2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hamileliğin sonuna doğru iyice çirkinleştim ya kızlar yanağımda çil olmaya başladı. Cildimde renk pigmentleri aktif mi ne Göğsüm falanda kahverengileşiyor karnım sırtım tüylendi Geri düzelecek mi bunlar bilinmez
Çok çirkin oldum çok

İnşallah bunda sıkıntı çıkmaz canım...
Bende de dogum sonrası göbek oluyır onun için spor yapacagım
Bende kilo namına bir sey yok zaten

Karnında benimde tüy var ama herkes yüz anlamında çok aydınlık ve güzel olduğumu söylüyor cidden kızımıdaki gebeliğimegöre bayagı aydınlık yani kızımda şişiktim resmen yüzüm burnum dudaklarım
Gögsüm benimd e kahverengi ya hiç sevmiyorm..

Erkek anneleri güzel olur ay gibi parlar der annem. Bende kız annesi olacağım ondan çirkinleşiyorum galiba çok şükür daha şişkinlik olmadı ama bi o kaldı olmayan.

Erkek anneleri güzel olur ay gibi parlar der annem. Bende kız annesi olacağım ondan çirkinleşiyorum galiba çok şükür daha şişkinlik olmadı ama bi o kaldı olmayan.
Evet bana da hep öyle dediler.
Bilimsel oalrak da kız cocuklarında da östrojen var olduğu için annenin östrojeni ile birleşince sivilce, siskinlik, ödem olusurmus.
Erkek bebeklerde ise testosteron ve annemdeki östrojen ile denge oldugu için anne güzellesir siskinlik ödem genellikle gözlenmezmiş... Bir yerde okumustum

Ay çok heyecanlı ilk sen doğuracak gibisin ekim annesi olacaksın benimde belli olacak bu gitmede günüm galiba ay için bi tuhaf oldu doğumlar başlıyor bu ay

Kızlar çok heyecanlı ya okudukça kalbim çarpıyor marjları 36+5 de ne kalıyor ki sonrası da doğum zaten Allahım yardim et kalbim pırpır ediyor

Aslında çok güzellestin anne oldun onlar geçici değişiklikler bende doğum yapıp güzel bir bakıma girmeyi planlıyorum saç baş cilt el ayak tüm vucut hele bi doğum yapalım sonrasında en güzel en bakımlı anneler biz olacağız şimdi halimiz yok

Bnm elim yüzüm burnum hiç şişmez varislerden dolayı bu hamilelikte bir ara bacaklarda vardı şu sıralar o da yok çok şükür fazla kilo da yok iyi hissediyorum
Bu hafta resim çekileceğiz çocuklarımla birlikte ama evde disarda değil hamilelik dış çekimlerini sevmiyorum hazirlanip evde çekileceğiz

bende steril edilecek şeyleri hallettim. artık yarın çantama yerleştireceğim gerekli olacak şeyleri
Bnm biberon kalmıştı hastaneye götürülecek olan pompayi hazırladım koydum da biberonu açmamıştım kutusunu bile götürmeyim ona güvenmeyim diyordum her ihtimale karşı gotureyim bari

Ay çok heyecanlı ilk sen doğuracak gibisin ekim annesi olacaksın benimde belli olacak bu gitmede günüm galiba ay için bi tuhaf oldu doğumlar başlıyor bu ay
Hiç sormaa kuzumm ya içim inanilmaz tuhaf artik hic uyuyamiyorum çok garip bir duygu senin kontrolun ne zaman kuzumun ellerikafasins dogru bukmuş vaziyetteydi yuzu yana dönuktu net goremedik dogum kanalina girmiş yaa acaip bisey nts yede girdik cok sukur hersey şimdilik yolunda bundan sonra haberler sizdebizim bi sonraki kontrol 2 hafta sonra oda son kontrol olacak

Benim cumaya yani 35 hafta doluyor o gün artık doğumu planlar diye düşünüyorum dr seninki kadar erken olmayacak kasımın başına en erken olur sanırım benim

Benim cumaya yani 35 hafta doluyor o gün artık doğumu planlar diye düşünüyorum dr seninki kadar erken olmayacak kasımın başına en erken olur sanırım benim
Ayyy kasimdadaaşk başkadirBende 29 ekim yada 1 kasimcok istiyordum en sevdigim ay kasimdir ana bundan donra en sevdigim ay ekim olduHepimiz zamaninda sagliklica dogum yapalim insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…