- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
bu kadar çirkinliğe razı olmamın tek güzel tarafı anne olmak zatenAslında çok güzellestin anne oldun onlar geçici değişiklikler bende doğum yapıp güzel bir bakıma girmeyi planlıyorum saç baş cilt el ayak tüm vucuthele bi doğum yapalım sonrasında en güzel en bakımlı anneler biz olacağız şimdi halimiz yok
Ayy ben çirkinleştim inş kızım güzel olurEvet bana da hep öyle dediler.
Bilimsel oalrak da kız cocuklarında da östrojen var olduğu için annenin östrojeni ile birleşince sivilce, siskinlik, ödem olusurmus.
Erkek bebeklerde ise testosteron ve annemdeki östrojen ile denge oldugu için anne güzellesir siskinlik ödem genellikle gözlenmezmiş... Bir yerde okumustum
ben medelanın kaşık biberonu kullanacağım. aventi süt sağmada kullanıcam uyuyor başlıkları zaten. biberon vermeyeceğimBnm biberon kalmıştı hastaneye götürülecek olan pompayi hazırladım koydum da biberonu açmamıştım kutusunu bile götürmeyim ona güvenmeyim diyordum her ihtimale karşı gotureyim bari
benim de yüzümde kahve lekeler arttı. onun harici bir ışıltı var ama yüzümdebu kadar çirkinliğe razı olmamın tek güzel tarafı anne olmak zatenhiç duramazdım saç kestirmeden bakıma gitmeden hem hamilelik hem korona derken lohusalıktan sonraya kaldı bakımlar
Ayy ben çirkinleştim inş kızım güzel olur
Bende kızımda çok çirkindim ya ama vallahi kendi kızım diye demiyorum objektif yorum yapacagım maşaallah diyeyim benim kız pek güzelbu kadar çirkinliğe razı olmamın tek güzel tarafı anne olmak zatenhiç duramazdım saç kestirmeden bakıma gitmeden hem hamilelik hem korona derken lohusalıktan sonraya kaldı bakımlar
Ayy ben çirkinleştim inş kızım güzel olur
Ay bende de o heyecan nasıl zaman geçsin de istiyorum geçmesinde bi daha onun bu şekilde hissedemeyecegim hareketli oldugu anlarda öyle onu seviyorum ah annelik duygusuHiç sormaa kuzumm ya içim inanilmaz tuhaf artik hic uyuyamiyorum çok garip bir duygu senin kontrolun ne zamankuzumun ellerikafasins dogru bukmuş vaziyetteydi yuzu yana dönuktu net goremedik dogum kanalina girmiş yaa acaip bisey nts yede girdik cok sukur hersey şimdilik yolunda bundan sonra haberler sizde bizim bi sonraki kontrol 2 hafta sonra oda son kontrol olacak
Daha iyiyim canım bayağı azaldı umarım sabaha komple biter 2 gündür mafetti beniNasılsın şimdi canım çok msji okudum ama yazamadım bugün.
Bende iki gün önce müthiş bir migren atağı geçirdim çok zor oluyor ya ilaçsız sanki geçmeyecek gibi
Canım ben HM den bunu aldım battaniyeye sarmak zor oluyor diye daha kullanışlı geldi
Ben eczaneden normal cam biberon aldım ikili büyük ve küçük öylesine aldım diğer çocuklarım biberonun hiç bir çeşidini kullanmadılar tanımamda biberonlari hevesle almıştım duruyor markalarida bilmem pek aventi duyuyorum lazım olursa ondan alayim diyordum artık lazım olursa burdan size danışır öyle alırımben medelanın kaşık biberonu kullanacağım. aventi süt sağmada kullanıcam uyuyor başlıkları zaten. biberon vermeyeceğim
Bende bazen böyle düşünüyorum ya yalnız değilmişimYa bu bana mı öýle geliyor sizinde oylemi.göbegim kuculdü gibi geliyor yada büyümüyor artık.bu haftalara özgü birseymi.benim gibi hisseden varmı
2: trimesterda bi ışıltı vardı bende de ama 3. trimesterda yerini yanaklarda çillere bıraktıbenim de yüzümde kahve lekeler arttı. onun harici bir ışıltı var ama yüzümde
Geçti mi canım ne durumdasın bende de aynı sıkıntı varOff kizlar bende dun geceyi bas agrisindan zor gecirdim halada kafam kazan gibi sinir oldum
