2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Güle güle giymeyi allah nasıp etsin ınsallahh canım cok güzeller gitmem lazımm ve hastane cantamı falan daha hiç ayarlamadım

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın kaça ve tam olarak nereden aldınız
Sayfasından aldim canim ,instagram da tesadüfi denk geldim,orda sitesi de var ..daha çok çeşit koyacaklarmis

Eklentiler

• Screenshot_20200928-143910_Instagram.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20200925_230751_694.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bugün tartıya cıktım cıkmaz olaydım tam 20 kılo almısım Moralim bozuldu yarında doktora gidicem kızıcak sanırım. Anlamadım ödem oldum heryerim şişti o mu kilo yaptı dicem de 20 yanı daha bir ayım var napıcam benim gibi olan varmı

cnım o odemdir tuzu kes suyu arttır doğum sonrası hemen gider o arkadasım da 25 kg almıtıs bana sen hic almadın diyo ama o da doğurur doğurmaz verdi cunku odemdi. bozma moralini.

cnım o odemdir tuzu kes suyu arttır doğum sonrası hemen gider o arkadasım da 25 kg almıtıs bana sen hic almadın diyo ama o da doğurur doğurmaz verdi cunku odemdi. bozma moralini.
Yaa inşallah öyledir moralim cok bozuldu mıllet maksımum 14-15 alır benim daha 1 ayım var kılom ucmus

Mutlaka ödemdir 20 kilo yağ depolamak öyle kolay değil 40 in çıkmadan çoğunu verirsin 5 6 kilosu anca sana kalir

Bnmde istahim yok bende ondan korkuyorum geçen haftalarda iyiydi bebeğim ama bu haftalarda geri mi kalıyor diye korkuyorum kontrolumede daha var 35 dolunca gel dedi doktorum ceviz yiyorum bende süt bile içemiyorum vitaminler bulantı yapıyor çok zor içiyorum cuma gününe dr a gitmeyi planlıyorum erken olacak ama napim büyümesi nasıl bi baksın dr diye

durumun varsa tut canım içinde kalacağına , bir daha telafisi olmaz çünkü bazı şeylerin

Bende 32+0da gittim basladı nst ye erken degil mi dedim 32de basliyoruz dedi doktorum bebisimin gelisimi önde gittiği icinde kontrole 10 gün sonra cagirdi bakalim ctesi tekrar gideceğim
Önde gitmesi demek kilomu boymu kafa çapımı acaba. Benim bebişin kafa 2 hafta öndeydi en son kontrolde birdaha cteei gidicem bakalm ne olmuş.
Ben medicalpark batikentti ama doktorum gidiyormus keciorende dusunuyorum nasil bir hastane sevgi hanima gidicem sanirim cok ovulmus
Benim doktorum mine hanım cok kibar cana yakın birisi

Ben böyle bisey aldim canim e bebekten. Yumuşacık cok güzel

Eklentiler

• Screenshot_20200923-204832_Ebebek.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200923-204830_Ebebek.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 27
Bana da boyle soulendi sisko degil ama iri dendi erken mi gelirki bende cok kararsizim uzun bacaklari var normal 40 gecerse olmaz dediler
Bana da kafası %93lük persantilde baya bi büyük %100 olur hatta geçerse normal doğum sıkıntıya girer dedi. Daha 35 gün var inşallah en hayırlı sağlıklı şekilde gelirler. Benim alerjilerim var çok sıkıntı yaşıyorum baharda o yüzden elimden geldiği kadar normal doğum yapmak istiyorum.
ben fazla kilo almadım ama bizim okulda bi hoca var mübarek top model gibi şu anda. Doğumdan önce de öyleydi. Tamm28 lkilo aldım dedi. Bu kiloların hepsi anneye ait değil ödemi var amniyotik sıvısı var bebek var. Hepsi gidince emzirirken bebeğe bakarken gider inşallah kilolar.

Kızlar prof a gittim göründüm. Geçen hafta boy kısalığı suz fazlalığı çıkmıştı. Bu doktorda dedi suyumun fazla olduğunu. Sebep olarak bebeğin yutağında sorun olabilir midesi biraz küçük dedi. Doğumdan sonra bunu çocuk doktoruna gösterin dedi. Su fazlalığından dolayı erken doğum olabilir dedi. Boy kısalığı içinde 1 hafta gerilik görünüyor ultrason ölçümleri son haftalarda sapmaya başlar çok önemli bir kısalık yok dedi. Boy konusunda içim rahatladı ama su konusunda tabi endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…