- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
İnşallah bunda sıkıntı çıkmaz canım...ben hamile kalmadan 4ay pilatese gittim. onun etkisi ile baya sıkılaşmıştım. 79kga kadar düştüm ama daha az görünüyordum. 1.63boyum.o şekilde hamile kalınca benim de sadece karnım büyüdü. kızımda baya yayılmıştım resimlerdeama şu an iştahım çok arttı. yine yayılma haftalarına geldim korkuyorum açıkcası bir anda kilo almaktan. doğum sonrası yine pilatese gideceğim inş.
benim kontrol çarşamba. 2 gün önce nstdeydim bir sıkıntı yoktu. ben hep 2haftada 1 gittim artık haftya düşecektir tahminim.en son 2376 gr mı neydi aklımda tutamadım. şimdilik sıkıntı yok Allaha şükür. ilkinde bu haftalarda tansiyon aleti ile geziyordum preaklapsi başlangıcı vardı.
Karnında benimde tüy var ama herkes yüz anlamında çok aydınlık ve güzel olduğumu söylüyor cidden kızımıdaki gebeliğimegöre bayagı aydınlık yaniHamileliğin sonuna doğru iyice çirkinleştim ya kızlaryanağımda çil olmaya başladı. Cildimde renk pigmentleri aktif mi ne Göğsüm falanda kahverengileşiyor karnım sırtım tüylendi Geri düzelecek mi bunlar bilinmez
Çok çirkin oldum çok
Paylasayim hemen tesekkur ederimÇok güzel canım ... nereye yaptırdın ?
Erkek anneleri güzel olur ay gibi parlar der annem. Bende kız annesi olacağım ondan çirkinleşiyorum galibaKarnında benimde tüy var ama herkes yüz anlamında çok aydınlık ve güzel olduğumu söylüyor cidden kızımıdaki gebeliğimegöre bayagı aydınlık yanikızımda şişiktim resmen yüzüm burnum dudaklarım
Gögsüm benimd e kahverengi ya hiç sevmiyorm..
iç zıbın bu bende bundan aldım birer tane zıbının altına giydiriyolar bebeğe
Evet bana da hep öyle dediler.Erkek anneleri güzel olur ay gibi parlar der annem. Bende kız annesi olacağım ondan çirkinleşiyorum galibaçok şükür daha şişkinlik olmadı ama bi o kaldı olmayan.
Hap seklinde suyla iciliyor daha kolay hem icmesiCanım bunu direk suyla içiyorsun demi eritilmiyor
Canım genital bölge için ayna kullan. Oturur pozisyonda karşında ayna rahat oluyor jilet kullanırken
Bunda tat filan sorunu da yok hap seklinde suyla yutuyorsun daha kolay iciliyor boyleDoktoruma sorarım onu da. Magnesıum dissporal ekşiydi hiç böle etki yapmamıştı bana magnorm agır geldi
Ay çok heyecanlı ilk sen doğuracak gibisin ekim annesi olacaksın benimde belli olacak bu gitmede günüm galiba ay için bi tuhaf oldu doğumlar başlıyor bu aySlm kizlar bayadir giremiyordum biz memlekete geldik dün kontrole geldik 34+4 kilomuz 2500 gr doktorumuzda cok tatli cok sicak biri bu ikinci gorusmemizdibacak boyu uzunmus kizimiz uzun boylu olacak biyu suan 48 cm dogumdada 52 cm olurmus doktorumuz dedi haftamizida kapatmak uzereyiz 1 haftaydi suan 4 gune dusmuş ama ben aşiri bir stres telaş heyecan panik icindeyim gunler yaklastikca duygularim dahada kabardi dogum belli oldu egerki acil bisey olursa ayin 22 sinde dogumu gerceklestiririz o gun 38+3 gun oluyoruz hersey normal ilerlerse 28 ekim de yapariz o gun tam 39+0 oluyoruz kisaca 22-28 arasi bizim dogumumuz
sizler nasilsiniz ?
Kızlar çok heyecanlı ya okudukça kalbim çarpıyor marjları 36+5 de ne kalıyor ki sonrası da doğum zaten Allahım yardim et kalbim pırpır ediyorBoyun kaç canımbenim sadece karnım var ya Baska yerlerim hiç almadım ha bi de popo
Bacaklar kollar zayıf karın var... Fare yutmus yılan gbi geziyorum
Bebiş nasıl, senin kontrol ne zaman? benim16ekimde 36hafta 5gün iken...
Az kaldı sona yaklasıyoruz
Aslında çok güzellestin anne oldun onlar geçici değişiklikler bende doğum yapıp güzel bir bakıma girmeyi planlıyorum saç baş cilt el ayak tüm vucutHamileliğin sonuna doğru iyice çirkinleştim ya kızlaryanağımda çil olmaya başladı. Cildimde renk pigmentleri aktif mi ne Göğsüm falanda kahverengileşiyor karnım sırtım tüylendi Geri düzelecek mi bunlar bilinmez
Çok çirkin oldum çok
Bnm elim yüzüm burnum hiç şişmez varislerden dolayı bu hamilelikte bir ara bacaklarda vardı şu sıralar o da yok çok şükür fazla kilo da yok iyi hissediyorumEvet bana da hep öyle dediler.
Bilimsel oalrak da kız cocuklarında da östrojen var olduğu için annenin östrojeni ile birleşince sivilce, siskinlik, ödem olusurmus.
Erkek bebeklerde ise testosteron ve annemdeki östrojen ile denge oldugu için anne güzellesir siskinlik ödem genellikle gözlenmezmiş... Bir yerde okumustum
Bnm biberon kalmıştı hastaneye götürülecek olan pompayi hazırladım koydum da biberonu açmamıştım kutusunu bile götürmeyim ona güvenmeyim diyordum her ihtimale karşı gotureyim baribende steril edilecek şeyleri hallettim. artık yarın çantama yerleştireceğim gerekli olacak şeyleri
Nasılsın şimdi canım çok msji okudum ama yazamadım bugün.Off kizlar bende dun geceyi bas agrisindan zor gecirdim halada kafam kazan gibi sinir oldum
Hiç sormaa kuzumm ya içim inanilmaz tuhaf artik hic uyuyamiyorum çok garip bir duygu senin kontrolun ne zamanAy çok heyecanlı ilk sen doğuracak gibisin ekim annesi olacaksın benimde belli olacak bu gitmede günüm galiba ay için bi tuhaf oldu doğumlar başlıyor bu ay
Benim cumaya yani 35 hafta doluyor o gün artık doğumu planlar diye düşünüyorum dr seninki kadar erken olmayacak kasımın başına en erken olur sanırım benimHiç sormaa kuzumm ya içim inanilmaz tuhaf artik hic uyuyamiyorum çok garip bir duygu senin kontrolun ne zamankuzumun ellerikafasins dogru bukmuş vaziyetteydi yuzu yana dönuktu net goremedik dogum kanalina girmiş yaa acaip bisey nts yede girdik cok sukur hersey şimdilik yolunda bundan sonra haberler sizde bizim bi sonraki kontrol 2 hafta sonra oda son kontrol olacak
Ayyy kasimdadaaşk başkadirBenim cumaya yani 35 hafta doluyor o gün artık doğumu planlar diye düşünüyorum dr seninki kadar erken olmayacak kasımın başına en erken olur sanırım benim
Saol canım iyiyim hiç bi sıkıntım yok şükür yarın sabah vizitte çıkışım onaylanır sanırım ama hastaneden ayrılmam öğleden sonrayı bulurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?