Maşallah prenseseBende kızımda çok çirkindim ya ama vallahi kendi kızım diye demiyorum objektif yorum yapacagım maşaallah diyeyim benim kız pek güzel
Her gören överAllah bahtlarını da güzel eylesin. Seninki de güzel bir kız cocugu olur inşaallah sağlıklıca
Canim Rabbim nasip ederse 3.cocuklarimiz ama hala heyacanliyim helede sezeryani ameliyati hastaneyi dusundukce hayirlisiyla zamaninda dogarlar evimize sagsalim donerizKızlar çok heyecanlı ya okudukça kalbim çarpıyor marjları 36+5 de ne kalıyor ki sonrası da doğum zaten Allahım yardim et kalbim pırpır ediyor
Daha iyiyim canım geçti gibi bi ağirlik var kafamda ama ciddi bir agri degil cok sükürGeçti mi canım ne durumdasın bende de aynı sıkıntı var
Of hemde hiç doğurmamış gibi heyecanlanıyorum en çok ameliyat stresi ama olup bitecek bisekilde diye telkin veriyorum kendime sağ selamet kurtulalım canım senin kızlar ne yapıyor heyecan durumları ne benim çocuklar karnımı öpe öpe bi hal oldular beklemekten bıktılarCanim Rabbim nasip ederse 3.cocuklarimiz ama hala heyacanliyim helede sezeryani ameliyati hastaneyi dusundukce hayirlisiyla zamaninda dogarlar evimize sagsalim doneriz
Stres kaynaklı yükselince de damarlara zarar geliyor mu acaba benim de panik.ataktan.dolayi oluyor aradaCanım çok geçmiş olsun banada 12 haftada çift taraflı denilmişti aileden de gelebiliyomus. Şuan çok şükür iki damardada sıkıntı yok geçti yani benimkisi . Korkulacak bişey yok geçici olabiliyo eğer gecmeseydi iğne takviyesi yapilcakti. Bebeğin gelisiminde sıkıntı yok değil mi ? Şu durumda tansiyonunu çok dikkat etmen lazim Allah korusun yüksek seyrettiğinde direk doktora gidilmesi gerekiyo o damarlara fazla kan akışı saglanamiyo yani birden basınç olunca senin tansiyonun yukseliyo bana doktor böyle anlatmıştı. Benim şuan stres kaynaklı yükseliyo sürekli takipteyim. Holter filan takıldım.
Cok sevindimSaol canım iyiyim hiç bi sıkıntım yok şükür yarın sabah vizitte çıkışım onaylanır sanırım ama hastaneden ayrılmam öğleden sonrayı bulurmuş
Hamilelik dunyanin en guzel seyi onceden hep derdimki bu dunyaya erkek olarak gelmek vardi derdim ama boyle bir duyguyu yasayinca rabbime binlerce kez şukurler olsun iyiki kadin olarak dunyaya gelmisim diyorum annelik dunyanin en kutsal goreviAy bende de o heyecan nasıl zaman geçsin de istiyorum geçmesinde bi daha onun bu şekilde hissedemeyecegim hareketli oldugu anlarda öyle onu seviyorum ah annelik duygusu ❣
Çok geçmiş olsun kolayca atlatır inşallah
Canim cok gecmis olsun benim babam kizkardesim ve babamda gecirdi cok sukur atlattilar babamin hicbir kronik hastaligi olmamasina ragmen biraz agir atlatti bazi k8silerde cok hafif atlatiyo insallah seeninkide oyle atlatir sende kendine dikkat et
Çok geçmiş olsun inş kolay atlatır. Sende kendine dikkat et canım
geçmiş olsun çok. Allah şifa versin. temaslıysanız eğer semptom varsa yapıyorlar test.
ya o kadar alıştıkki artık bu hastalıktan nedense ürkmüyorum. sadece gebeyken olmayayım yeter.tedbirimi alıyorum hijyenime dikkat ediyorum ama yine de nerden geleceği belli olmuyor tabi.
Canım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla atlatır inşallah baban.
Sende temaslı oluyorsun kendi kendini karantinaya al, herhangi bir belirti hissedersen mutlaka hastaneye git, ben olsam doktorumu da bilgilendirirdim, o da ona göre kontrollerini planlar ve Allah korusun aksi bi durum olursa ona göre hareket eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?