi bilmiyorum hic nasildir.benim dr.unda lösante ve tobb la anlasmasi var hangisi daha iyi bilemedimBende baska sehirden dogum icin Ankaraya gidiyorum ve medical parki sectim daha oncede gidip konustuk ama orda doguran var mi nasil sizce anlastigim doktirda ayrilmis artik kim gelirse ona nasip deyip dogurucam sanirim
Kapı süsleri çok pahalı canım ya. Instagramda ahşap üzeri süslemeli sordum, 220 dedi. Tacı terliği toplam 490 filandıo kadar paraya fotoğrafçı tutuluyor. Zaten ziyaretçimiz de olmayacak doğru düzgün. Benim elim yatkın, bir de evden çalışıyorum oturdum terliği tacı yaptım. Ahşap tablayı da 60 liraya yaptırdım, süsleyeceğim bugün teslim alıp.
Canım merak etme, benim doktorum 37’ye kadar sıkıntı görmezde nst istemiyor bile, aynı sayılırız seninle, 2 hafta sonra kontrole çağırdı yani 36da. Hiç stres yapma.Merhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?