2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bu kadar çirkinliğe razı olmamın tek güzel tarafı anne olmak zaten hiç duramazdım saç kestirmeden bakıma gitmeden hem hamilelik hem korona derken lohusalıktan sonraya kaldı bakımlar

Ayy ben çirkinleştim inş kızım güzel olur

Bnm biberon kalmıştı hastaneye götürülecek olan pompayi hazırladım koydum da biberonu açmamıştım kutusunu bile götürmeyim ona güvenmeyim diyordum her ihtimale karşı gotureyim bari
ben medelanın kaşık biberonu kullanacağım. aventi süt sağmada kullanıcam uyuyor başlıkları zaten. biberon vermeyeceğim

benim de yüzümde kahve lekeler arttı. onun harici bir ışıltı var ama yüzümde

Bende kızımda çok çirkindim ya ama vallahi kendi kızım diye demiyorum objektif yorum yapacagım maşaallah diyeyim benim kız pek güzel
Her gören över Allah bahtlarını da güzel eylesin. Seninki de güzel bir kız cocugu olur inşaallah sağlıklıca

Ay bende de o heyecan nasıl zaman geçsin de istiyorum geçmesinde bi daha onun bu şekilde hissedemeyecegim hareketli oldugu anlarda öyle onu seviyorum ah annelik duygusu

ben medelanın kaşık biberonu kullanacağım. aventi süt sağmada kullanıcam uyuyor başlıkları zaten. biberon vermeyeceğim
Ben eczaneden normal cam biberon aldım ikili büyük ve küçük öylesine aldım diğer çocuklarım biberonun hiç bir çeşidini kullanmadılar tanımamda biberonlari hevesle almıştım duruyor markalarida bilmem pek aventi duyuyorum lazım olursa ondan alayim diyordum artık lazım olursa burdan size danışır öyle alırım

Maşallah prensese amin hepsinin bahtı güzel olsun inş en önemlisi de hepimizin kuzuları sağlıklı olsun inş

Kızlar çok heyecanlı ya okudukça kalbim çarpıyor marjları 36+5 de ne kalıyor ki sonrası da doğum zaten Allahım yardim et kalbim pırpır ediyor
Canim Rabbim nasip ederse 3.cocuklarimiz ama hala heyacanliyim helede sezeryani ameliyati hastaneyi dusundukce hayirlisiyla zamaninda dogarlar evimize sagsalim doneriz

Canim Rabbim nasip ederse 3.cocuklarimiz ama hala heyacanliyim helede sezeryani ameliyati hastaneyi dusundukce hayirlisiyla zamaninda dogarlar evimize sagsalim doneriz
Of hemde hiç doğurmamış gibi heyecanlanıyorum en çok ameliyat stresi ama olup bitecek bisekilde diye telkin veriyorum kendime sağ selamet kurtulalım canım senin kızlar ne yapıyor heyecan durumları ne benim çocuklar karnımı öpe öpe bi hal oldular beklemekten bıktılar

Stres kaynaklı yükselince de damarlara zarar geliyor mu acaba benim de panik.ataktan.dolayi oluyor arada

Saol canım iyiyim hiç bi sıkıntım yok şükür yarın sabah vizitte çıkışım onaylanır sanırım ama hastaneden ayrılmam öğleden sonrayı bulurmuş
Cok sevindim
Ay bende de o heyecan nasıl zaman geçsin de istiyorum geçmesinde bi daha onun bu şekilde hissedemeyecegim hareketli oldugu anlarda öyle onu seviyorum ah annelik duygusu ❣
Hamilelik dunyanin en guzel seyi onceden hep derdimki bu dunyaya erkek olarak gelmek vardi derdim ama boyle bir duyguyu yasayinca rabbime binlerce kez şukurler olsun iyiki kadin olarak dunyaya gelmisim diyorum annelik dunyanin en kutsal gorevi

Çok geçmiş olsun kolayca atlatır inşallah
Canim cok gecmis olsun benim babam kizkardesim ve babamda gecirdi cok sukur atlattilar babamin hicbir kronik hastaligi olmamasina ragmen biraz agir atlatti bazi k8silerde cok hafif atlatiyo insallah seeninkide oyle atlatir sende kendine dikkat et
Çok geçmiş olsun inş kolay atlatır. Sende kendine dikkat et canım

Çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı Evet bizde temastan dolayı ev karantinasına alındık. İnşallah hafifçe geçer bu süreç. Hiçbir şey olmasa bile insanı tedirgin ediyor ailesinden birinin bu illete yakalanması. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…