2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Neler koyuyosun difrize süt olsun diye bizede fikir olsun. Bana kırmızı erik dediler kompostosu iyi oluyormus

Aldığınız Reflü yastığı mı? Eşimin annanesi yün yastık yaptırmış benim yeni haberim oldu. Yün yastık kullanılır mı?
Hiçbir yastık kullanılmıyor canım. Boğulma tehlikesi oluyor Allah korusun. 2 yaşa kadar önerilmiyor. Sadece reflü yatağı kullanabilirsin o da ilk 4 ay falan. Benim oğlum 2 buçuk yaşında olacak hala yastık kullanmıyorum.

Neler koyuyosun difrize süt olsun diye bizede fikir olsun. Bana kırmızı erik dediler kompostosu iyi oluyormus
Canım belki cani çeken olursa diye yazmayım diye düşünmüştüm meyve bende koydum birazda çok yakın arkadaşımla ev yapımı biseyler koyacaz yapıp sonra pasta türüde yapacağım çocuklarım da olduğu için ilk bi iki haftayı çıkarsın diye

Aldığınız Reflü yastığı mı? Eşimin annanesi yün yastık yaptırmış benim yeni haberim oldu. Yün yastık kullanılır mı?
hayır reflü yastığıda almadım bu sefer. yastık hiç kullanmayın 1yaşına kadar. ama kusan bir bebeğiniz olursa yatağının baş kısmınj yükseltin meyilli olsun.

Ben bu sefer düz kafa yastığı aldım, ilk kızımda almamıştım bunda bi deneyeyim dedim.

adet agrısı gıbı kasık agrısı cekıyorum

test negatıf

sızce neden olabılır bu agrı ?

Bu arada ben de kızımda yastık kullanmadım bir yaşından sonraya kadar hatta. Omurga gelişimi içinde yastık önerilmiyor diye biliyorum.

günaydın kızlar
kalça ağrısını ben de çekiyorum canım bence vücut ağırlığımızdaki dengesizlikten oluyor. Sola çok yükleniyoruz ondan bir de. Dasmeer
Doğum sancısı bele vuruyor, inan öyle değil. ilk sancılar adetin şiddetlisi gibi ama doğuma yaklaşınca hiçbir şeyle karşılaştıralacak gibi değil

Benim ilk doğum normaldi, bunun sezeryan olma ihtimali var pleasantanın yerinden dolayı ama Allah biliyor hiç istemiyorum sezeryan. Sonrasında iyileşme süreci gözümde büyüyor, pandemi var, bakacak kimsem yok. Sağlıkla normal doğurayım kurtulayım derdindeyim ama bakalım tabi hangisi uygun derse doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…