Kızlar bir şey sorcam bu çatı muayenesi falan hangi haftadan sonra yapılıyor acaba bi fikriniz var mı ağdamı ona göre tam ayarlamak istiyorum
Sen övmemişsin yaa temenni etmişsin inşallah diyerek, sayılmaz seninkiGnaydin kizlar. Her gun bir adim daha yaklasiyoruz minik asklarimiza.
Dun esimin halasi geldi (akrabalari hic sevmem) cok zor gunler sizi bekliyor ben 4 torun büyüttüm bebekler surekli ağlıyor dedi. Ben de benimki akilli uslu olur inşallah dedim ahsjfjkg sonra anneme anlattım cocuğnu ovenin yüzü kara çıkarmış ama hadi bkalim dedi güldük. Ins minnosum kara cikarmaz
Verip söylersen giydirdiler herhalde ama onlar genelde tek giydirip sıkıca battaniyeye sarıyolar, bi de yenidoğanı kundak yapmak iyi ya, çocuk güvende hissedermiş kendini, o yüzden çift battaniye yeterli oluyor bence.Zıbının altına da ayrıca pijama gibi bişey giydirmek gerekir mi acaba ? Çıtçıtlı zıbın , pijama , üstüne tulum ya da alt üst takıl gibi ? Bacakları üşür mü ki ? Gerçi battaniyeye sarılacak ama bilemedim
Bir yarim kollu cit citli bir alt ust takim bir iç zibin 1 cift eldiven 1 cift corap bere bez ve penye battaniye bunlari vermicez mi citcitli vermicez mi benim kafam karistiKızlar ilk doğuma neden çıtçıtlı veriyorsunuz ki? İçinden çıkan zıbın var ya onu niye vermiyorsunuz? Genelde onu istiyor ve giydiriyorlar, tam 1 tk artı mutlaka fazladan bir battaniye daha istedikleri, ben giderken battaniyeyi bohça yapıp öyle almışlardı fazla bişi getirme dediler.
Diğerleri aynen var ama ben yarım kollu/kısa kollu çıtçıtlı vermicem, zıbın dediğim uzun kollu hiç çıtçıtı vs olmayan bi parça var ya o. Göbek düşene kadar o giydiriliyor genelde.Bir yarim kollu cit citli bir alt ust takim bir iç zibin 1 cift eldiven 1 cift corap bere bez ve penye battaniye bunlari vermicez mi citcitli vermicez mi benim kafam karisti
Zibjnla çıtçıtlı ayni sey değil mi
Diğerleri aynen var ama ben yarım kollu/kısa kollu çıtçıtlı vermicem, zıbın dediğim uzun kollu hiç çıtçıtı vs olmayan bi parça var ya o. Göbek düşene kadar o giydiriliyor genelde.
Ben o zıbın denilen şeyi kaldırıp atıyorum ilk çocukta verdik içinde toplanıyor önü açılıyor sağa sola kayıyor ama yenidoğan citcitli alttan citcitlaninca istediğin kadar al koy bebegi olduğu gibi kalıyor o yüzden ben hiç kullanmadım o zıbınlari ikisinde de bundada takımdan çıkıyor ya fazla parça olarak aldım koydum bi kenara benimde hemşireler battaniye içine bohcalayip seçip almışlardı giyilecekleri ben onlar didiklemesin diye battaniye çıtçıt atlet alt üst şapka eldiven ve bezi temiz poşete posetledim her takimi öyle yaptım yeni bir takim giyilecegi zaman herşeyi içinde paket paket hazır kendimin de öyle yaptım pijama yarim atlet normal atlet külot depend çorap taç paketledim başka bir pijamayi da o şekilde iç camasirlariyla yani yanimda kalan kişi elini attimi paketiyle ne lazımsa çıkacak valizi karistirmayacak poşetlerde seffaf inşallah kolay olacak bnmde aklım kalmayacakKızlar ilk doğuma neden çıtçıtlı veriyorsunuz ki? İçinden çıkan zıbın var ya onu niye vermiyorsunuz? Genelde onu istiyor ve giydiriyorlar, tam 1 tk artı mutlaka fazladan bir battaniye daha istedikleri, ben giderken battaniyeyi bohça yapıp öyle almışlardı fazla bişi getirme dediler.
