- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Bende adet sancısıyla uyandım gerçi bu gece bende yok yoktu. Sürekli iç çamaşırına bakıyorum uzan dinlenmeye çalış ayaklarımın altına yastıkta koydumKızlar uyandığımdan beri kasığımda adet olacakmışım gibi sancı var. Duşa girdim yattım kalktım geçmedi. Neden olabilir sizce bu ?
Kardeşim de öyle dedi içinde ince iç zıbın yakalık çorap bunlari koyma dedi tulum ve ikili takım dan da birimi koy dedi unutulur falan belki diyor ben tam set koydum. Hast çıkartırım içindenbence hepsini koyma o takımın. içindeki tulum ayrı giydirilir. ya tulumu ya alt üst takımı koy derim ben. ayrıca iç zıbına da gerek yok. onun yerine çıtçıtlı atlet tercih et.
Ben isimli takımı 2.gün giydirecegim. Kendime gelip biraz hazırlanınca foto çekiniriz. Beyaz ya kirlenmesin öncesinde diye düşündümBen isimli hastane cikisi yaptirdim onu hemsireye versem cok mu kirlenir daha sonra foto cektirecektim onunla ya da baya bir hastane cikisim var onlardan mi versem topuk kani denilen sey kucuk bir leke mi birakiyor
Benimde gece 3.30 da gaz sancım oldu çok fenaydı kasıklarıma da vurdu adet ağrısı gibi karnım taş gibiydi kalktım yürüdüm eşim masaj yapsada bayağı uzun sürdü geceKızlar uyandığımdan beri kasığımda adet olacakmışım gibi sancı var. Duşa girdim yattım kalktım geçmedi. Neden olabilir sizce bu ?
Bu gece bize ne oldu böyle dökülmüşüz resmen.Parmaklarimi kipirdatamiyorum şuan bacak kemiklerim hâlâ ağrıyor adet sancim var sabah istifar ettim ağlayarak yataktan çıktım mız mız bisey oldum entube hastalar gibiyim bide uykusuzkuk var bi noktaya bakıyorumBenimde gece 3.30 da gaz sancım oldu çok fenaydı kasıklarıma da vurdu adet ağrısı gibi karnım taş gibiydi kalktım yürüdüm eşim masaj yapsada bayağı uzun sürdü gece
Evet canım dahiliye doktoruma sordum şekere etkisi varmış o da onun yerine maden suyu tüket eğer fayda etmezse başka ilaç verelim dedi ben de ilaca ihtiyaç duymadımDoktoruna hiç sordun mu peki şekere ilacın etkisi varmıymış
Bende senin gibiyim gecede zor geçti kalktığımdan beri ağrımda var. Düzenli aralıklarla gelen bir sancı olsa hastaneye koşucam ama aralıksız devam eden bir sancı anlam veremedim.Bu gece bize ne oldu böyle dökülmüşüz resmen.Parmaklarimi kipirdatamiyorum şuan bacak kemiklerim hâlâ ağrıyor adet sancim var sabah istifar ettim ağlayarak yataktan çıktım mız mız bisey oldum entube hastalar gibiyim bide uykusuzkuk var bi noktaya bakıyorum
Önemli olan düzenli olmasıymış duzensizse yalancı sancılar vuruyor galiba bende şancı yokda adet ağrım var karnımın ici yirtiliyormis gibi. Sanırım bebekler bizi gece uykusuzluguna alıştırıyorBende senin gibiyim gecede zor geçti kalktığımdan beri ağrımda var. Düzenli aralıklarla gelen bir sancı olsa hastaneye koşucam ama aralıksız devam eden bir sancı anlam veremedim.
Ayy hiç sorma çoğumuzda bir adet sancısı gibi ağrı olmaya başladı Buda doğuma hazırlık mı nedir artık. Geçmiş olsun canım senin oğlan bu ara midene çok baskı yapıyor galiba. Ben geceden kuru incir suya ıslatıp sabah içiyorum mideme iyi geliyor bi dene istersenBu gece bize ne oldu böyle dökülmüşüz resmen.Parmaklarimi kipirdatamiyorum şuan bacak kemiklerim hâlâ ağrıyor adet sancim var sabah istifar ettim ağlayarak yataktan çıktım mız mız bisey oldum entube hastalar gibiyim bide uykusuzkuk var bi noktaya bakıyorum
Saol canım ben hiç sormamıştım doktora ama çarpıntı beni şüphelendirdi bayağı içince şekerini de bayağı hissettiyor baktım içeriği hep tatlandırıcı kestim Bugün bendeEvet canım dahiliye doktoruma sordum şekere etkisi varmış o da onun yerine maden suyu tüket eğer fayda etmezse başka ilaç verelim dedi ben de ilaca ihtiyaç duymadım
Aynen bende cok merak ediyorum ağda yapamam ama canım cok yanıyo artık allah ne verdiyse ne görürsemKızlar bir şey sorcam bu çatı muayenesi falan hangi haftadan sonra yapılıyor acaba bi fikriniz var mı ağdamı ona göre tam ayarlamak istiyorum
Kan alicaklar canim rutin kontrolKızlar buaralar sağlık ocakları yanı aile hekımlıgı hemsırenız sızı aradımı hiç?? Izlem mi ne birsey yapıcakmıs pazartesi bana gel dedi ama anlamadm ne yapacagını
Cok.guzel canim gule gule kullan kendim yaptim benKızlar buda benımkiaynısı gibi
Battaniye uzun kollu zibin eldiven alt ust takim corap sapkasi alttan tekli tulum koydum kasim oldugu icin icinede bi kat giydirdim sicak olursa kisa kolluyla degistiricem cnmKızlar dogumda hemşireye vereceginiz ilk bebek kıyafet poşetine neler koydunuz
Ayy çok iyi kendin yapabiliyorsanBen hala agdami yapabiliyorum elim alışkın olduğu için bir iki gün önce yaptım doğuma kadar gider artık o zamana da artık yapabilirsem ağda yoksa son seferde jilet yaparim bir iki kereden kalınlaşma olmaz hemen
Aa ne güzel elin yatkın demekki senın cok güzelCok.guzel canim gule gule kullan kendim yaptim ben
Deniyim canım sabah çok az biseyler yedim yine başladı hayattan soğudum. Kabız olmiyim diye her gün 1 tane kurusuju yiyiyordum o bile eksitiyorAyy hiç sorma çoğumuzda bir adet sancısı gibi ağrı olmaya başladı Buda doğuma hazırlık mı nedir artık. Geçmiş olsun canım senin oğlan bu ara midene çok baskı yapıyor galiba. Ben geceden kuru incir suya ıslatıp sabah içiyorum mideme iyi geliyor bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?