Canım bunu direk suyla içiyorsun demi eritilmiyorBen magosit kullaniyorum basindan beri... kirec gibi goruntu hic tadi filan yok ama icerigi seker yukseltirmi bilmiyorum
Canım genital bölge için ayna kullan. Oturur pozisyonda karşında ayna rahat oluyor jilet kullanırkenAyy çok iyi kendin yapabiliyorsanben yapamıyorum ya en son yaklaşık bi ay önce eve çağrıp ağda yaptırdım. Şimdi başka şehre taşınınca öle bi imkanımda yok kuaförde hiç bilmiyorum burda gitmeye korkuyorum. Çok çıkmadı ama doğuma napcam bilmiyorum Hadi bacakları makineyle hallderim ama hadi jiletle halldeyim desem karnımdan göremiyorum ki ☺
Evet canım yapıyorum hep kendim yaptığım için normalde de el yordamıyla şimdide yapıyorum jileti çok kolay yaparim ama yapabildiğim kadar ağdaya devam edeyim de doğum sonrasına sertleşme kalınlaşma olmasın diye devam ettim o da şimdiye kadar halledebildimAyy çok iyi kendin yapabiliyorsanben yapamıyorum ya en son yaklaşık bi ay önce eve çağrıp ağda yaptırdım. Şimdi başka şehre taşınınca öle bi imkanımda yok kuaförde hiç bilmiyorum burda gitmeye korkuyorum. Çok çıkmadı ama doğuma napcam bilmiyorum Hadi bacakları makineyle hallderim ama hadi jiletle halldeyim desem karnımdan göremiyorum ki
Bende enson 2 gün önce yaptım uzun bi aynam var önüme koyup sırtıma yastık dayayıp öle ağdamı yaptım ama ağrı artık fazla olmuyor niye bilmiyorum, bi tek bacaklarımı jiletle alıyorum uğraşmak istemediğim için, allah yardımcımız olsunEvet canım yapıyorum hep kendim yaptığım için normalde de el yordamıyla şimdide yapıyorum jileti çok kolay yaparim ama yapabildiğim kadar ağdaya devam edeyim de doğum sonrasına sertleşme kalınlaşma olmasın diye devam ettim o da şimdiye kadar halledebildim
Progesteron hormonu olan enjeksiyon. İlaç.Prolutan nedır kızlar
Hiç kendim yapmadım ama iş başa düştüCanım bunu direk suyla içiyorsun demi eritilmiyor
Canım genital bölge için ayna kullan. Oturur pozisyonda karşında ayna rahat oluyor jilet kullanırken
Bende 11 kilo aldım 59 kg oldum13 kilo aldim ben de. 58im şu an. Bu arada yukarıda yazdıklarına istinaden benim de karnım taş gibi ama kasılma yok, elimi nereye koysam bebeğin bir organı geliyor, büyümüş yeri azalmış gibi. Geçen hafta kasık ağrım vardı geçti. Bu hafta sanki karnımda ağır bir külçe var. Ittiriyor içerden. Aşağıda yukarida diyemiyorum her yerde. Bir taraftan idrar torbama vuruyor bir taraftan mideme ayni zAmanda yanlarıma. Tam olarak napıyor anlamadım. Dönmeye çalışıyor olabilir
ilave battaniyede penyemi olcak müslinmi yoksa nasıl birşey acabayarım kollu alttan çıtçıtlı atlet, hastane çıkışının alt üst takımı, çorap, 1 bez, 1 penye battaniye. ilave bir battaniye daha istiyorlar ameliyathaneye giderken bir de onu.
örme penye battaniyemiz var bizim english homeden almıştım kızıma onu koydumBende 11 kilo aldım 59 kg oldum.
ilave battaniyede penyemi olcak müslinmi yoksa nasıl birşey acaba
ilk resimdekinden kızımın vardı. giyemedik doğru dürüst. çocuklar içinde robot gibi oluyor bunların o yüzden tercih etmedim bu sefer. bu resümdeki andywawa marka yumuşak montu aldım ben
canım sabah konuştuk biraz bu konuyu. ben ameliyathaneye verilmek üzere yarım kollu penye çıtçıtlı atlet ve alt üst takımla 2 battaniye koydum.tulumu yedek olarak koydum. lastik göbeğe falan gelmiyor.yurtdışında nasıldır bilmiyorum ama burda hastanede yeşil örtüleri ile güzelce temizleyip giydiriyorlar kıyafetini. ilave birşey istemiyorlar silmek için.Deneyimli anneler size bir sorum var, belki bin kere konuşulmustur ama ben unuttumyeni doğan bebeğe penye tulum koyayım mi? Göbek kısmı düşmediği için lastikli beli olan alt giyinebilecek mi? İlk etapta hemşireye vermek için çıtçıtlı badi, uzun kollu zıbın, çoraplı penye alt penye şapka ve eldiven koydum. Anne karnından ilk cikinc neye sariyorlsr bu arada? Onun içinde ince bir battaniye koydum penye. Kan olur falan diye çok iyi bişey koymadim. Annem benim bebekligimden olan penye battaniyeyi saklamış nostaljik olsun diye ilk ona sarilsin dedim. Yeni aldıklarını sonrasında sararim. Son soru, bebeğin üzerinde kalan kan ve diğer şeyleri o an temizleyip de mi sariyorlar battaniyeye?
22 ekimde 38+1 oluyoruz yanlis yazmisimSlm kizlar bayadir giremiyordum biz memlekete geldik dün kontrole geldik 34+4 kilomuz 2500 gr doktorumuzda cok tatli cok sicak biri bu ikinci gorusmemizdibacak boyu uzunmus kizimiz uzun boylu olacak biyu suan 48 cm dogumdada 52 cm olurmus doktorumuz dedi haftamizida kapatmak uzereyiz 1 haftaydi suan 4 gune dusmuş ama ben aşiri bir stres telaş heyecan panik icindeyim gunler yaklastikca duygularim dahada kabardi dogum belli oldu egerki acil bisey olursa ayin 22 sinde dogumu gerceklestiririz o gun 38+3 gun oluyoruz hersey normal ilerlerse 28 ekim de yapariz o gun tam 39+0 oluyoruz kisaca 22-28 arasi bizim dogumumuz ❤
sizler nasilsiniz ?
Evet artık idare edicez canım benimde acı pek olmuyorBende enson 2 gün önce yaptım uzun bi aynam var önüme koyup sırtıma yastık dayayıp öle ağdamı yaptım ama ağrı artık fazla olmuyor niye bilmiyorum, bi tek bacaklarımı jiletle alıyorum uğraşmak istemediğim için, allah yardımcımız olsun
Boyun kaç canımbizim herşeyimiz aynı seninlebende öleyim. +10.ama iştah maşallah bu ara.
ben hamile kalmadan 4ay pilatese gittim. onun etkisi ile baya sıkılaşmıştım. 79kga kadar düştüm ama daha az görünüyordum. 1.63boyum.o şekilde hamile kalınca benim de sadece karnım büyüdü. kızımda baya yayılmıştım resimlerdeBoyun kaç canımbenim sadece karnım var ya Baska yerlerim hiç almadım ha bi de popo
Bacaklar kollar zayıf karın var... Fare yutmus yılan gbi geziyorum
Bebiş nasıl, senin kontrol ne zaman? benim16ekimde 36hafta 5gün iken...
Az kaldı sona yaklasıyoruz
Çok güzel canım ... nereye yaptırdın ?Buda bizim cikolata ve magnet acacaklarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?