Iste canım bu kiyafetin altta hep topaklaniyor ve göbeğe sürtüyor yarim olduğu için sıfır kol citcitli çok kullanışlı oldu bende hep
yok ben vermeyeceğim sıcak oluyor hastaneler. bi de 2 battaniyeye sarıyorlarZıbının altına da ayrıca pijama gibi bişey giydirmek gerekir mi acaba ? Çıtçıtlı zıbın , pijama , üstüne tulum ya da alt üst takıl gibi ? Bacakları üşür mü ki ? Gerçi battaniyeye sarılacak ama bilemedim
iç zıbın toplanıyor. ben memnun kalmadığım için iç zıbın hiç almadım bu sefer.Kızlar ilk doğuma neden çıtçıtlı veriyorsunuz ki? İçinden çıkan zıbın var ya onu niye vermiyorsunuz? Genelde onu istiyor ve giydiriyorlar, tam 1 tk artı mutlaka fazladan bir battaniye daha istedikleri, ben giderken battaniyeyi bohça yapıp öyle almışlardı fazla bişi getirme dediler.
Ben magosit kullaniyorum basindan beri... kirec gibi goruntu hic tadi filan yok ama icerigi seker yukseltirmi bilmiyorumHiç ölçmedim şekerimi ama ilacı içtikten yarım saat sonra bi çarpıntı gibi oluyor Önceki ilacım gayet ekşiydi bulamadım onu
Saol canım. Maden suyu pek içmiyordum bundan sonra içerim ilaç beni çok etkiliyor.canım maden suyu ve muz ye. bende çok uyuşukluk,kasılma ve ağrı olmafığı sürece ilaç almıyorum. 1 maden suyu 1 muz hallediyor
Ben o zıbın denilen şeyi kaldırıp atıyorum ilk çocukta verdik içinde toplanıyor önü açılıyor sağa sola kayıyor ama yenidoğan citcitli alttan citcitlaninca istediğin kadar al koy bebegi olduğu gibi kalıyor o yüzden ben hiç kullanmadım o zıbınlari ikisinde de bundada takımdan çıkıyor ya fazla parça olarak aldım koydum bi kenara benimde hemşireler battaniye içine bohcalayip seçip almışlardı giyilecekleri ben onlar didiklemesin diye battaniye çıtçıt atlet alt üst şapka eldiven ve bezi temiz poşete posetledim her takimi öyle yaptım yeni bir takim giyilecegi zaman herşeyi içinde paket paket hazır kendimin de öyle yaptım pijama yarim atlet normal atlet külot depend çorap taç paketledim başka bir pijamayi da o şekilde iç camasirlariyla yani yanimda kalan kişi elini attimi paketiyle ne lazımsa çıkacak valizi karistirmayacak poşetlerde seffaf inşallah kolay olacak bnmde aklım kalmayacak
Ben o zıbın denilen şeyi kaldırıp atıyorum ilk çocukta verdik içinde toplanıyor önü açılıyor sağa sola kayıyor ama yenidoğan citcitli alttan citcitlaninca istediğin kadar al koy bebegi olduğu gibi kalıyor o yüzden ben hiç kullanmadım o zıbınlari ikisinde de bundada takımdan çıkıyor ya fazla parça olarak aldım koydum bi kenara benimde hemşireler battaniye içine bohcalayip seçip almışlardı giyilecekleri ben onlar didiklemesin diye battaniye çıtçıt atlet alt üst şapka eldiven ve bezi temiz poşete posetledim her takimi öyle yaptım yeni bir takim giyilecegi zaman herşeyi içinde paket paket hazır kendimin de öyle yaptım pijama yarim atlet normal atlet külot depend çorap taç paketledim başka bir pijamayi da o şekilde iç camasirlariyla yani yanimda kalan kişi elini attimi paketiyle ne lazımsa çıkacak valizi karistirmayacak poşetlerde seffaf inşallah kolay olacak bnmde aklım kalmayacak
Doktoruma sorarım onu da. Magnesıum dissporal ekşiydi hiç böle etki yapmamıştı bana magnorm agır geldiBen magosit kullaniyorum basindan beri... kirec gibi goruntu hic tadi filan yok ama icerigi seker yukseltirmi bilmiyorum
Doktoruna hiç sordun mu peki şekere ilacın etkisi varmıymışGebelik şekerimden dolayı ölçüm yapıyorum düzenli olarak canım ve bu ilacı içtikten sonra aynı şekilde bende de çarpıntı yapmıştı bıraktım o yüzden maden suyu içiyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah o da çabuk iyileşenlerden olur
Genellikle 36. Haftada yapılıyor ama daha erken bakanlar da var canım doktorlar bir sonraki kontrolde bakacağını haber verebiliyor ama unutma ihtimaline karşı sen sor
Bebek tam temizlenmezse kıyafet kirlenebiliyor ıslak olabiliyor o yüzden odaya gelir gelmez kıyafetini değiştirmek gerekebilir canım
Normal süt ama hic bakmadım sütaş içim torku genelde bunlar oluyor evde.aelma rahatlattı biraz azcik uyumuşumLaktozlu ise süt de dokunabilir miden hassassa. Laktozsuz süt al istersen bu dönemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?