2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kontrolümüz çok şükür güzel bitti kızlar
Kan ve idrar tahlili vermiştim erkenden sonuçlar da çıkmış çok şükür bir problem çıkmadı
İlk defa nst çektirdim sancı çıkmadı
Bebeğim de haftasıyla uyumluymuş ama yüzünü net göremedik elleriyle kaptmıştı kuzum baş geliş pozisyonundaymış
2 hafta sonra çatı muayenesi dedi
Bugün daha bir heyecanlıydım sanki doğuma çok az kalmış gibi bir garip hissettim kendimi

Gözün aydın canım

Selam kızlar,

Benim de bol uyanmalı ağrılı bir gecem oldu. Ya benim ilk çocuktan ne küvetim kalmış ne başka bir şey. iki kere de taşındık üzerine bulamadım. Bu bebiş de mucize bebekti zaten olmuyordu. Şimdi yeni küveti nasıl alsam bilemedim. Eski küvetim kaliteli bir şeydi kapananlardan. Ama daha çocuğum olmaz diye bu sefer iyi bir şey de almak istemiyorum. Kafamda deli sorular

Merhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
34-35. Haftada olan arkadaşlar siz ne sıklıkla gidiyosunuz.

Kapı süsleri çok pahalı canım ya. Instagramda ahşap üzeri süslemeli sordum, 220 dedi. Tacı terliği toplam 490 filandı o kadar paraya fotoğrafçı tutuluyor. Zaten ziyaretçimiz de olmayacak doğru düzgün. Benim elim yatkın, bir de evden çalışıyorum oturdum terliği tacı yaptım. Ahşap tablayı da 60 liraya yaptırdım, süsleyeceğim bugün teslim alıp.

bence de korkma cnım ben 33+5 im an son 32+3 te gittim 2 yada 3 haftaya gel dedi 2 hafta sonrası esimin yukselme snavı var gidemicez 3 haftaya aldık. 35+3 e ve nst bahsi de hic gecmedi doktorum cok sakin zten benim. bu aya kadar da 5 6 haftada bir gittik koronadan dolayı cok sık gelmesen ıyı olur demisti.

ben normalde makrome yapmayı seviyorum bir suru de ip aldım anahtarlık yaparım kapı susu yaparım kendim diye hic icimden gelmıyo yapmak simdi. kapı susu yapsam da hastaneye goturmicem.

bir de instagramdan alısveris hic yapmadım hic yapasım gelmıyor. cok fahis fiyatları var herkes birbirini kazıklama istiyor gibi.

Ankarada dogum yapacaklar hangi hastanede dogum yapacaksınız
Ben keçiören medicalpark
Bende baska sehirden dogum icin Ankaraya gidiyorum ve medical parki sectim daha oncede gidip konustuk ama orda doguran var mi nasil sizce anlastigim doktirda ayrilmis artik kim gelirse ona nasip deyip dogurucam sanirim
Ben keçiörendeki medical parkta olucam siz batıkentmi hangisinde?
Ayy cok heyecanlı kaç haftalıksınız şuan 2 haftada birmi gidiceksnz artık

Ben keçiören medicalpark

Ben keçiörendeki medical parkta olucam siz batıkentmi hangisinde?

Ayy cok heyecanlı kaç haftalıksınız şuan 2 haftada birmi gidiceksnz artık
Daha dogumla ilgili net konusmadık dr.la lösante yada tobb da sanirim.anlasmali oldugu hastaneler buralar

bugün 34+1im.cuma ilk nstye giricem. 34+5de olmuş olacak. 8ekim sonrası da haftalık kontrol olacak.

Bende baska sehirden dogum icin Ankaraya gidiyorum ve medical parki sectim daha oncede gidip konustuk ama orda doguran var mi nasil sizce anlastigim doktirda ayrilmis artik kim gelirse ona nasip deyip dogurucam sanirim
Bu hastaneyi bilmiyorum hic nasildir.benim dr.unda lösante ve tobb la anlasmasi var hangisi daha iyi bilemedim

gerçekten bravo :) ben de seçmeye çalışıyorum insta’dakilerden sonra astronomik bi fiyat veriyolar zaten kararsızken başa dönüyorum sonra bunalıp kapatıyorum. Bu şekilde heralde ben bişey alamycam. Böyke şeylerin hepsi maksimum 150 filan tutmalı bence Bi gün kullanılacak hepsi o.

Dün proloton depot ignem vardı onu yaptirdim aksam. dehset agridi resmen oturamadim sola yaptirmisim soluma yatamadim.fena yandı.sonrasinda soluma yattim bisekilde ıhlaya ıhlaya.sabah bir uyandim saat 7 bebisin hareketleriyle.gece hic tuvaletede kalkmamisim.kac aydir ilk defa kesintisiz uyumusum.özlemisimde.en az 10 defa ya çişe yada su icmeye uyaniyorum.ve hergun 3.5 -4 gibi szbahin korunde uyanan ben kesintisiz uyumanin mutluluguyla uyandım.halbuki cok husursuz yatmistim

Canım merak etme, benim doktorum 37’ye kadar sıkıntı görmezde nst istemiyor bile, aynı sayılırız seninle, 2 hafta sonra kontrole çağırdı yani 36da. Hiç stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…