2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bir şey sorcam bu çatı muayenesi falan hangi haftadan sonra yapılıyor acaba bi fikriniz var mı ağdamı ona göre tam ayarlamak istiyorum

Canim bu doktora ve sanirim kisinin durumuna gore degisiyor benim 35te yapildi cati muayenem am cogunlukla 37 den sonra yapiliyor doktorun soyler zaten benimki bidakine yapacagini soylemisti zaten haberli gittim

Sen övmemişsin yaa temenni etmişsin inşallah diyerek, sayılmaz seninki

Hayır hala ne güzel moral vermiş saolsun yaa.

Verip söylersen giydirdiler herhalde ama onlar genelde tek giydirip sıkıca battaniyeye sarıyolar, bi de yenidoğanı kundak yapmak iyi ya, çocuk güvende hissedermiş kendini, o yüzden çift battaniye yeterli oluyor bence.

Bir yarim kollu cit citli bir alt ust takim bir iç zibin 1 cift eldiven 1 cift corap bere bez ve penye battaniye bunlari vermicez mi citcitli vermicez mi benim kafam karisti

Zibjnla çıtçıtlı ayni sey değil mi

Bir yarim kollu cit citli bir alt ust takim bir iç zibin 1 cift eldiven 1 cift corap bere bez ve penye battaniye bunlari vermicez mi citcitli vermicez mi benim kafam karisti

Zibjnla çıtçıtlı ayni sey değil mi
Diğerleri aynen var ama ben yarım kollu/kısa kollu çıtçıtlı vermicem, zıbın dediğim uzun kollu hiç çıtçıtı vs olmayan bi parça var ya o. Göbek düşene kadar o giydiriliyor genelde.

Ben o zıbın denilen şeyi kaldırıp atıyorum ilk çocukta verdik içinde toplanıyor önü açılıyor sağa sola kayıyor ama yenidoğan citcitli alttan citcitlaninca istediğin kadar al koy bebegi olduğu gibi kalıyor o yüzden ben hiç kullanmadım o zıbınlari ikisinde de bundada takımdan çıkıyor ya fazla parça olarak aldım koydum bi kenara benimde hemşireler battaniye içine bohcalayip seçip almışlardı giyilecekleri ben onlar didiklemesin diye battaniye çıtçıt atlet alt üst şapka eldiven ve bezi temiz poşete posetledim her takimi öyle yaptım yeni bir takim giyilecegi zaman herşeyi içinde paket paket hazır kendimin de öyle yaptım pijama yarim atlet normal atlet külot depend çorap taç paketledim başka bir pijamayi da o şekilde iç camasirlariyla yani yanimda kalan kişi elini attimi paketiyle ne lazımsa çıkacak valizi karistirmayacak poşetlerde seffaf inşallah kolay olacak bnmde aklım kalmayacak

yok ben vermeyeceğim sıcak oluyor hastaneler. bi de 2 battaniyeye sarıyorlar

iç zıbın toplanıyor. ben memnun kalmadığım için iç zıbın hiç almadım bu sefer.

10lu setün içinden çıkan çıtçıtlı zıbınlar genelde uzun kollu oluyor. ben onu da koymadım. e bebekten aldığın kısa kollu beyaz çıtçıtlı koydum her takımının içine. bende ugurbocuuu gibi her takımı tüm parçalarıyla paketledim.

ben de hiç kullanmadım bu parçayı altı çıtçıtlı body eğer soğuksa ona göre bi tulum. Böyle büyüdü. Battaniyeyi de hep yarım kundak şeklinde kullandım

Kızlar sayfadan bir arkadaşımız bunu paylaşmıştı ... bana mantıklı geldi , 100 adet çikolata ve kahve 175 TL diyor , sizce nasıl ?

Eklentiler

• 5A852713-46A5-4F57-94F0-639C33800068.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 24

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur derler ya o hesap bu da :)

Ben toplanma falan yaşamamıştım, bi süre onu kullanıp göbeği falan düştükten sonra çıtçıtlıya geçmiştim. Bi de minikler ya giydirip çıkarmaya bile içim tuhaf oluyodu benim. Sağlıkla doğsunlar da bunlar teferruat.

Doktoruna hiç sordun mu peki şekere ilacın etkisi varmıymış

Kızlar uyandığımdan beri kasığımda adet olacakmışım gibi sancı var. Duşa girdim yattım kalktım geçmedi. Neden olabilir sizce bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…