Karnımın altında iğne batması gibi bir acı var. 2 gün önce kasıklarım fenaydı. Yine kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum. Oğlumda anne kardeşim gelmiş olabilir mi karnın şişmiş diyor Gazdan dolayı mı acabada demeden edemiyorum. Dahada 9 una çok var
Allah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤
ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydim bişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi
Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
13 mu oluyo o zmn benim reglime 8 gun var ben 11 aksam koyu 12 sabah koyu 12 aksam silik olunca 11.gun yumurtladim 24 saat yumurta canli kaldi 12. Gun siliklesti die dusundum o zmn benim daha var aklim karisti