2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Rabbi

Rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın cnm rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş sağlıkla gelsin hem senin hemde burdaki bütün kadınların yavruları çok üzüldüm inan
Saol canım zor günlerdi inan kaç çocuğun olursa olsun hepsinin yeri ve tadı ayrı Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin

Hayırlı olsun hayatım şimdiden inş tekrar aynı acıları yaşamazsın şu çevredeki boş konuşan insanlardan nefret ediyorum onları hiçççç umursama ben 3 yıllık evliyim düşüğüm yada kimyasalım hiç olmadı 2 yaşında oğlum var çevremdekiler niye öocuk getırmıyon bı sıkıntımı var diye diye psikolajimide bozdular bnm ilk çocuğum evlendiğim ilk ay tutmuştu bu 2. Biraz zor oldu hiçbirseyim olmadığı halde 1 yılın sonunda tuttu demekki vakti gelmişti çevremdekileride elimden gelse ağızlarına kürek vurasım var ama neyseee biz kendimizi bozmayalım, rabbim can sağlığı versin yavrularımıza

Sende iyi almışlar benim sigortam olduğu halde 165 tl aldılar normalde 210 tl imiş soyguncular ne olcak

Hoşbulduk ☺ 29 yaşındayım Aydın'da yaşıyorum 2. Çocuk olcak inşallah 49 kiloyum ilk gebelikte sadece 9 kilo aldım bakalım bunda nasıl olcak
Aaaa benle aynı kilodasın hoşgeldin aramıza bende ilk çocuğumda 10 kilo almıştım doğumdan sonra hemen bebekle birlikte o kilolar gitti bunda hamileliğimi ilk öğrendiğimde 50 idim doğuma yakın kaç olcam çok merak ediyorum

Lekelenmesi olan arkadaşım doktora gidemiyosan eğer eczaneden progestan hap al sabah bir akşam bir tane iç progestan zararı olmayan bi ilaç

Bana yazdınız sanırım :)
Doktorumun asistanı “kahverengi lekelenme çok sorun yaratacak bi şey değil, istirahat edin ve bol sıvı alın, pembe lekelenme olursa gün içinde gene haber verin ilaç yazalım” dedi. Şimdilik durdu lekelenme olayları, takipteyim bakalım..
Annemle aynı sitede oturuyoruz, sabah uyanınca 15 aylık oğlumla beraber ona geldik, ben uzanıyorum annem oğlumu oyalıyor :)

Kızlar bugün tam 7+0 haftalığım. Doktora gittim sabah doktor ekrandan bebişi ve kalp atışını gösterdi (hareketi yani) ama dinletmedi bende aaa duymayacakmıyız dedim gösterdim ya dedi atışı duymak için sesi artırmam gerekiyor dedi ( bilimsel bir şey dedi burada ama unuttum) o da şuan çok küçük olduğu için gerek yok istiyorsanız artırıyım dedi eşimde yok kalsın o zaman dedi.böyle bir şey yaşayan ya da bilen var mı? Gördüm hareketini yanıp sönme gibi çok şükür ama Bi aklımda takıldı

Hayir aklın takili kalmasin ultrasonda ses dalgalariyla görüntü alınıyor ya kalp atışı görünüyorsa ses dalga boyunu vs arttırıp bebeği strese sokmaya gerek yok sık sık bile gitmemeli dr a kalbi atiyir bebek kese vs görünüyor tamam iste tahlil test gunlerin geldiginde gidersin yeniden bana da diger çocuklarım da oyle göstermişti baslarda

Benide sağlık ocağı ebesi uyardi bu aralar hastanelere gitme diye bende devletteki randevu mu iptal edip özel bir hast gitneyi planlıyorum

Sende iyi almışlar benim sigortam olduğu halde 165 tl aldılar normalde 210 tl imiş soyguncular ne olcak
Çok kuzu one ya ben 150 ye çok diom bide ay nolcak halimiz bilmiom Allah yardımcımız olsun bide bana folik asit ve b12 içeren vitamin yazdi folidoce diye 2 ay kullan sonra elenatal 1 e devam et dedi

Cok evet özeller 150 250 arası değişiyor ama cok para ya
Çok para ama kuzu suanki durumda en mantiklisi özel başka çare yok sağlıktan önemli deil para sağlık olmadiktan sonra parayı ne edem mecbur vericez su olaylar bitene kadar
Zaten 1 ödemeye 2 kere gidiosun sonrada zaten ayda 1 kere çağırıyorlar her ay 150 200 vermek zor gelmemeli ki ben sigara içiyordum bıraktım hamileyim die onun parasını veririm bebeğim için

Sigarayı nasıl bıraktın benimde acilen bırakmam lazım

Meraba arkadslar insallah hepimizde hayirlisiyla kucagimiza aliriz bende 2 gun once hastaneye gittim kanim 4000 cikti ultrasyonda gozukmedi fazada zorlamdi dr cuma gunu tekrar gel dedi benim hamileliklerim sikintili geciyo Rabbim hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…