Güle güle giymeyi allah nasıp etsin ınsallahh canım cok güzeller gitmem lazımm ve hastane cantamı falan daha hiç ayarlamadımO zaman çarşıya git orda kesin bulursun canım bak bunların 3 de artış in ortadakininde sabahligi var sade ama mavili biraz süslü yani benim için en fazla bu kadar huyluyum dantel vs kaşıntı yapıyor diye sadece kol kısımlarında aldım. Fiyatlarıda indirimdeydi beyaz 105 mavi 190 diğeri 180 diye hatırlıyorum
Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın kaça ve tam olarak nereden aldınız
Sayfasından aldim canim ,instagram da tesadüfi denk geldim,orda sitesi de var ..daha çok çeşit koyacaklarmis
Nst ücreti ne kadar sizin2 haftada bir gidiyorum ben
Bende yaptırmayı dusnuyorum gokkusagı yada yaprak seklınde olanlar var
cnım o odemdir tuzu kes suyu arttır doğum sonrası hemen gider o arkadasım da 25 kg almıtıs bana sen hic almadın diyo ama o da doğurur doğurmaz verdi cunku odemdi. bozma moralini.Kızlar bugün tartıya cıktım cıkmaz olaydım tam 20 kılo almısımMoralim bozuldu yarında doktora gidicem kızıcak sanırım. Anlamadım ödem oldum heryerim şişti o mu kilo yaptı dicem de 20 yanı daha bir ayım var napıcam benim gibi olan varmı
Yaa inşallah öyledir moralim cok bozuldu mıllet maksımum 14-15 alır benim daha 1 ayım var kılom ucmuscnım o odemdir tuzu kes suyu arttır doğum sonrası hemen gider o arkadasım da 25 kg almıtıs bana sen hic almadın diyo ama o da doğurur doğurmaz verdi cunku odemdi. bozma moralini.
yine de dikkat et tatlıyı tuzu abur cubur ve beyaz ekmeği kes bence. tam buğday ekmek iyidir.Yaa inşallah öyledir moralim cok bozuldu mıllet maksımum 14-15 alır benim daha 1 ayım var kılom ucmus
Mutlaka ödemdir 20 kilo yağ depolamak öyle kolay değil 40 in çıkmadan çoğunu verirsin 5 6 kilosu anca sana kalirKızlar bugün tartıya cıktım cıkmaz olaydım tam 20 kılo almısımMoralim bozuldu yarında doktora gidicem kızıcak sanırım. Anlamadım ödem oldum heryerim şişti o mu kilo yaptı dicem de 20 yanı daha bir ayım var napıcam benim gibi olan varmı
Evet yaa, bebişin genel masrafları yetmezmiş gibi bir de yan masraflar. Bazen ne gerek var diyorum, ama insan yine de heves ediyor. Fotoğrafçı tutsam mı diyorum şimdi de.
hahaha aynen yaa. Pazen battaniyede de aynısı oldu, bir battaniyeye dünya para istediler gittim kayınvalideme yaptırdım.
Çok güzelmiş çok beğendim güle güle kullanın ☺
Önde gitmesi demek kilomu boymu kafa çapımı acaba. Benim bebişin kafa 2 hafta öndeydi en son kontrolde birdaha cteei gidicem bakalm ne olmuş.Bende 32+0da gittim basladı nst ye erken degil mi dedim 32de basliyoruz dedi doktorum bebisimin gelisimi önde gittiği icinde kontrole 10 gün sonra cagirdi bakalim ctesi tekrar gideceğim
Benim doktorum mine hanım cok kibar cana yakın birisiBen medicalpark batikentti ama doktorum gidiyormus keciorende dusunuyorum nasil bir hastane sevgi hanima gidicem sanirim cok ovulmus
Ben böyle bisey aldim canim e bebekten. Yumuşacık cok güzelCocukların yaşları ne ☺
günaydın kızlar bende iyiym bir an önce zaman geçsin istiyorum artıkın. Hastane cantanızını kaç haftalıkken hazırlamıştınız?
Birde cocugu kışın dışarı cıkartırken ne giydirceksnz. 0-3 aylıkken mesela tulum var üstüne yelek üstüne ne giycek mont giyemez küçük yünlü battaniyeyemi sarcaz
Aaa cok tatlıymışBen böyle bisey aldim canim e bebekten. Yumuşacık cok güzel
Amin inşBayıldımsağlıkla gelsin meleğimiz fiyatları nedir
Evet baya guzelll ben de cok begendimAaa cok tatlıymış
Bana da kafası %93lük persantilde baya bi büyük %100 olur hatta geçerse normal doğum sıkıntıya girer dedi. Daha 35 gün var inşallah en hayırlı sağlıklı şekilde gelirler. Benim alerjilerim var çok sıkıntı yaşıyorum baharda o yüzden elimden geldiği kadar normal doğum yapmak istiyorum.Bana da boyle soulendi sisko degil ama iri dendi erken mi gelirki bende cok kararsizim uzun bacaklari var normal 40 gecerse olmaz dediler
ben fazla kilo almadım ama bizim okulda bi hoca var mübarek top model gibi şu anda. Doğumdan önce de öyleydi. Tamm28 lkilo aldım dedi. Bu kiloların hepsi anneye ait değil ödemi var amniyotik sıvısı var bebek var. Hepsi gidince emzirirken bebeğe bakarken gider inşallah kilolar.Kızlar bugün tartıya cıktım cıkmaz olaydım tam 20 kılo almısımMoralim bozuldu yarında doktora gidicem kızıcak sanırım. Anlamadım ödem oldum heryerim şişti o mu kilo yaptı dicem de 20 yanı daha bir ayım var napıcam benim gibi olan varmı
Önde gitmesi demek kilomu boymu kafa çapımı acaba. Benim bebişin kafa 2 hafta öndeydi en son kontrolde birdaha cteei gidicem bakalm ne olmuş.
Kafa göbek ve boya bakıyolar simetrik olması daha iyiye işaret diye biliyorum. Benim bebşin kafası bi tık daha önde boyu göbeği de önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?