Bende evde tülden ve keceden kendim yaptım kapı süsünü.doguma giderken bebisimin odasinin kapisini süslicem.dönüste foto cekilcem.hastanelerde virüs malum.ordada cekilirim ama süsleme yapmıcamgerçekten bravo :) ben de seçmeye çalışıyorum insta’dakilerden sonra astronomik bi fiyat veriyolar zaten kararsızken başa dönüyorum sonra bunalıp kapatıyorum. Bu şekilde heralde ben bişey alamycam. Böyke şeylerin hepsi maksimum 150 filan tutmalı bence Bi gün kullanılacak hepsi o.
Ben aslinda batikent pinar hanimda olacaktim gitmis simdi keciorende olucam sizin doktorunuz kim ?insallah iyi bir yerdirBen keçiören medicalpark
Ben keçiörendeki medical parkta olucam siz batıkentmi hangisinde?
Ayy cok heyecanlı kaç haftalıksınız şuan 2 haftada birmi gidiceksnz artık
35. haftaya kadar iki haftada birdi. 35.haftadan sonra her haftaMerhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
34-35. Haftada olan arkadaşlar siz ne sıklıkla gidiyosunuz.
Ben şuan 34+2yim canım iki hafta önce gitmiştim bugün gittim kontrole ve problem olmadığı içinde iki hafta sonra gel dedi ama sonrasında her hafta gelmeni isteyeceğim dediMerhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
Şuan 34+2 yim canım iki hafta sonra gel dedi ama sonraki haftalarda her hafta gelmeni isteyeceğim dediBen keçiören medicalpark
Anladım canım öyleyse çok dememiş . Ama tacı ve terliği kendin yapmakla iyi etmişsin ben de öyle kendim yaptım yarı yarıya fark ediyor fiyatı . Bi doğurcaz nelerle uğraşıyoruz vallaKapı süsleri çok pahalı canım ya. Instagramda ahşap üzeri süslemeli sordum, 220 dedi. Tacı terliği toplam 490 filandıo kadar paraya fotoğrafçı tutuluyor. Zaten ziyaretçimiz de olmayacak doğru düzgün. Benim elim yatkın, bir de evden çalışıyorum oturdum terliği tacı yaptım. Ahşap tablayı da 60 liraya yaptırdım, süsleyeceğim bugün teslim alıp.
aynen öyle. makrome bilmiyorum ben ya, normalde çok yoğun çalışıyordum pandemiye kadar, bilsem onları da yapardım çok hoşuma gidiyor :) anahtarlıklar hoş aslında. ilk bebekte hediyelere doyamamıştık, bunda hiççç bir şey yaptırmadım henüz. .Çikolatayı bile yaptırsam mı diyorum, eve illaki gelen olacak maskeyle olsa da, hediyelik vermek lazımben normalde makrome yapmayı seviyorum bir suru de ip aldım anahtarlık yaparım kapı susu yaparım kendim diye hic icimden gelmıyo yapmak simdi. kapı susu yapsam da hastaneye goturmicem.
bir de instagramdan alısveris hic yapmadım hic yapasım gelmıyor. cok fahis fiyatları var herkes birbirini kazıklama istiyor gibi.
Anladım canım öyleyse çok dememiş . Ama tacı ve terliği kendin yapmakla iyi etmişsin ben de öyle kendim yaptım yarı yarıya fark ediyor fiyatı . Bi doğurcaz nelerle uğraşıyoruz valla
gerçekten bravo :) ben de seçmeye çalışıyorum insta’dakilerden sonra astronomik bi fiyat veriyolar zaten kararsızken başa dönüyorum sonra bunalıp kapatıyorum. Bu şekilde heralde ben bişey alamycam. Böyke şeylerin hepsi maksimum 150 filan tutmalı bence Bi gün kullanılacak hepsi o.
Selam kızlar,
Benim de bol uyanmalı ağrılı bir gecem oldu. Ya benim ilk çocuktan ne küvetim kalmış ne başka bir şey. iki kere de taşındık üzerine bulamadım. Bu bebiş de mucize bebekti zaten olmuyordu. Şimdi yeni küveti nasıl alsam bilemedim. Eski küvetim kaliteli bir şeydi kapananlardan. Ama daha çocuğum olmaz diye bu sefer iyi bir şey de almak istemiyorum. Kafamda deli sorular
Maşallah Bebişe nekadar önde benimkide önden gidiyor.Bu sıkıntı olmaz dimi.birde dogumun daha önce olmasımı demek acaba onden gitmesi.misal 2 hafta öndeyse normal gununden 2 haftami dogacak anlaminami geliyorBende 32+0da gittim basladı nst ye erken degil mi dedim 32de basliyoruz dedi doktorum bebisimin gelisimi önde gittiği icinde kontrole 10 gün sonra cagirdi bakalim ctesi tekrar gideceğim
Benim ilk nst 33.haftada sonra 35 te bir daha 37 de yabi haftaya cekilecegim cnm 2haftada bir benimki yani zaten bir sikintida gozukmuyordu 37 den sonra nasil olur bilmiyorumMerhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
3 hafta kadar canım bende anlamadımki ama daha önce kontrolde mesela sezeryana alsanız son adete göremi bebeğin ölcümlerdeki haftasina goremi aliyorsunuz dedigimde son adet gunune gore haftasini baz aliyorum demistiMaşallah Bebişe nekadar önde benimkide önden gidiyor.Bu sıkıntı olmaz dimi.birde dogumun daha önce olmasımı demek acaba onden gitmesi.misal 2 hafta öndeyse normal gununden 2 haftami dogacak anlaminami geliyor
Bebişin gelisimi önden gidiyorsa bu durum dogumu öne cekermi diye kafamda sorular var.3 hafta kadar canım bende anlamadımki ama daha önce kontrolde mesela sezeryana alsanız son adete göremi bebeğin ölcümlerdeki haftasina goremi aliyorsunuz dedigimde son adet gunune gore haftasini baz aliyorum demisti
Maşallah Bebişe nekadar önde benimkide önden gidiyor.Bu sıkıntı olmaz dimi.birde dogumun daha önce olmasımı demek acaba onden gitmesi.misal 2 hafta öndeyse normal gununden 2 haftami dogacak anlaminami geliyor
Ben medicalpark batikentti ama doktorum gidiyormus keciorende dusunuyorum nasil bir hastane sevgi hanima gidicem sanirim cok ovulmusBen keçiören medicalpark
2 haftada bir gidiyorum benMerhaba kızlar ben 35. Haftaya girdim bugün bi sorum olucak. Kontrollere ve nst’ye kaç haftada çağırdılar. Eskişehir’de doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktor 34ten itibaren her hafta nst demişti ama şu an izinde ve bu hafta yok. Geçen hafta da yoktu o yüzden afyonda olduğum için burda bi doktora gittim ve afyondaki doktor iki hafta sonra gelmen yeterli dedi. Hatta sancı gelirse napayım 40 dk mesafeden gelicem dedim o zaman bile panik yapma 40 dakikada doğmaz korkulcak bişey yok dedi.
Bana da boyle soulendi sisko degil ama iri dendi erken mi gelirki bende cok kararsizim uzun bacaklari var normal 40 gecerse olmaz dedilerbenim bebiş de 3 hafta önden gidiyomuş. Son kontrolde şimdi ilerden gider sonlara doğru duraklayabilir dedi doktor. Son haftalarda ölçümler birebir doğru değil bence. Kızım da hep önden gidiyodu son haftalarda hızlı ilerlemedi 3300 gr 40. Haftada geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?